Produkty pro moukové dřevo (3)

DOPPIAESSE MOUKA

DOPPIAESSE MOUKA

W: 290 ÷ 310. Profesionální směs pšeničné mouky, ideální pro pizzu s extrémně rozvinutým a medovým okrajem. DOPPIAESSE se získává mletím částečně klíčících zrn. Přítomnost prospěšných přírodních enzymů ovlivňuje kvalitu těsta: výsledkem je velmi lehká a vysoce stravitelná pizza. Technicky DOPPIAESSE umožňuje dosáhnout mimořádných výsledků a s kuličkami o 10 % lehčími. 25KG-10KG
EURO  4,60 AL PZ PASTA   DE CECCO   MEZZE  PENNE  RIGATE   KG 3  PASTA DI SEMOLA  DI GRANO  DURO

EURO 4,60 AL PZ PASTA DE CECCO MEZZE PENNE RIGATE KG 3 PASTA DI SEMOLA DI GRANO DURO

Od roku 1886 máme důležitý úkol: vytvářet uměle nezaměnitelnou těstovinu a bez kompromisů udržovat tradici. Úspěchy, pokroky a zdokonalování lemují naši historii a umožňují nám, každý den více, přinášet na stoly po celém světě autentické potěšení z italské kuchyně. Příběh De Cecco začíná dávno. V roce 1831, kdy Itálie ještě nebyla sjednocena, zahájil Nicola Antonio De Cecco činnost mlýna ve Fara San Martino. BALENÍ 4 X 3 KG 1 BALENÍ 3 KG = EURO 4,60 1 PALET 48 BALENÍ 4 EXPIRACE 29/09/2027 MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 30 PALET
Lugana Malavasi

Lugana Malavasi

VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Hrozny pocházejí z první zóny vápenaté jílovité oblasti u jezera Garda v legendární Sirmione, nadmořská výška 68 m n. m. SESTO DI IMPIANTO: Pěstování v řadách s guyotským řezem AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: V nerezových tancích při kontrolované teplotě COLORE: Intenzivní slámově žlutá s nazelenalými odlesky NASO: Příjemné bouquet s melounem a mandarinkou s náznaky máty a několika květinovými tóny BOCCA: Cítí se určitá astringence, ale téměř neznatelná a s vynikající ovocností CIBO: Všechny pokrmy na bázi ryb, polévky, těstoviny a rýže, bílé maso GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C