Produkty pro obrábění plechů (36)

Fíky

Fíky

Může být dodáno v plastových nebo kartonových krabicích
Plněné vinné listy

Plněné vinné listy

Množství balení: 12 x 400g Číslo položky: 41055 Gramy: 400g
Černé olivy

Černé olivy

Černé olivy
Venkovská klobása

Venkovská klobása

Sousedský salám z Ostrova krásy je vyroben z vepřového masa, které zraje minimálně 1 měsíc. Každý kus váží přibližně 300 g a má délku 27 cm. Balení: karton o hmotnosti 10 kg pro přibližně 33 kusů Skladování: maximálně 18 °C Datum minimální trvanlivosti: 95 dní
Tuber brumale

Tuber brumale

Prémiové Hříbky
Květinové Gelato

Květinové Gelato

Flower Gelato 8%-16% CBD. Hydroponické pěstování, 100% biomasa Certifikovaná a organická konopí získaná prostřednictvím autorizovaného pěstování Pečlivě vybráno, aby se zajistily vysoké standardy kvality a jednotnosti. Není určeno k požití Hodnota THC méně než 0,2%
PURE KOEGHEE

PURE KOEGHEE

PURE KOEGHEE
Přírodní škrob

Přírodní škrob

Následující parametry definují standardy kvality pro náš přírodní kukuřičný škrob: Vlhkost [%]: Minimálně 9 %, Maximálně 12,5 % Bílkoviny [%]: Maximálně 0,4 % pH: Rozsah 5 až 7
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Rýžová krvavá klobása

Rýžová krvavá klobása

Krevní klobása s rýží od Monte Safira je tradiční portugalská krevní klobása, která ztělesňuje bohaté kulinářské dědictví regionu Ribatejo. Vyrobená z nejlepších národních mas, tato delikatesa je obohacena o rýži a dokonale ochucena, což nabízí jedinečný chuťový zážitek, který je jak slaný, tak uspokojivý. Tradiční proces uzení pomocí korkového dřeva dodává charakteristickou vůni a chuť, což z ní činí nezbytnost pro každého, kdo hledá autentickou chuť Portugalska. Krevní klobása s rýží od Monte Safira není jen produkt; je to oslava portugalské kultury a tradice. Ideální na grilování nebo do dušených pokrmů, tato klobása je univerzální a může pozvednout jakékoli jídlo. Její bohaté chutě a vysoce kvalitní ingredience z ní činí oblíbenou mezi místními obyvateli a vyhledávanou delikatesu pro ty, kteří chtějí prozkoumat rozmanité chutě portugalské kuchyně.
Tagliolini all'uovo

Tagliolini all'uovo

Tagliolini all'uovo rychlé vaření, tažené bronzem, 100% italská pšenice, čerstvá italská vejce.
Paccheri

Paccheri

Paccheri trafilati al bronzo a pomalu sušené, 100% italská pšenice a bez přidaných konzervantů
BUFALA

BUFALA

Mouka "00", voda, Lievito Madre (přírodní kvasnice z mouky typu 0 v prášku, kvasnice, mouka z ječmene), sůl, slunečnicový olej, olivový olej, cherry rajčata, rajče, mozzarella z buvolího mléka, extra panenský olivový olej.
Těstoviny Warda

Těstoviny Warda

Těstoviny značky Warda, symboly kvality a tuniské tradice.
Finocchiona IGP

Finocchiona IGP

Finocchiona IGP Objem: 150g (±10%)
SIESTA

SIESTA

Pro kávu s kulatou chutí, silnou vůní a příjemně dlouhotrvající chutí. Klasický produkt pro všechny. Dostupné v: 250g mleté pro moka a espresso bar, 500g mleté pro moka a espresso bar, 500g a 1kg v zrnech.
SUPER-JEDINEČNÝ

SUPER-JEDINEČNÝ

Patentovaný ferma-anta je novinkou, která má potenciál revolučně změnit trh v tomto odvětví. Je to jediný ferma-anta, který působí bez ohledu na to, zda se jedná o dorazovou lištu, sloupek nebo dvojité dveře, a má milimetrovou regulaci od 0 do 124 mm, díky použití speciálních prodloužení. Materiály použité na výrobu byly důkladně testovány specializovanými laboratořemi, stejně jako mechanismus fungování. Přísnost zkoušek nám umožňuje nabídnout vám produkt, který je trvanlivý a spolehlivý. Produkt od společnosti Tecnometalsystem.
Salám Milano/Napoli

Salám Milano/Napoli

Salám Milano nebo Napoli 100% italské vepřové AGRESIVNÍ CENA
Mražené Máslo

Mražené Máslo

Název máslo je vyhrazen pro produkty bez příměsí rostlinných tuků s konkrétním obsahem mléčného tuku - alespoň 82 % (ne více než 16 % vody a 2 % sušeného odtučněného mléka). Máslo se vyrábí šleháním čerstvé nebo fermentované smetany či mléka, aby se oddělil mléčný tuk od podmáslí. Tento produkt je bohatý na vitamíny A, D, K.
Łąckie Pierogi - mražené potraviny

Łąckie Pierogi - mražené potraviny

-ruské pirohy -pirohy s masem -pirohy se špenátem a sýrem -pirohy s jahodami -pirohy s borůvkami -pirohy se sladkým sýrem -pirohy s jablky -pirohy s švestkami -pirohy s kysaným zelím a houbami -pirohy s kysaným zelím a masem -lázeňské knedlíky -knedlíky s masem -uši s houbami -uši s masem
Panatella

Panatella

V přechodu na ekologické zemědělství. Ruční a mechanické sklizně. Úplné odstopkování, fermentace v termoregulačních nerezových tancích, časté tlačení, pravidelné míchání. Zrání vína v dubových sudech, zrání v nerezových tancích, míchání, tradiční korkový uzávěr, pravidelné míchání. Hlinito-vápencové půdy. Oko Purpurová barva, jasná, granátové odlesky. Nos Dřevitý, elegantní, ovocný. Ústa Harmonické, jemné, sametové, jemné tóny černé lanýže, tóny ostružin, tóny opékaného chleba, bohaté dřevité tóny, jemné třísloviny, přesné třísloviny, kulaté, mírně minerální, strukturované tělo, dlouhá perzistence. Doporučení k jídlu a vínu Červené maso v omáčce, Cassoulet Teplota podávání: 8° - 10° Barva: Červená Odrůda: Grenache, Syrah Alkohol: 14,5% Objem: 75 cl (láhev)
Řemeslné Tarallini

Řemeslné Tarallini

TARALLI S CHILLI, SÝREM A PEPŘEM, OLEJEM A VÍNEM, S FENYKLEM A ČERNÝMI OLIVAMI.
UVA PIZZUTELLA

UVA PIZZUTELLA

CHARAKTERISTIKY SEVERNÍHO BARESE
Nduja - Kalabrijská salám

Nduja - Kalabrijská salám

‘Nduja je kalabrijská uzenina par excellence, má jasně červenou barvu, měkkou konzistenci a zvlášť pikantní chuť. Získává se mletím 42 % vepřového tuku, 30 % libového masa z prasete a 25 % hojného kalabrijského pepře. Doporučuje se jako předkrm nebo jako přísada do těstovin a pizz. Kategorie: Kalabrijské uzeniny Hmotnost: 300/350 g Složení: Vepřové maso, sůl, přírodní aromata a koření Cukry: Dextróza a sacharóza Antioxidanty: E301 Konzervanty: E250-E252 Hmotnost: 0,300 kg
Hrozen list

Hrozen list

Čerstvý vinný list bez semen
Tuber Aestivum

Tuber Aestivum

Vysoce kvalitní černé lanýže
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragù (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou z lanýžů, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Vaječné tagliatelle

Vaječné tagliatelle

Tagliatelle all'uovo, vyrobené z čerstvých vajec lisovaných na bronz, 100% italská pšenice - 100% vyrobeno v Itálii
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

Velké sardinské ravioli jsou plněné ricottou (měkký sýr) a citronem a ztělesňují jednoduchost a čistotu středomořských chutí, nabízející čerstvý a rafinovaný kulinářský zážitek. Tento raviol představuje dokonalou harmonii mezi sladkostí a obklopující jemností ricotty a citrusovou chutí živého citronu, uzavřenou v jemné těstovinové vrstvě.