Produkty pro morfinem (9)

Toblerone

Toblerone

Toblerone je populární švýcarská značka čokolády, známá svým charakteristickým trojúhelníkovým tvarem a jedinečnou chutí. Byla poprvé vytvořena v roce 1908 Theodorem Toblerem a Emilem Baumannem v Bernu, Švýcarsko. Název "Toblerone" je kombinací příjmení zakladatele, Toblera, a italského slova "torrent", což znamená nugát. Čokoládová tyčinka se skládá z mléčné čokolády s medem a mandlovým nugátem, což poskytuje bohatou a hřejivou chuť. Ikonický trojúhelníkový tvar představuje horu Matterhorn ve švýcarských Alpách, čímž vzdává hold švýcarskému dědictví. Toblerone se stalo oblíbenou pochoutkou po celém světě, nabízející lahodnou kombinaci hladké čokolády a křupavého nugátu.
Bio Aronia Kapsle

Bio Aronia Kapsle

Smluvní výroba organických Aronia kapslí (veganské HPMC kapsle)
Astaxantin

Astaxantin

Specifikace naleznete na našich webových stránkách. Pro dotazy a následné otázky nám neváhejte poslat zprávu.
Amonný formiát

Amonný formiát

Dr. Paul Lohmann® nabízí amonný formiát jako krystalický prášek v chemicky čisté kvalitě. Pro průmyslové aplikace se používá jako zdroj amoniaku a pro redukční aminaci podle Leuckart-Wallach. CAS 540-69-2 EINECS 208-753-9 Dr. Paul Lohmann® provádí vývoj produktů a aplikací ve úzké spolupráci se zákazníky. To zahrnuje přizpůsobení chemických a fyzikálních parametrů, jako jsou objemová hmotnost, vlhkost, velikost částic, čistota nebo pH.
DL-Methionin

DL-Methionin

Specifikace naleznete na našich webových stránkách. Pro dotazy a následné otázky nám neváhejte poslat zprávu.
Ammoniový formiát

Ammoniový formiát

Dr. Paul Lohmann® nabízí amonný formiát jako krystalický prášek v chemicky čisté formě. V průmyslových aplikacích se používá jako zdroj amoniaku a při reduktivní aminaci podle Leuckart-Wallach. CAS 540-69-2 EINECS 208-753-9 Dr. Paul Lohmann® provádí vývoj produktů a aplikací ve úzké spolupráci se zákazníky. To zahrnuje přizpůsobení chemických a fyzikálních parametrů, jako jsou sypná hmotnost, wetability, velikost částic, čistota nebo pH.
Bisglycinát hořčíku

Bisglycinát hořčíku

Dr. Paul Lohmann® nabízí Magnesium Bisglycinát ve formě prášku v potravinářské kvalitě, stejně jako pro doplňky stravy. Bisglycináty jsou plně reagované cheláty. Pro potravinářské aplikace se používá k obohacení o hořčík. CAS 14783-68-7 EINECS 238-852-2 Dr. Paul Lohmann® provádí vývoj produktů a aplikací ve úzké spolupráci se zákazníky. To zahrnuje přizpůsobení chemických a fyzikálních parametrů, jako jsou objemová hmotnost, vlhkost, velikost částic, čistota nebo pH.
Hořečnatý uhličitan

Hořečnatý uhličitan

Dr. Paul Lohmann® nabízí uhličitan hořečnatý ve formě prášku, granulí v potravinářské/farmaceutické/chemické čistotě, stejně jako pro potravinové doplňky. Pro farmaceutické aplikace se používá k léčbě hypomagnezémie. Pro potravinářské aplikace se používá jako regulátor kyselosti, proti shlukování a pro obohacení hořčíkem. Pro průmyslové aplikace se používá při výrobě skleněné keramiky a smaltů a jako pomocná látka pro tok. CAS 12125-28-9 / 39409-82-0 EINECS 235-192-7 Dr. Paul Lohmann® provádí vývoj produktů a aplikací ve úzké spolupráci se zákazníky. To zahrnuje přizpůsobení chemických a fyzikálních parametrů, jako je objemová hmotnost, vlhkost, velikost částic, čistota nebo pH.
Hořčíkový citrát

Hořčíkový citrát

Dr. Paul Lohmann® nabízí Citrát hořečnatý ve formě prášku, mikronizovaného prášku a granulí v potravinářské/farmaceutické/chemické čistotě, stejně jako pro potravinové doplňky. Pro farmaceutické aplikace se používá k léčbě hypomagnezémie. Pro potravinářské aplikace se používá k obohacení hořčíkem. CAS 3344-18-1 \ 153531-96-5 EINECS 222-093-9 Dr. Paul Lohmann® provádí vývoj produktů a aplikací ve úzké spolupráci se zákazníky. To zahrnuje přizpůsobení chemických a fyzikálních parametrů, jako je objemová hmotnost, vlhkost, velikost částic, čistota nebo pH.