Produkty pro nejlepší vína (5)

Gozauri Saperavi 2015 - Červené víno

Gozauri Saperavi 2015 - Červené víno

Gozauri Saperavi 2015 Gozauri Saperavi 2015 je autentickým vyjádřením jedinečného terroiru vinařské oblasti Kakheti, nacházející se v mikroregionu Kindzmarauli. Toto víno, pěstované v mírném kontinentálním klimatu, je produktem jednoho vinice, kterou spravuje a vlastní naše vinařství. Je vyrobeno výhradně z odrůdy Saperavi a pochází z našich vinic, kde je pečlivě udržován výnos 6 až 7 tun na hektar, aby byla zajištěna nejvyšší kvalita hroznů. S celkovou produkcí 15 000 lahví o objemu 0,75 litru má toto suché červené víno z ročníku 2015 obsah alkoholu 12,5 %. Jeho výrobní proces ukazuje závazek k kvalitě a autentičnosti. Hrozny, sklizené ručně a pečlivě tříděné, podstoupily fermentaci v otevřených sudech o objemu 225 litrů, s macerací po dobu 20 dnů, následovanou 10 měsíčním zráním v nerezových tancích.
Organické víno - Rosé

Organické víno - Rosé

Bois des Fées Rosé AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Organické růžové víno Odrůdy hroznů Syrah 60% - Cabernet Sauvignon 30% a Grenache 10%. Ochutnávka Patro je silné a komplexní. - Textura: expresivní a teplá. - Aroma: meloun, vinný broskev a čerstvé červené ovoce. - Dojezd: crescendo na tónech grapefruitu a ječného cukru, s příjemnou živostí. Párování s jídlem: - Homář s armorickou omáčkou. - Smažené mušle s citrusovou omáčkou. - Plátky kachny s brusinkovou omáčkou. - Japonská kuchyně. - Červená ovocná šarlota.
IGP - BÍLÉ VÍNO

IGP - BÍLÉ VÍNO

COTEAUX DE TANNAY 13,00% 75 cl 2015
Extra panenský olivový olej - Extra panenský olivový olej

Extra panenský olivový olej - Extra panenský olivový olej

SPECIFIKACE OLIVOVÉHO OLEJE Úroveň kyselosti: < 1,0 Hodnota peroxidu: < 15 meq o /Kg Složení mastných kyselin Kyselina myristová (C14:0): < 0,05 Kyselina palmitová (C16:0): 7,5 - 20 Kyselina palmitolejová (C16:1): 0,3 - 3,5 Kyselina margarová (C17:0): < 0,3 Kyselina margarolejová (C17:1): < 0,3 Kyselina stearová (C18:0): 0,5 - 5,0 Kyselina olejová (C18:1): 55 - 83 Kyselina linolová (C18:2): 3,5 - 21 Kyselina linolenová (C18:3): < 1,0 Kyselina arachidová (C20:0): < 0,6 Kyselina gadolová (C20:1): < 0,4 Kyselina behenová (C22:0): < 0,4 Kyselina lignocerová (C24:0): < 0,2 Steroly Cholesterol: < 0,5 Brassicasterol: < 0,1 Campesterol: < 4,0 Stigmastanol: < 0,5 Beta sitosterol: > 93,0 ROZSAH TESTOVACÍCH METOD Specifická hmotnost při 25° NGD 18 0909-0,920 Index lomu při 25° NGD 31 1,467-1,471 Jodový index (Wijs) NGD 32 78-90 Saponifikační index (v oleátu sodném – mg/kg) NGD 8 10 max. Kyselost (v kyselině olejové %) NGD 10 0,5 max.
BÍLÝ HROZNOVÝ DŽUS - Čistý bílý hroznový džus 1L

BÍLÝ HROZNOVÝ DŽUS - Čistý bílý hroznový džus 1L

100 % čistý hroznový džus v litrové láhvi Původ: Brazílie Etiketa v portugalštině