Tmavý Muscovado Cukr
Muscovado
Muscovado je třtinový cukr z ostrova Mauricius a je také známý jako barbadský cukr. Klima tohoto malého ostrova v Indickém oceánu je ideální pro pěstování cukrové třtiny. Na rozdíl od většiny hnědých cukrů, které se vyrábějí přidáním melasy k rafinovanému bílému cukru, přebírá cukr Muscovado chuť a barvu svého zdroje, cukrové šťávy. Díky tomu obsahuje Muscovado cukr stále přírodní minerály a vitamíny z cukrové třtiny. Má podíl melasy 10-15%, takže je ve své konzistenci velmi měkký, hrudkovitý a vlhký.
Chuť a použití
Chuť Muscovado cukru je jemná, s tóny toffees a sladu, což této cukrové variantě dává její jedinečný charakter. Muscovado cukr je odolnější vůči vysokým teplotám než jiné cukry, což znamená, že je ideální pro použití v teplých pokrmech nebo pečivu. Dodává jídlům a teplým nápojům zvláštní srdcovou sladkost a je ideální pro oslazení ...