Návrh Receptů - Vývoj Nových Pasterizovaných nebo Sterilizovaných Produktů
Cíl: Vyvinout sterilizované produkty s dvojí odborností v oblasti materiálů a standardů
Formulace
Metodologie návrhu receptur
Iniciace:
• Společné vypracování technického zadání: definice potřeb a omezení (regulace, stávající vybavení, cílový trh)
• Vytvoření strukturovaného plánu s fázemi ověření
Fáze testování:
• Výběr ingrediencí podporujících sterilizaci a stárnutí
• Definice experimentálních plánů (typ Taguchi)
• Provádění zkoušek: vzorkování, vývoj standardu a velká série
• Analýza a interpretace výsledků
Proces ověření:
• Organizace senzorických testů
• Sledování pokroku vzhledem k původnímu harmonogramu
ZÁVAZKY
Smlouva o důvěrnosti a omezené použití vašich údajů k řešení vašich problémů
Předání mezitímních zpráv a závěrečné zprávy na konci zásahu