Produkty pro montana bočnice (16)

Manti (Tortellini)

Manti (Tortellini)

Množství balení: 12 x 400g Číslo položky: 1319 Gramy: 400g
Beaujolais Vesnice

Beaujolais Vesnice

Tradiční beaujolais metoda: Poloviční karbonická macerace. Víno zraje v nerezových tancích, aby si zachovalo veškerou křupavost typického ovoce Beaujolais. POZNÁMKY K DEGUSTACI Intenzivní a hluboká rubínová barva s lesklými odlesky. Výrazné, nos nabízí kořeněné, opražené a vanilkové aroma, stejně jako ovocné tóny ostružin a višní. V ústech je útok plný harmonie, kulatý a lahodný. Patro odhaluje opražené a vanilkové chutě, smíchané s drobným černým ovocem. POUŽITÍ JÍDLA A VÍNA Podávejte při teplotě kolem 15 °C k pečenému králíku, grilovanému steak nebo černému pudinku s opečenými jablky. Skvěle se také hodí k sýrům jako Délice de Bourgogne nebo Tomme de Montagne. Region: Beaujolais Odrůda: Gamay Noir Vinice: granitové půdy – kontinentální klima
Morcillol 027

Morcillol 027

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masný průmysl, k výrobě tepelně zpracovaného masného produktu nazývaného "Morcilla". Formát: sáček 5 kg
Paccheri

Paccheri

Paccheri trafilati al bronzo a pomalu sušené, 100% italská pšenice a bez přidaných konzervantů
Holandský sušenka

Holandský sušenka

Dodavatel sušenek, keksů a pekařských výrobků pro další prodej
Lugana Malavasi

Lugana Malavasi

VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Hrozny pocházejí z první zóny vápenaté jílovité oblasti u jezera Garda v legendární Sirmione, nadmořská výška 68 m n. m. SESTO DI IMPIANTO: Pěstování v řadách s guyotským řezem AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: V nerezových tancích při kontrolované teplotě COLORE: Intenzivní slámově žlutá s nazelenalými odlesky NASO: Příjemné bouquet s melounem a mandarinkou s náznaky máty a několika květinovými tóny BOCCA: Cítí se určitá astringence, ale téměř neznatelná a s vynikající ovocností CIBO: Všechny pokrmy na bázi ryb, polévky, těstoviny a rýže, bílé maso GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
Klasické Biscottini

Klasické Biscottini

Barquette canistrelli (Biscuttini) klasické, chuť přírodní. Tyto lahodné korzické sušenky čtvercového tvaru jsou baleny v obalu, který je vhodný pro rodiny a labužníky. Hmotnost: Barquette 1 kilogram Složení: Pšeničná mouka, Cukr, Slunečnicový olej, Sušené fíky 6,3% Skladování: Uchovávejte na suchém místě a chráněné před teplem Nutriční informace na: 100 g Energie: 2057 kJ (490 kcal) Tuky: 20 g Nasycené mastné kyseliny: 1,7 g Sacharidy: 71 g z toho Cukry: 29 g Bílkoviny: 5,7 g Sůl: 0,37 g
Côtes de Bordeaux 2019

Côtes de Bordeaux 2019

Fermentace našich červených vín probíhá mezi 25° a 30°C v termoregulačních nerezových tancích. Provádíme délestáž v polovině fermentace, abychom dosáhli lepší extrakce mezi výlisky a moštem, poté probíhá extrakce jemněji. Následuje postfermentační macerace po dobu 8 dnů. Výrazná vůně, jeho nos je kořeněný, opékaný, vanilkový, s černým ovocem, které se mísí s krásnou tříslovinovou strukturou, obalenou, lékořicovou s tóny zavařených višní. Krásné víno, které nás potěší již nyní po dekantaci na 10 až 12 hodin. Doporučuje se podávat s pečeným masem nebo tvrdým sýrem. Produkt: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Plocha: 30 ha Vzhled: krásná, hluboká, rubínová barva
Monolit

Monolit

monolit
Původ vanilky Komory

Původ vanilky Komory

Komory se skládají ze 4 ostrovů: Mayotte a tří ostrovů nezávislých na Francii, které tvoří Unie Komor (Velký Komor, Anjouan a Moheli). Velký Komor je sopečný ostrov. Ostrov trpí vážným nedostatkem vody, sopečné skály vodu neudržují a je zde málo zdrojů. Hlavním ekonomickým zdrojem je pěstování vanilky. Vanilka, která byla na Komory zavedena před 30. lety 20. století, se pěstuje na všech čtyřech ostrovech tradičním způsobem. Tato rozmarná orchidej nabízí krásný květ s hroznovitým uspořádáním. Oplodnění provádějí ženy ručně za úsvitu. Dobrá pracovnice „vdává“ 1000 až 1500 vanilkových květů denně. Během sklizně se sbírá lusk po lusu, přesně těsně před „technickou zralostí“. Původ: Komory Region: Velký Komor Odrůda: Planifolia Náznaky: Rostlinné, květinové, estragon SKU: 5430002193137 obsah Polyolů: 25g ° Energie: 525Kcal, 2197kJ Celkový tuk: 49g z toho Nasycené tuky: 30g Sacharidy: 32g z toho Cukry: 6g * Bílkoviny: 9g Sůl: 0g
Château Tourril

Château Tourril

V přechodu na ekologické zemědělství. Noční sklizeň. Fermentace v termoregulační nerezové nádobě, lisování. Zrání v termoregulační nerezové nádobě, zrání na kalech, technický korek z korku. Hlinito-vápencové půdy. Oko Barva růžová, světlá, s růžovými odlesky. Nos Ovocný, intenzivní, jemné citrusové aroma, lehké aroma čerstvého ovoce. Ústa Aromatické, štědré, široké, lehké tóny růže, lehké tóny citrusů, štědré tóny třešní, elegantní třísloviny, jemné třísloviny, tukové třísloviny, kulaté, mírně minerální, strukturované tělo, dobrá intenzita, dlouhá perzistence. Párování pokrmů a vína Studené předkrmy, krevety na grilu, grilované červené maso, asijské speciality, dezerty s červeným ovocem. Barva: Růžová Odrůda: Cinsault, Grenache Alkohol: 13% Objem: 300 cl (láhev)
Morzine

Morzine

Skvělá klasika, tato kolekce, která čerpá inspiraci z 19. století ve Francii, je určena jak pro statek v Perche, tak pro buržoazní dům s okny rámovanými cihlami nebo pro statek v provensálském vnitrozemí. Reference: 2181 Rozměry: H 42 cm x Š 29 cm Suroviny: Masivní mosaz nebo masivní zinek Průměrná doba výroby: od 6 týdnů, bude potvrzena při potvrzení objednávky Počet světel: 1 Žárovky: E14 60 Watt Normy: V souladu s místními elektrickými požadavky (CE, US nebo jiné) - IP23 Třída 1
Montagnac B1 Tmavý - Montagnac d'Auberoche B1 Tmavý Dordoněský Kámen

Montagnac B1 Tmavý - Montagnac d'Auberoche B1 Tmavý Dordoněský Kámen

Montagnac d'Auberoche B1 tmavý Dordonský kámen pro dlažbu, kostky, obrubníky, schody, dřezy, umyvadla...
Toblerone

Toblerone

Toblerone je populární švýcarská značka čokolády, známá svým charakteristickým trojúhelníkovým tvarem a jedinečnou chutí. Byla poprvé vytvořena v roce 1908 Theodorem Toblerem a Emilem Baumannem v Bernu, Švýcarsko. Název "Toblerone" je kombinací příjmení zakladatele, Toblera, a italského slova "torrent", což znamená nugát. Čokoládová tyčinka se skládá z mléčné čokolády s medem a mandlovým nugátem, což poskytuje bohatou a hřejivou chuť. Ikonický trojúhelníkový tvar představuje horu Matterhorn ve švýcarských Alpách, čímž vzdává hold švýcarskému dědictví. Toblerone se stalo oblíbenou pochoutkou po celém světě, nabízející lahodnou kombinaci hladké čokolády a křupavého nugátu.
Montagny

Montagny

Světlé zlato se zeleno-stříbrnými odlesky. Květinové tóny (akácie, konvalinka) a ovocné tóny (hruška, bílá broskev, čerstvé hrozny). Čerstvé, bohaté, chuť je minerální s velmi krásným závěrem.
Mâcon Azé

Mâcon Azé

Lesklá zlatá barva se zelenými odlesky. Čerstvé, intenzivní s tóny peckovin (broskev, meruňka) a sušeného ovoce (mandle, lískový ořech). Tonizující, dužnina je vinná, subtilní, dobře vyvážená přirozenou svěžestí.