Produkty pro nový vývoj rovnováhy (3)

Nové obchodní rozvoje společnosti Kaneka Corporation - Technologie a produkty

Nové obchodní rozvoje společnosti Kaneka Corporation - Technologie a produkty

Kaneka vymezila čtyři obchodní oblasti pro realizaci své strategie výzkumu a rozvoje podnikání: Materiály, Kvalita života, Zdravotní péče a Výživa. V rámci těchto oblastí dále inovujeme naše technologie, rozšiřujeme obchodní modely a vytváříme nové. Stanovujeme účel našich výzkumných a rozvojových aktivit z pohledu trhů a zákazníků.
Maiski Kippenhaasjes - Novinka! Kippenhaasje z čerstvého filé, obalené a předvařené

Maiski Kippenhaasjes - Novinka! Kippenhaasje z čerstvého filé, obalené a předvařené

Tento šťavnatý kousek masa je vyroben z čerstvých kuřecích prsou, takže se nejedná o lisované nebo smíšené kuřecí maso, ale o čerstvé, přírodní maso. Tyto kousky jsou nakrájeny z vnitřní části lahodných a chutných kuřecích prsou Maïski. Poté jsou tyto filetové kousky obaleny v chutné a křupavé strouhance Maïski, která se skládá z vybraných kukuřičných lupínků. Návrh na recept: Maïski žlutá kuskus, vinaigrette z pomeranče s olivovým olejem, kmínem a citronovým octem, kuřecí prso z čerstvého filetu, obalené a předvařené, řecký jogurt, muhammara tapenade, kandovaná mrkev a sušená broskev, granátové jablko, čerstvý hrášek a cress, chutné! Další nápady, tipy a návrhy najdete na www.maiski.be
Nový rozvoj podnikání - Biosurfaktant - Technologie a produkty

Nový rozvoj podnikání - Biosurfaktant - Technologie a produkty

Cyklická lipopeptidová struktura, skládající se ze sedmi aminokyselin, přispívá k jedinečným a rozlišujícím vlastnostem. KANEKA Surfactin může vytvořit D-fázi, emulzi, bi-kontinuální fázi, která zahrnuje jak olej, tak vodu, při velmi nízkém dávkování (3 ppm). D-fázi KANEKA Surfactin lze použít k formulaci čisticího olejového gelu a emulze s malými částicemi, a mnoha dalším produktům pro péči o pleť a kosmetiku.