Produkty pro moukové dřevo (6)

Longaniza fresca extra 039

Longaniza fresca extra 039

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masné výrobky, pro přípravu masového výrobku nazývaného "Longaniza fresca" nebo "Salsicha fresca". Produkt vhodný pro všechny druhy masa. Formát: sáček 4 kg
EURO  4,60 AL PZ PASTA   DE CECCO   MEZZE  PENNE  RIGATE   KG 3  PASTA DI SEMOLA  DI GRANO  DURO

EURO 4,60 AL PZ PASTA DE CECCO MEZZE PENNE RIGATE KG 3 PASTA DI SEMOLA DI GRANO DURO

Od roku 1886 máme důležitý úkol: vytvářet uměle nezaměnitelnou těstovinu a bez kompromisů udržovat tradici. Úspěchy, pokroky a zdokonalování lemují naši historii a umožňují nám, každý den více, přinášet na stoly po celém světě autentické potěšení z italské kuchyně. Příběh De Cecco začíná dávno. V roce 1831, kdy Itálie ještě nebyla sjednocena, zahájil Nicola Antonio De Cecco činnost mlýna ve Fara San Martino. BALENÍ 4 X 3 KG 1 BALENÍ 3 KG = EURO 4,60 1 PALET 48 BALENÍ 4 EXPIRACE 29/09/2027 MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 30 PALET
Kompletní aditivum curados 049

Kompletní aditivum curados 049

Směs aditiv a pomocných produktů pro použití v uzenářství, určená k výrobě masných výrobků, ať už sušených (včetně doby zrání kratší než 30 dní) nebo tepelně upravených. Používá se jako doplněk v receptech, které přidávají sůl a koření. V ostatních případech je třeba zkontrolovat, že součet aditiv nepřekročí maximální legální limity povolené pro vyrobené uzeniny. Formát: krabice 6 kg
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Směs aditiv, koření a bylinek pro výrobu tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "Salchichón" nebo "Chorizo blanco" v kvalitě "Extra", vyrobeného pomalými zrajícími technikami (teplota 6 až 12 °C a počáteční vlhkost 78 až 86 %). Formát: sáček 4 kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masný průmysl, k výrobě tepelně zpracovaného masného produktu nazývaného "Morcilla". Formát: sáček 5 kg
Chorizo blanco criollo 120

Chorizo blanco criollo 120

Směs aditiv, koření a dochucovadel, určená pro masné výrobky, k výrobě tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "chorizo blanco" nebo "longaniza blanca", zrajícího tradičními metodami po dobu alespoň 30 dní. Formát: balení 160g, sáček 4kg