Produkty pro nv balta průmysl (9)

Psyllium Babička 1000g

Psyllium Babička 1000g

Babička psyllia, také známá jako středomořská babička, je vynikajícím zdrojem vlákniny a má také vysoký obsah bílkovin. Používá se k zlepšení funkce trávicího systému. Kromě toho vláknina zvyšuje pocit sytosti. Po kontaktu s vodou se semena pokryjí slizem a vytvoří gel, což pomáhá při střevních potížích. Zlepšuje střevní bakteriální flóru, má ochranné a protizánětlivé účinky. & lt; 0,01G & lt; 1%*RWS - referenční krmivo & nbsp; <strong> Použití </strong> Produkt je po přípravě připraven k jídlu: 2-3 lžičky psyllia by měly být zality sklenicí džusu nebo vody, asi 20 minut nechat odstát a poté vypít. Při konzumaci produktu byste měli pít velké množství vody, minimálně 1,5 l. Můžete užívat dvakrát denně, nejlépe ráno a odpoledne.
Malá himálajská sůl 1000g vivio

Malá himálajská sůl 1000g vivio

Himalájská sůl je nejčistší a nejzdravější sůl na Zemi. Pochází pouze z jednoho místa: z východního pásu Himalájí v Pákistánu. Má barvu od bílé po světle růžovou a tmavě červenou. Byla vytvořena před miliony lety v důsledku vysychání oceánů a její ložiska se nacházejí v hloubce 400-600 metrů pod povrchem země. Himalájská sůl je čistší a zdravější než tradiční stolní sůl, kterou používáme každý den. Obsahuje soubor makro a mikroelementů. Himajalská Vivio je k dispozici ve dvou variantách: malé a granulované. Himalájská sůl se častěji používá než granulovaná v kuchyni k dochucování pokrmů. Granulovaná sůl má stejný účel, ale také se hodí do koupele. V tomto případě přidejte přibližně 10 g soli na 1 litr vody do koupele. Po koupeli se doporučuje půlhodinový odpočinek. Testy ukazují, že konzumujeme příliš mnoho soli.
Černá Rýže 1000g VIVIO - Černá Rýže 1000g VIVIO

Černá Rýže 1000g VIVIO - Černá Rýže 1000g VIVIO

Černá rýže po uvaření nabírá fialový odstín, a proto je také nazývána fialovou. Stejně jako hnědá rýže je neloupaná, a proto je bohatá na vlákninu, vitamíny, zejména vitamín E a minerály: železo, zinek, měď. Černá rýže se vaří déle než jiné rýže, od půl hodiny do hodiny, vždy bude jemně křupavá. Často se používá k přípravě zdravých dezertů, např. rýžového dezertu s kokosovým mlékem. Černá rýže je bohatá na antioxidanty, které bojují proti volným radikálům, a tím nás chrání před záněty a mnoha onemocněními a zpomalují stárnutí buněk. &nbsp;<strong>Složení:</strong> hnědá rýže&nbsp;<strong>Nutriční hodnoty na 100g</strong> Energetická hodnota 1498kJ/354kcal - 18% DDD* Tuky 3,2g - 5% z toho nasycené mastné kyseliny 0,8g - 4% Sacharidy 72g - 28% z toho cukry 0,7g &lt;1% Bílkoviny 7,7g - 15% Vláknina 3,1g Sůl 0,03g &lt;1% *DDD - Referenční hodnota příjmu&nbsp;<strong>Použití</strong> Rýži propláchněte studenou vodou.
Himalájská Granulovaná Sůl 1000g VIVIO - Himalájská Granulovaná Sůl 1000g VIVIO

Himalájská Granulovaná Sůl 1000g VIVIO - Himalájská Granulovaná Sůl 1000g VIVIO

Himalájská sůl je nejčistší a nejzdravější sůl na Zemi. Pochází pouze z jednoho místa – východního pásma Himalájí v Pákistánu. Má barvu od bílé přes světle růžovou až po tmavě červenou. Vznikla před miliony lety v důsledku vysychání oceánů a její ložiska se nacházejí v hloubce 400-600 metrů pod povrchem země. Himalájská sůl je čistší a zdravější než tradiční kuchyňská sůl, kterou používáme každý den. Obsahuje soubor makro a mikroelementů. Himalájská sůl Vivio je dostupná ve dvou variantách: jemná a granulovaná. Jemná himalájská sůl se používá častěji než granulovaná v kuchyni k dochucování pokrmů. Granulovaná sůl má stejné použití, ale hodí se také do koupelí. V takovém případě je třeba do koupele přidat cca 10 g soli na 1 litr vody. Po solné koupeli se doporučuje půlhodinový odpočinek. &nbsp;Výzkumy dokazují, že konzumujeme příliš mnoho soli. Ta je přítomna ve většině produktů, po kterých saháme během dne: v konzervách, uzeninách, klobásách.
Lísková pasta 330G Vivio

Lísková pasta 330G Vivio

Pasta z lískových oříšků byla připravena ze 100% lískových oříšků, bez jakýchkoli zbytečných aditiv. Přítomnost velkého množství vitamínu E v lískových oříšcích s výraznými antioxidačními vlastnostmi podporuje obranu těla proti škodlivým účinkům volných radikálů. Vitamín E obsažený v lískových oříškách chrání před špatným cholesterolem, čímž brání aterosklerotickým změnám, což je důležité při prevenci infarktu myokardu. Kromě toho obsahují lískové oříšky velké množství vitamínů B, které přispívají k správnému fungování nervového systému, vitamín C, A, K, kyselinu listovou, draslík, fosfor a vápník. Oříšky jsou zdrojem zdravých mastných kyselin a vlákniny. & NBSP; <strong> Složení: </strong> Pražené lískové oříšky & NBSP; <strong> nutriční hodnota na 100g </strong> energetická hodnota 2900KJ / 702Kcal - 35% RHP * tuk 63 g - 90%, z toho nasycené mastné kyseliny 4,51 g - 23% sacharidů
Mandlové Flaky 250g

Mandlové Flaky 250g

Lískové ořechy, stejně jako samotné mandle, jsou bohaté na živiny. Obsahují vitamíny, minerály, bílkoviny a vlákninu, a mají tedy pozitivní účinky na zdraví. Mají vysoký obsah zdravých nenasycených tuků. Nenasycené tuky jsou nezbytnou součástí zdravé stravy. Předpokládá se, že jejich pravidelná konzumace může snížit celkovou hladinu cholesterolu. Mandle jsou bohaté na vitamín E, známý antioxidant, který zastavuje oxidační procesy, čímž čistí cévy a brání srdečním onemocněním a zpomaluje stárnutí buněk. Předpokládá se, že mandle přispívají k udržení zdravých kostí díky obsahu vápníku, hořčíku, manganu, mědi, vitamínu K, bílkovin a zinku. Kromě toho mandle obsahují: vitamíny skupiny B, vlákninu a fosfor. & Nbsp; <strong> Složení: </strong> mandle & nbsp; <strong> nutriční hodnota na 100g </strong> energetická hodnota
Černá Rýže 1000g Vivio

Černá Rýže 1000g Vivio

Černá rýže po uvaření získává fialový odstín, proto se jí také říká fialová. Stejně jako hnědá rýže, která se nepodává, je bohatá na vlákninu, vitamíny, zejména vitamín E a minerály: železo, zinek, měď. Černá rýže se vaří déle než ostatní rýže, od půl hodiny do jedné hodiny, a vždy zůstává mírně křupavá. Často se používá k přípravě zdravých dezertů, například rýžového dezertu s kokosovým mlékem. Černá rýže je bohatá na antioxidanty, které bojují proti volným radikálům, čímž nás chrání před zánětlivými stavy a mnoha nemocemi a zpomalují stárnutí buněk. <strong> Nutriční hodnoty na 100 g </strong> energetická hodnota 1498KJ / 354Kcal - 18% DDD * TUKY 3,2 g - 5%, z toho nasycené mastné kyseliny 0,8 g - 4% SACHARIDY 72 g - 28%, z toho cukry 0,7 g < 1% BÍLKOVINY 7,7 g - 15% VLAKNO 3,1 g SÓL 0,03 g < 1% * DDD - Referenční výživová hodnota
Pasta z lískových ořechů 330g vivio

Pasta z lískových ořechů 330g vivio

Pasta vyrobená z lískových oříšků byla připravena ze 100 % lískových oříšků, bez jakýchkoli zbytečných aditiv. Přítomnost velkého množství vitamínu E v lískových oříšcích s výraznými antioxidačními vlastnostmi podporuje obranu těla proti škodlivým účinkům volných radikálů. Vitamín E obsažený v lískových oříškách chrání před špatným cholesterolem, čímž zabraňuje aterosklerotickým změnám, což je důležité v prevenci infarktu myokardu. Kromě toho obsahují lískové oříšky velké množství vitamínů skupiny B, které přispívají k řádnému fungování nervového systému, vitamín C, A, K, kyselinu listovou, draslík, fosfor a vápník. Ořechy jsou zdrojem zdravých mastných kyselin a vlákniny. & Nbsp; <strong> složení: </strong> pražené lískové oříšky & nbsp; <strong> nutriční hodnoty na 100 g </strong> energetická hodnota 2900 kJ/702 kcal - 35 % RHP* tuk* tuk* tuk* tuk* 63 g - 90 % včetně nasycených mastných kyselin 4,51 g - 23 % sacharidy 14,9 g - 6 % včetně cukrů 3.
Sultánské rozinky 1000g vivio

Sultánské rozinky 1000g vivio

Rozinky jsou známy a používány v kuchyni po celém světě po staletí. Sušené hrozny nejsou jen chutné, ale také zdravé. Sultanové rozinky se od ostatních druhů rozinek vyznačují svou výjimečně sladkou chutí, která je zbavena kyselosti, jež je charakteristická pro jiné odrůdy této skupiny. Díky slunečnímu záření se v zrajících hroznech sráží jejich přírodní cukr, fruktóza, díky čemuž nás rozinky těší sladkostí a jedinečnou chutí. Obsahují velké množství draslíku a fosforu, které mají pozitivní vliv na kardiovaskulární systém. Jsou bohatým zdrojem cenných vitamínů: A, C, E, vitamínů skupiny B, stejně jako mikro- a makroelementů: draslík, zinek, vápník, železo a hořčík. Rozinky obsahují cennou vlákninu, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Obsahují také: železo, měď a vitamíny nezbytné pro výrobu červených krvinek a přenos kyslíku v těle.