Přírodní jablečný ocet - Jablečný ocet (fermentace)
Přírodní jablečný ocet je elixír života. Není to jen ocet, který se má přidávat do salátů nebo polévek.
Obsahuje velmi důležité a prospěšné přátelské bakterie (probiotika) pro trávicí systém. Poměr prospěšných střevních organismů k těm škodlivým by měl být o 80 % vyšší. Proto by měl být přírodní jablečný ocet, který je jak antiseptický (škodlivé germicidní), tak zdrojem prospěšných bakterií, používán každým každý den.
Výhody přírodního jablečného octa
1. Posiluje imunitní systém.
2. Usnadňuje trávení.
3. Přátelské bakterie produkují vitamíny K, B12, biotin, niacin atd.
4. Chrání střevní stěnu před škodlivými látkami.
5. Reguluje střevní propustnost.
6. Zabraňuje průchodu toxinů do krve.
7. Zabraňuje vzniku chronických zánětlivých onemocnění.
8. Zabraňuje potravinovým alergiím, psoriáze a ekzému.
9. Zabraňuje rakovině.
10. Zpomaluje stárnutí.
11. Zabraňuje depresi.