Pro vysoce kvalitní obklady a podlahy vyrobené z mramoru a sardinského granitu si vyberte zkušenosti společnosti Graniti Bua, která sídlí v Buddusò a působí po celé provincii Sassari: díky jejich schopnosti elegantně zařídit každé prostředí jsou mramory a granity materiály vhodné pro různé kontexty ve veřejné a soukromé výstavbě.
Personál společnosti vybírá nejlepší kameny pocházející z sardinských lomů a nejen z nich a zajišťuje každou fázi zpracování až po dodání konečného produktu. Široká škála nabízených produktů zahrnuje obklady, nábytek a podlahy z granitu.
Pro požadavek na bezplatnou a nezávaznou nabídku se obraťte na kanceláře telefonicky nebo e-mailem.
Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Mouka "00", voda, Lievito Madre (přírodní kvasnice z mouky typu 0 v prášku, kvasnice, mouka z ječmene), sůl, slunečnicový olej, olivový olej, cherry rajčata, rajče, mozzarella z buvolího mléka, extra panenský olivový olej.
Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.
Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragù (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou z lanýžů, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Velké sardinské ravioli jsou plněné ricottou (měkký sýr) a citronem a ztělesňují jednoduchost a čistotu středomořských chutí, nabízející čerstvý a rafinovaný kulinářský zážitek. Tento raviol představuje dokonalou harmonii mezi sladkostí a obklopující jemností ricotty a citrusovou chutí živého citronu, uzavřenou v jemné těstovinové vrstvě.
Pro výrobu nádherných výrobků z šedého sardinského žuly a dalších kvalitních materiálů se obraťte na firmu Graniti Bua se sídlem v obci Buddusò, která je lídrem v oboru v celé provincii Sassari.
Čtyřicetileté zkušenosti a široké spektrum dovedností nabytých v průběhu času činí tuto firmu výjimečnou na trhu a vynikajícím partnerem pro výrobu a dodávku zpracovaných žulových produktů vhodných pro stavební, veřejné a soukromé použití. Nabízená řešení jsou skutečně ideální pro estetické zhodnocení a funkční účely a zaručují maximální kvalitu a trvanlivost materiálů.
Svěřte zpracování mramorových a žulových desek společnosti Graniti Bua, významné firmě v provincii Sassari se sídlem v obci Buddusò. Produkty jsou vyráběny zkušenými řemeslníky z pečlivě vybraných materiálů nejvyšší kvality, které pocházejí z vlastních lomů na Sardinii.
Abychom zajistili maximální standardy z hlediska estetiky a funkčnosti, každý výrobek je přizpůsoben požadavkům zákazníka: pro další informace kontaktujte ihned obchodní oddělení a získejte individuální nabídku.