Produkty pro mexická rýže (35)

YGK Ni 1000 - YGK Nikl

YGK Ni 1000 - YGK Nikl

YGK Ni 1000 - YGK Nikl Typ: Jasný nikl Aplikace: Sud Poznámky: Vysoce vyrovnávající, individuálně nastavitelné
Hnědá Rýže 1000g vivio

Hnědá Rýže 1000g vivio

Hnědá rýže je celozrnná obilnina z rostliny Oiza Sativa, ze které pochází oblíbená bílá rýže. Hnědá rýže je očištěna od jedlé slupky, takže zůstávají neporušené obaly, otruby a embryo. Chuť hnědé rýže má jemný oříškový nádech, je o něco tvrdší než bílá, vaří se déle, ale má také mnohem více zdravých vlastností než očištěná bílá rýže. Hnědá rýže obsahuje více vitamínů a minerálů, obsahuje vlákninu bohaté otruby, má nižší glykemický index a pomaleji se zamrazuje. Je tedy ideální pro lidi, kteří se starají o svou postavu. Obsahuje především: fosfor, který je potřebný pro stavbu kostí a zubů, draslík, který je zodpovědný za správnou funkci srdce, hořčík, který nás chrání před stresem, železo, které je nezbytné pro buněčné dýchání, a měď, která se například stará o stav naší pleti a vlasů.
YGK EcoChrome Cerium - YGK Chrome

YGK EcoChrome Cerium - YGK Chrome

YGK EcoChrome Cerium - YGK Chrome Aplikace: Dekorativní aplikace v automobilovém a sanitárním oboru Funkce: Nanášeno z trovalentních chromových elektrolytů, vznešená tmavá optika
Hromadný med

Hromadný med

100g sáček s volným medovým rooibosem
Bio Maca prášek 100g - DIETNÍ DOPLNĚK

Bio Maca prášek 100g - DIETNÍ DOPLNĚK

Maca je kořenová zelenina, jejíž vlastnosti a účinky využívají obyvatelé Peru po tisíce let. Tradiční peruánská medicína doporučuje užívání kořenů maca především na posílení. Kořen maca je bohatým zdrojem bílkovin. Obsahuje téměř všechny esenciální aminokyseliny, včetně argininu. Kořen maca se skládá z přibližně 70 % sacharidů a 20 % vlákniny. Mletý kořen obsahuje asi 4 % tuku, z čehož až 70 % jsou nenasycené mastné kyseliny. Kromě toho kořen maca obsahuje soubor vitamínů, jako jsou A, B1, B2, B6, C a E, a minerálních látek - vápník, železo, měď, zinek, mangan, draslík a sodík. Obyvatelé Peru zalévají sušený kořen mlékem nebo vodou, aby získali aromatickou kaši. Kromě toho z usušeného kořene vyrábějí mouku, kterou pak používají k přípravě každodenních pokrmů a pečiva.&nbsp;<strong>Složení:</strong> organická mletá maca (Lepidium meyenii Walp.