Produkty pro nožem na steak (12)

Jehněčí steak rare

Jehněčí steak rare

Naše vzácné jehněčí steak je pečlivě zpracován, aby poskytoval vynikající chuť a kvalitu. Každý kus je jemný a chutný, což zajišťuje příjemný kulinářský zážitek. Ať už připravujete klasické jehněčí jídlo nebo objevujete nové recepty, naše jehněčí poskytuje dokonalý základ pro řadu kulinářských kreací. S důrazem na kvalitu a chuť vám přinášíme jehněčí, které vyniká svou nadstandardní texturou a bohatou chutí. Naše nabídka jehněčího masa je navržena tak, aby poskytovala výjimečnou chuť a kvalitu.
Iberský vepřový plášťový lagarto

Iberský vepřový plášťový lagarto

Iberské prase starší než 10 měsíců. Kousek masa z oblasti boku prasete, mezi Panceta a Barriguera, a krájený na proužky. Lagarto de Manto z iberského prasete je vynikající řez získaný z iberských prasat starších než 10 měsíců, známých svou neporovnatelnou chutí a kvalitou. Tento libový kousek se nachází v oblasti boku, mezi pancetou a barriguera, a je prezentován v tenkých proužcích, které nabízejí jemnou a šťavnatou texturu, ideální pro přípravu na grilu nebo na pánvi. Jeho krájení na proužky z něj činí všestrannou volbu pro různé gurmánské pokrmy, přičemž si zachovává autentickou a hlubokou chuť iberského prasete. Perfektní pro ty, kteří si cení kvalitního masa s gurmánským nádechem.
Kousek Roastbeefu - Zadní - Připraveno k Řezání - Kousky

Kousek Roastbeefu - Zadní - Připraveno k Řezání - Kousky

Kus Roastbeefu - Zadní - Připraveno k Řezání - Explodovalo
Skutečná 300g vakuově balená saláma

Skutečná 300g vakuově balená saláma

Skutečná 300g vakuově balená saláma
Mísa na salát s víkem

Mísa na salát s víkem

Mísa na salát s víkem
Iberský hřbet - Iberské vepřové

Iberský hřbet - Iberské vepřové

Iberská vepřová panenka. Podáváme ji čerstvou nebo zmraženou. Vakuově baleno ve formátech 0,5 nebo 1 kg nebo na váhu. Certifikované iberské vepřové maso podle standardu kvality iberského.
Grilované masové kuličky - Zpracovaný produkt

Grilované masové kuličky - Zpracovaný produkt

20 GR-30 GR-40 GR-50 GR-60 GR
Koření 'Na steak a barbecue' - Balení

Koření 'Na steak a barbecue' - Balení

Šašlik je považován za pokrm kavkazské kuchyně a jeho název pochází z turkického slova "šiş" - špíz. Takže "kebab" v doslovném smyslu je pokrm opékaný na špízu. Složení koření na grilování zahrnuje pouze přírodní ingredience, které dodají jedinečnou pikantní chuť a aroma grilovanému masu. Použijte koření k přípravě marinády a jako posypku na grilování, na maso připravené doma: na pánvi, v troubě a v mikrovlnné troubě. Ingredience Mořská sůl, koriandr, zira, mletá červená paprika, hořčice (semínka), černý pepř, sušený česnek, sušená rajčata, červená chilli paprika. Použití Použijte koření k přípravě marinády a jako posypku na grilování, na maso připravené doma: na pánvi, v troubě a v mikrovlnné troubě. Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 34,0 Tuky (g / 100g)… 5,9 Sacharidy (g / 100g)… 10,6 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 232
Grilované jehněčí kebaby

Grilované jehněčí kebaby

Arrosticini z mladého hovězího masa samice, mladšího než 20 měsíců, vybrané a balené v praktických zmražených vrstvách, které umožňují částečnou konzumaci obsahu, dostupné ve dvou formátech: 100 kusů a 225 kusů.
Döner z Kuřete a Krůty

Döner z Kuřete a Krůty

Döner "MIX" se skládá z kuřecího a krůtího masa, které je nakrájeno na tenké plátky a střídavě vrstveno. Spojením dvou druhů drůbeže a speciálně připravenou směsí koření pro tuto kombinaci vzniká jedinečný zážitek na lehkém základu. Tento döner je k dispozici v hmotnostních kategoriích: 8 kg, 10 kg, 15 kg a poté vždy po 5 kg až do 120 kg.
Vedlejší produkty z porážky hovězího dobytka

Vedlejší produkty z porážky hovězího dobytka

Prozkoumejte naši nabídku vedlejších produktů z hovězího masa, které jsou pečlivě zpracovány tak, aby splnily vysoké standardy a různé kulinářské aplikace. Od hovězí aorty po hovězí jazyk, naše nabídka poskytuje možnosti pro různé recepty a použití. Každý produkt je zpracován s precizností, aby byla zajištěna spolehlivost a dodržování přísných kvalitativních standardů. Naše vedlejší produkty z porážky nabízejí jedinečné kulinářské příležitosti, zpracované s péčí, aby si zachovaly vysokou kvalitu. Tyto vedlejší produkty zvyšují nutriční profil vašich pokrmů, přidávají hloubku a bohatost do polévek a dušených jídel.
Koření na steak a barbecue - HoReCa

Koření na steak a barbecue - HoReCa

Šašlik je považován za pokrm kavkazské kuchyně a jeho název pochází z turkického slova "šiş" - špíz. Takže "kebab" v doslovném smyslu je pokrm opékaný na špízu. Složení koření pro grilování "Královské koření" obsahuje pouze přírodní ingredience, které dodají grilovanému masu jedinečnou pikantní chuť a aroma. Použijte koření k přípravě marinády a jako posypku na grilování, gril a maso připravené doma: na pánvi, v troubě a v mikrovlnné troubě. Použití Použijte koření k přípravě marinády a jako posypku na grilování, gril a maso připravené doma: na pánvi, v troubě a v mikrovlnné troubě. Chuť Dodává mírnou ostrost. Složení Mořská sůl, mletá červená paprika, drcený koriandr, hořčičná semena, zira, černý drcený pepř, plátky červené chilli papričky, sušený česnek, sušená rajčata. Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 9,0 Tuky (g / 100g)… 9,0 Sacharidy (g / 100g)… 27 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 229