ANČOVIČKY V OLIVOVÉM OLEJI - SOLENÉ
Milovníci ančoviček to vědí, filety ančoviček v olivovém oleji nabízejí nekonečné potěšení a skvěle se hodí do mnoha receptů, kde přinášejí svou silnou chuť ryb a soli. Ančovičky v olivovém oleji se používají téměř jako koření, aby každému receptu dodaly jedinečnou a lahodnou chuť, do které vstupují.
Spojení ančoviček v oleji s jinými chutěmi
Předtím, než se pustíme do receptů, zde je seznam ingrediencí, které se dokonale snoubí s marinovaným filetem ančoviček v olivovém oleji. Pokud máte recept, který převážně používá tyto ingredience, pak můžete bezpochyby přidat ančovičky a uspět na plné čáře:
- Zelené nebo černé olivy
- Rajčata (čerstvá, drcená, cherry rajčata...)
- Kapary
- Grilované papriky
- Cuketa
- Brambory
- Sýry mozzarella a feta
- Vařené vejce, majonéza nebo omeleta
- Stroužky česneku.