Produkty pro mexická rýže (11)

Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky se získávají z dužiny kokosového ořechu, která se nejprve suší a poté se strouhá na jemné vločky. Dužina je bohatá na živiny, jako jsou vitamíny: C, E, K a skupiny B, minerály: zinek, fosfor, hořčík, sodík, draslík, vápník a železo. Kokos a jeho deriváty (vločky, kokosové chipsy, kokosový olej) obsahují nasycené mastné kyseliny. Nasycené mastné kyseliny živočišného původu by měly být v každodenní stravě omezeny, avšak ty pocházející z kokosu jsou složeny z mnohem menších molekul a jsou přímo přeměňovány na energii, aniž by se ukládaly v těle ve formě tuku. Kokosové vločky obsahují obrovské množství vlákniny, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Najdeme zde také malé množství bílkovin a elektrolytů, které pomáhají udržovat acidobazickou rovnováhu organismu.<strong>Složení:</strong> kokosové vločky&nbsp;<strong>Nutriční hodnota na 100g</strong> Energetická hodnota 2695kJ/655k
Červená Quinoa 1000g Vivio

Červená Quinoa 1000g Vivio

Quineron, také známý jako quinoa nebo peruánská rýže, je takzvaný pseudobilin, tj. rostlina, která produkuje škrobová semena, ale ve skutečnosti to není. Pochází z Jižní Ameriky, kde byla po staletí ceněna pro svou výživovou hodnotu. Je nazývána "svatým Inků." Obsahuje také saponiny, díky nimž může vykazovat antialergické, protizánětlivé, antimykotické, antivirové a imunostimulační účinky. Zrno má antioxidační vlastnosti díky svému extrémně vysokému obsahu flavonoidů. Quinoa neobsahuje lepek a je snadno stravitelná. Červená rýže má výraznější chuť a aroma než bílá quinoa. Má mírně křupavou slupku a dobře se hodí do salátů. Může být podrobena úpravě, která jí dodá ořechovou chuť a využití v dezertech. 6,1 g - 9 % Z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g - 3 % sacharidy 57 - 22 % Z toho cukry 0 g - 0 % bílkoviny 14 g - 28 % sůl 0,01 g < 1 % *RWS - referenční výživová hodnota &nbsp; <strong> Použití </strong> Quinoa by měla být před vařením propláchnuta.
Arborio Rýže 1000g - Vivio

Arborio Rýže 1000g - Vivio

Arborio rýže je italská odrůda rýže, která je hlavní složkou risotta. Itálie je největším evropským producentem rýže. Každoročně se sklízí v množství 1,5 milionu tun, což je však pouze 1 % toho, co farmáři sklízejí v Indii. Výhodou italské rýže pro tento import je skutečnost, že celý proces pěstování, sklizně a zpracování podléhá evropským standardům. U dovážené rýže například nevíme, jaké chemikálie byly použity během jejího pěstování. Nejznámějším italským pokrmem s Arborio rýží je risotto, pokrm charakteristický pro severní Itálii. Arborio rýže může být také součástí sladkých rýžových dezertů, které jsou na bázi mléka nebo rýžového nápoje. Můžete ji také použít s zeleninou. Arborio po uvaření je trochu lepkavá (díky amilopektinu), vlhká, je perfektní pro přípravu pokrmů, dezertů a především je to nejlepší rýže pro risotto.
Sušené Goji bobule 500 g vivio

Sušené Goji bobule 500 g vivio

Goji -bobule jsou někdy označovány jako "červené diamanty" a patří do kategorie "superpotravin". Goji -plody se pěstují a konzumují v Číně již více než 2 000 let. Na jejich počest se koná také festival. Goji Jagi je jedním z největších zdrojů vitamínu C, který podporuje správnou funkci imunitního systému. Vitamín C se také podílí na vstřebávání železa. Plody obsahují také B -vitamíny, které jsou odpovědné za správnou funkci, včetně nervového systému. Kromě vitamínů jsou bobule také zdrojem minerálů, jako jsou: draslík, zinek, vápník, železo a selen. Bobule také poskytují vlákninu, což je nezbytné pro správnou funkci trávicího systému Goji. Polysacharidový komplex s silnými antioxidačními vlastnostmi a odpovědný za správnou střevní mikroflóru. Hodnota 1386KJ/327 kcal - 16% RHP* Tuk 1,2 g - 2% včetně nasycených mastných kyselin 0 g - 0% Sacharidy 64,1 g - 25% včetně cukrů
Černá Rýže 1000g VIVIO - Černá Rýže 1000g VIVIO

Černá Rýže 1000g VIVIO - Černá Rýže 1000g VIVIO

Černá rýže po uvaření nabírá fialový odstín, a proto je také nazývána fialovou. Stejně jako hnědá rýže je neloupaná, a proto je bohatá na vlákninu, vitamíny, zejména vitamín E a minerály: železo, zinek, měď. Černá rýže se vaří déle než jiné rýže, od půl hodiny do hodiny, vždy bude jemně křupavá. Často se používá k přípravě zdravých dezertů, např. rýžového dezertu s kokosovým mlékem. Černá rýže je bohatá na antioxidanty, které bojují proti volným radikálům, a tím nás chrání před záněty a mnoha onemocněními a zpomalují stárnutí buněk. &nbsp;<strong>Složení:</strong> hnědá rýže&nbsp;<strong>Nutriční hodnoty na 100g</strong> Energetická hodnota 1498kJ/354kcal - 18% DDD* Tuky 3,2g - 5% z toho nasycené mastné kyseliny 0,8g - 4% Sacharidy 72g - 28% z toho cukry 0,7g &lt;1% Bílkoviny 7,7g - 15% Vláknina 3,1g Sůl 0,03g &lt;1% *DDD - Referenční hodnota příjmu&nbsp;<strong>Použití</strong> Rýži propláchněte studenou vodou.
Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky se získávají z dužiny ořechu kokosové palmy, která se nejprve suší a poté se třídí na malé kousky. Dužina je bohatá na živiny, jako jsou vitamíny: C, E, K a skupiny B, minerály: zinek, fosfor, hořčík, sodík, draslík, vápník a železo. Kokos a jeho deriváty (vločky, kokosové chipsy, kokosový olej) obsahují nasycené mastné kyseliny. Nasycené živočišné mastné kyseliny by měly být v denní stravě omezeny, ale ty, které pocházejí z kokosu, jsou složeny z mnohem menších molekul a jsou přímo přeměňovány na energii, aniž by se v těle hromadily ve formě tuku. Kokosové vlákna obsahují obrovské množství vlákniny, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Najdete zde také malé množství bílkovin a elektrolytů, které umožňují udržení acidobazické rovnováhy těla. <strong> Složení: </strong> Kokosové vločky &nbsp; <strong> Výživová hodnota na 100g </strong> Energetická hodnota 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g tuk - 90% Z toho nasycené mastné kyseliny 53g - 265% sacharidů.
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Proso je vyrobeno z prosa. Pomáhá proti okyselování těla, posiluje imunitu a je výživné a snadno stravitelné. Přirozeně neobsahuje lepek. Jeho velkou výhodou je vysoký obsah vitamínů skupiny B, hematopoetického železa a mědi. Je vynikajícím zdrojem vlákniny a draslíku, hořčíku, vápníku a sodíku. Poskytuje tělu snadno stravitelnou bílkovinu a komplexní sacharidy, které jsou základem zdravé stravy. Proso má antivirový a posilující účinek, pomáhá obnovit acidobazickou rovnováhu těla. Skupina B a vitamíny železa mají hematopoetické vlastnosti. Proso pomáhá snižovat zánět v těle, zahřívá, zlepšuje metabolismus, zvyšuje koncentraci a paměť. Vysoký obsah sloučenin vápníku a křemíku posiluje zuby a kosti. - 4% zahrnuje nasycené mastné kyseliny 0,4 g - 2% sacharidů 72,1 g - 28% včetně cukrů 0,8 g - 1% bílkovin 10.
Černá Rýže 1000g Vivio

Černá Rýže 1000g Vivio

Černá rýže po uvaření získává fialový odstín, proto se jí také říká fialová. Stejně jako hnědá rýže, která se nepodává, je bohatá na vlákninu, vitamíny, zejména vitamín E a minerály: železo, zinek, měď. Černá rýže se vaří déle než ostatní rýže, od půl hodiny do jedné hodiny, a vždy zůstává mírně křupavá. Často se používá k přípravě zdravých dezertů, například rýžového dezertu s kokosovým mlékem. Černá rýže je bohatá na antioxidanty, které bojují proti volným radikálům, čímž nás chrání před zánětlivými stavy a mnoha nemocemi a zpomalují stárnutí buněk. <strong> Nutriční hodnoty na 100 g </strong> energetická hodnota 1498KJ / 354Kcal - 18% DDD * TUKY 3,2 g - 5%, z toho nasycené mastné kyseliny 0,8 g - 4% SACHARIDY 72 g - 28%, z toho cukry 0,7 g < 1% BÍLKOVINY 7,7 g - 15% VLAKNO 3,1 g SÓL 0,03 g < 1% * DDD - Referenční výživová hodnota
Hnědá Rýže 1000g vivio

Hnědá Rýže 1000g vivio

Hnědá rýže je celozrnná obilnina z rostliny Oiza Sativa, ze které pochází oblíbená bílá rýže. Hnědá rýže je očištěna od jedlé slupky, takže zůstávají neporušené obaly, otruby a embryo. Chuť hnědé rýže má jemný oříškový nádech, je o něco tvrdší než bílá, vaří se déle, ale má také mnohem více zdravých vlastností než očištěná bílá rýže. Hnědá rýže obsahuje více vitamínů a minerálů, obsahuje vlákninu bohaté otruby, má nižší glykemický index a pomaleji se zamrazuje. Je tedy ideální pro lidi, kteří se starají o svou postavu. Obsahuje především: fosfor, který je potřebný pro stavbu kostí a zubů, draslík, který je zodpovědný za správnou funkci srdce, hořčík, který nás chrání před stresem, železo, které je nezbytné pro buněčné dýchání, a měď, která se například stará o stav naší pleti a vlasů.
Jasmínová rýže 1000g

Jasmínová rýže 1000g

Jasmínová rýže je druh dlouhozrnné rýže, která se pěstuje především v Thajsku a používá se v asijské kuchyni. Kromě Thajska, které je jejím hlavním dodavatelem, se jasmínová rýže v současnosti pěstuje také v Kambodži, jižním Vietnamu a Laosu. Jednou z jejích charakteristických vlastností je mírně znatelná, sladká vůně připomínající jasmín - odtud pochází její název. Má také specifickou, velmi mírně sladkou chuť, někdy označovanou jako med. Jasmínová rýže má mnoho výživových hodnot. Především je skvělým zdrojem sacharidů a bílkovin, a zároveň má málo tuku, takže ji často volí lidé, kteří se věnují sportu nebo se snaží zhubnout. Může ji také konzumovat i ti, kteří mají zažívací problémy - jasmínová rýže je snadno stravitelná a nezatěžuje žaludek, i když zanechává pocit sytosti. Rýže je bezlepkový produkt. Je také vynikajícím zdrojem vitamínů skupiny B, vitamínu E a draslíku, hořčíku, zinku, železa a fosforu.
Jarzynka 1000g

Jarzynka 1000g

Jarzynka Spice je univerzální koření pro mnoho pokrmů. Je založeno na sušené zelenině, bylinkách a kurkumě. Perfektně zvýrazňuje chuť pokrmů a dodává jim příjemnou rostlinnou vůni. Jarzynka neobsahuje žádné zbytečné chemické přísady, zesilovače chuti nebo kvasnicové extrakty. & Nbsp; <strong> Složení: </strong> sůl, cukr, panadip, mrkev, kukuřice, cibule, hruška & nbsp; <strong> použití </strong> zelenina se přidává do polévek, omáček, dušených pokrmů, salátů a dalších jídel, čímž jim dodává příjemnou rostlinnou vůni a zdůrazňuje chuť připravených pokrmů.