Produkty pro nejlepší gin-jinha (7)

Bio Ginseng Prášek 50g

Bio Ginseng Prášek 50g

Doplňková strava Prášek z kořene červeného ženšenu Panax CA Meyer z ekologického zemědělství - 50g. Doporučení k použití: Rozpusťte přibližně 1g denně v horké vodě nebo čaji. Tento doplněk stravy by měl být používán v ...
Gin z vrcholů 40% Vol

Gin z vrcholů 40% Vol

Gin je destilát získaný aromatizací neutrálního alkoholu s jalovcovými bobulemi a dalšími kořením (andělika, koriandr, zázvor, kopr…) Osobní dotek Oliviera spočívá v přidání citronu a Génépy. Odtud jeho název „Gin des Sommets“ a ano, v jižních Alpách máme také náš regionální gin! Giny byly původně britské nebo holandské. Podává se čistý s několika kostkami ledu nebo na drceném ledu, nebo jako známý long drink, jako je Gin Fizz a Gin tonic. Tyto dva koktejly byly vytvořeny anglickým námořnictvem během jejich četných plaveb.
Gin Amazzoni

Gin Amazzoni

Gin Amazzoni je klasický, ale komplexní gin, který mísí autenticitu a modernitu destilací rostlin, které dosud nebyly použity. Vůně čerstvého jalovce se na nose mísí s překvapivým nádechem koření, zatímco při prvním doušku cítíte bylinné chutě jalovce, s oříškovou chutí uprostřed. Úžasná exploze citrusů pro elegantní závěr, který vás přiměje k dalšímu doušku. Tento gin je skutečným vyjádřením umění destilace, zachycující esenci brazilského terroiru a bohatství jeho kulturního dědictví. Gin Amazzoni je dokonalý pro milovníky ginu, kteří hledají jedinečný a nezapomenutelný zážitek z degustace. Ať už k oslavě zvláštní příležitosti, nebo k obohacení vaší sbírky lihovin, tento gin je výjimečnou volbou, která ztělesňuje luxus a sofistikovanost.
Koktejly - Koktejl La Piña

Koktejly - Koktejl La Piña

Objevte ducha Piña Colada v této elegantní variaci tohoto slunečného koktejlu. Kokosová likér a francouzský ananasový sirup jsou umocněny duem rumů. NOTA BENE : Slavný pirát Roberto Cofresi byl průkopníkem Piña Colada, kterou sdílel, ale podle legendy byl také jejím vynálezcem. Opravu vyrobil litry tohoto koktejlu s cílem povzbudit svou posádku. Profil : Hravý, jemný, sladký a ovocný. Obsah alkoholu: 14,6% alc Ingredience : Rum z Maison Ferrand Agrární rum Francouzská kokosová likér Kokosová voda Francouzský ananasový sirup Kyselina vyrobená námi
Nikka - Single Malt Whisky - Yoichi

Nikka - Single Malt Whisky - Yoichi

Le spiritueux : Co říct o tomto skvělém japonském Single Malt, co už nebylo řečeno?! Yoichi je malý zázrak harmonie, který se vyznačuje dokonale vyváženým profilem obohaceným o jemnou a lehkou popelavou rašelinu. Jeho tělo je široké, jemné a aroma citrusů, koření (vanilka, muškátový oříšek, hřebíček, pepř) a sušeného ovoce (lískový ořech) se subtilně mísí se slanými tóny, které okamžitě vyvolávají touhu po dalším napití. Velmi klasický kousek, který by měl znát každý milovník whisky! La maison : Narodil se v roce 1894 v rodině producentů saké, Masataka Taketsuru je dnes považován za otce japonské whisky. Po studiu chemie byl zaměstnán ve společnosti Settsu Shuzo, která ho v roce 1918 poslala do Skotska na učení. Masataka se tehdy zamiloval do whisky a rozhodl se jí věnovat celý svůj život. Typ: Whisky Single Malt Objem: 70cl Alkohol: 45%
Šalotkový jablečný ocet 20cl - Domaine Flaguerie

Šalotkový jablečný ocet 20cl - Domaine Flaguerie

Jablečný ocet Flaguerie je výsledkem octové transformace organického jablečného moštu na ocet. Tento přírodní ocet zraje několik měsíců v dubových sudech, než je lahvován bez filtrace. Na dně lahve se může vytvořit matka octa. Jablečný ocet Flaguerie je obohacen šalotkou. Hrubá hmotnost: 490 g / 1,08 lb Hmotnost kartonu 12: 6 kg / 13,23 lb Úroveň kyselosti: 5° Zbytkový alkohol: <0,5°
Ručně Vyrobený Koktejl - Oro Daïquiri

Ručně Vyrobený Koktejl - Oro Daïquiri

Koktejl pocházející z Kuby. Naše verze je připravena z kombinace rumů oslazených bio agávovým sirupem z Mexika. NOTA BENE : Pro Hemingwaye „pití je způsob, jak zakončit den“, a pokud je to navíc s Daikiri, je to ještě lepší. Profil: Harmonický, svěží, kyselý nádech Obsah alkoholu: 17 % Rum od Maison Ferrand Agrární rum Bio agávový sirup Kyselina vyrobená námi