Produkty pro mramorové plátno (20)

Parmigiano Reggiano DOP

Parmigiano Reggiano DOP

Parmigiano Reggiano DOP je výsledkem zručného řemeslného zpracování, které se předává z generace na generaci. Členové ho vyrábějí podle tradiční metody, v provincii Mantova na pravém břehu řeky Po. Dostupný v různých velikostech a zráních, které se pohybují od minimálně 14 měsíců až po 30 měsíců zrání.
PAPPARDELLE - VAJÍČKOVÉ PAPPARDELLE

PAPPARDELLE - VAJÍČKOVÉ PAPPARDELLE

Vaječné PAPPARDELLE
Uzená bufalo mozzarella

Uzená bufalo mozzarella

Uzená bufalo mozzarella
Sardinové žulové dlažby

Sardinové žulové dlažby

Pro vysoce kvalitní obklady a podlahy vyrobené z mramoru a sardinského granitu si vyberte zkušenosti společnosti Graniti Bua, která sídlí v Buddusò a působí po celé provincii Sassari: díky jejich schopnosti elegantně zařídit každé prostředí jsou mramory a granity materiály vhodné pro různé kontexty ve veřejné a soukromé výstavbě. Personál společnosti vybírá nejlepší kameny pocházející z sardinských lomů a nejen z nich a zajišťuje každou fázi zpracování až po dodání konečného produktu. Široká škála nabízených produktů zahrnuje obklady, nábytek a podlahy z granitu. Pro požadavek na bezplatnou a nezávaznou nabídku se obraťte na kanceláře telefonicky nebo e-mailem.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
CAPRESE

CAPRESE

Pasterizovaná vaječná směs, čisté čokoládové kousky, syrové mandle, cukr, máslo, tuky a rostlinné oleje, mandlová mouka, kakao 22/24%, pečení.
Parmigiano Reggiano 50 měsíců - zrání 50 měsíců

Parmigiano Reggiano 50 měsíců - zrání 50 měsíců

50 měsíců zralý Parmigiano Reggiano má silnou, výraznou chuť, bohatou na živiny a s nízkým obsahem tuku. Je to ideální sýr pro rafinované chutě a lehké diety.
Gorgonzola DOP

Gorgonzola DOP

Gorgonzola je sýr s syrovým těstem bílé slámové barvy, jehož zelené žíhání je způsobeno procesem erborinatury, tedy vznikem plísní. V variantě Dolce je krémový a měkký, s jedinečnou a charakteristickou chutí, mírně pikantní. V variantě Piccante má výraznější a silnější chuť, jehož těsto je více erborinované, konzistentní a křehké. Vyrobeno z pasterizovaného mléka pocházejícího z farem nacházejících se v oblasti původu s přídavkem mléčných kultur a vybraných plísní, přirozeně bez laktózy. Je dostupný v klasických formátech.
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragù (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou z lanýžů, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

Velké sardinské ravioli jsou plněné ricottou (měkký sýr) a citronem a ztělesňují jednoduchost a čistotu středomořských chutí, nabízející čerstvý a rafinovaný kulinářský zážitek. Tento raviol představuje dokonalou harmonii mezi sladkostí a obklopující jemností ricotty a citrusovou chutí živého citronu, uzavřenou v jemné těstovinové vrstvě.
BUFALA

BUFALA

Mouka "00", voda, Lievito Madre (přírodní kvasnice z mouky typu 0 v prášku, kvasnice, mouka z ječmene), sůl, slunečnicový olej, olivový olej, cherry rajčata, rajče, mozzarella z buvolího mléka, extra panenský olivový olej.
Maritozza tondo panna

Maritozza tondo panna

Maritozza tondo panna Kód: PPG022
Ambrogio

Ambrogio

Ambrogio Kód: TRG054 Průměr: 18 cm
Sardinské artefakty z šedého granitu

Sardinské artefakty z šedého granitu

Pro výrobu nádherných výrobků z šedého sardinského žuly a dalších kvalitních materiálů se obraťte na firmu Graniti Bua se sídlem v obci Buddusò, která je lídrem v oboru v celé provincii Sassari. Čtyřicetileté zkušenosti a široké spektrum dovedností nabytých v průběhu času činí tuto firmu výjimečnou na trhu a vynikajícím partnerem pro výrobu a dodávku zpracovaných žulových produktů vhodných pro stavební, veřejné a soukromé použití. Nabízená řešení jsou skutečně ideální pro estetické zhodnocení a funkční účely a zaručují maximální kvalitu a trvanlivost materiálů.
30 měsíců zralý Parmigiano Reggiano

30 měsíců zralý Parmigiano Reggiano

Parmigiano Reggiano 30 měsíců
Parmigiano Reggiano 24 měsíců

Parmigiano Reggiano 24 měsíců

Parmigiano Reggiano 24 měsíců
Sardinové žulové desky

Sardinové žulové desky

Svěřte zpracování mramorových a žulových desek společnosti Graniti Bua, významné firmě v provincii Sassari se sídlem v obci Buddusò. Produkty jsou vyráběny zkušenými řemeslníky z pečlivě vybraných materiálů nejvyšší kvality, které pocházejí z vlastních lomů na Sardinii. Abychom zajistili maximální standardy z hlediska estetiky a funkčnosti, každý výrobek je přizpůsoben požadavkům zákazníka: pro další informace kontaktujte ihned obchodní oddělení a získejte individuální nabídku.
Mozzarella z buvolího mléka DOP

Mozzarella z buvolího mléka DOP

Mozzarella z buvolího mléka DOP
Černé olivy

Černé olivy

Černé olivy