Produkty pro ochutnávky vína (21)

ČERVENÉ VÍNO - ČERVENÝ

ČERVENÉ VÍNO - ČERVENÝ

Červené víno získané z blendu červených hroznů ze Salenta, jako jsou Malvasia Nera, Montepulciano a Sangiovese. Obsah alkoholu 11,50% Vol. polosuše červená barva na patře. Pro více informací nám můžete napsat na cantine.durso@libero.it
Divoký Tymián z Provence "Thymus vulgaris"

Divoký Tymián z Provence "Thymus vulgaris"

Charakteristická rostlina středomořské flóry. Velmi známá u našich bylinkářů, jejíž vlastnosti již není třeba dokazovat, zejména v oblasti fytoterapie. Je velmi antiseptická a používá se k léčbě plicních infekcí a také pro trávicí systém. Naše tymiánová likérka je velmi oblíbená pro různé kulinářské přípravy, na zmrzlinách, koktejlech, ale také pro dobrý horký grog u krbu.
Červená sklizeň

Červená sklizeň

Barva: Tmavě granátová, téměř černá, cihlový okraj s fialovými akcenty, lesklá a jasná. Vůně: Silná aroma s lehkým nádechem zralých černých plodů, tóny opražené slupky a bylinkové nuance připomínající podrost, s jemnými sladkými vzpomínkami a dlouhou aromatickou perzistencí. Chuť: Intenzivní v ústech, silná a s elegantním nádechem jemné čokolády. Taniny jsou poměrně sladké a příjemné, s náznaky lékořice. Dlouhé a vytrvalé. Exkluzivní rovnováha mezi ústy a nosem. Anchurón se nachází v španělské provincii Granada. Vinice se rozprostírají na svazích Sierra Nevada, v Přírodním parku Sierra de Huétor a Přírodním parku Sierra de Baza, v průměrné nadmořské výšce 1 000 metrů, což patří do Vysoké Andalusie. Procesy výroby kombinují španělskou tradici s nejnovějšími technologickými pokroky, obnovitelnými energetickými zdroji a ekologicky šetrnými praktikami.
Červené Víno Gravitace

Červené Víno Gravitace

AOP VENTOUX 40% Syrah 30% Grenache noir 30% Carignan
Víno

Víno

Červené, Bílé a Růžové Víno
Terraje 2018

Terraje 2018

Čistota, Textura, Výraz Terroiru čerstvé víno s velkou čistotou a texturou, s aroma borovice a horského porostu Jumilla 13 ºC Teplota podávání VĚK VINICE: Více než 30 let VÝROBA: Fermentováno a zrající v fudre ODRŮDA HROZNŮ: Monastrell na vlastní kořenové podnoži
Bio červený vinný ocet 6% LEONY

Bio červený vinný ocet 6% LEONY

Ingredience : 100% Bio červený vinný ocet 6° Doporučení k použití : Používejte do zálivek, salátů, syrové zeleniny a marinád. Tento produkt je také k dispozici v lahvích o objemu 25, 50 cl, v cubech o objemu 3-5-10 litrů a v sudech o objemu 220 litrů.
Violetta - Prací Esence

Violetta - Prací Esence

Každá kapka Koncentrované Esence Fialka je navržena tak, aby provoněla celé prádlo. Symbol jara je mateřská esence krásného ročního období. Její vůně uvolňuje na oděvech vášnivou a intenzivní vůni, její květinová nota převažuje a dlouho přetrvává. Tekutina, kterou je třeba přidat k aviváži při ručním praní nebo do pračky během posledního máchání. Vůně Prádla Fialka neobsahuje parabeny a je bez niklu.
Kuřecí Ravioli - Chutě Itálie

Kuřecí Ravioli - Chutě Itálie

Chutné pro dva, tyto lahodné kuřecí ravioli jsou pečlivě připraveny s rajčatovou omáčkou ochucenou provensálskými bylinkami, pro kompletní a gurmánské jídlo.
Vanilka - Příchutě

Vanilka - Příchutě

Vanilka - Chutě
Tagliatelle - Těstoviny

Tagliatelle - Těstoviny

Tagliatelle - Těstoviny Cena za KG: 5,5€/KG na váhu Energie: 1472 Kj/100g • 348 kcal/100g Bílkoviny: 12,3g/100g Sacharidy: 67,4g/100g CUKRY: 5,8g/100g Tuky: 1,83g/100g Nasycené mastné kyseliny: 0,4g/100g Sůl: 0,03g/100g Hmotnost: 0,300 kg
Cranberry Cut 1000G

Cranberry Cut 1000G

Ovoce brusinky je bohatým zdrojem vitamínů (C, B, E, K), minerálů (sodík, draslík, fosfor, vápník, hořčík, mangan, železo), vlákniny, organických kyselin, karotenoidů, flavonoidů, tříslovin a pektinů. Brusinka neztrácí své vlastnosti během tepelného zpracování, takže pro zdravotní přínosy můžete konzumovat její přípravky, které nejsou tak kyselé jako čerstvé ovoce brusinky. Brusinka velmi dobře funguje v prevenci recidiv infekcí močových cest. Okyseluje moč, což vede k usmrcení bakterií nacházejících se v močovém měchýři. Kromě toho kyseliny obsažené v brusinkách snižují bakteriální adhezi, díky čemuž jsou vylučovány močí. Kyseliny obsažené v brusinkách jsou účinné v prevenci a léčbě ledvinových kamenů. Sušená brusinka také zabraňuje onemocnění dásní a tvorbě plaku. Brusinka má silné antioxidační vlastnosti.
Ankara Tava - Ankara Styl Zapečené Jídlo - Připraveno k Jídlu za 2 Minuty, Sterilizováno, Stabilní na Policích, Bez Přísad/konzervantů

Ankara Tava - Ankara Styl Zapečené Jídlo - Připraveno k Jídlu za 2 Minuty, Sterilizováno, Stabilní na Policích, Bez Přísad/konzervantů

Složení: Orzo, hovězí maso, rajče, slunečnicový olej, žlutá paprika, červená paprika, zelená paprika, rajčatový protlak, cibule, drcená červená paprika, paprika, černý pepř, sůl, voda.
Ocet z rajčatové dužiny 25cl - DOMAINE DES TERRES ROUGES

Ocet z rajčatové dužiny 25cl - DOMAINE DES TERRES ROUGES

Hladká a ovocná chuť ovocných octů s dužinou dodává vašim pokrmům překvapivý nádech exotiky. Ocet s dužinou rajčat je ideální jako zálivka na vaše grilované pokrmy, ryby nebo ratatouille. Ingredience: Dužina rajčat (42 %), bílý ocet 8° (41 %), cukr, zahušťovadlo: pektin.
Stolní sladidlo - Vanilkové sladidlo Prebiosweet

Stolní sladidlo - Vanilkové sladidlo Prebiosweet

Prebiosweet vanilkový sladidlo je navrženo jako náhrada cukru v dezertech a pečivu. Dává jídlu sladkou chuť a tradiční vanilkovou vůni sladkých pečiv. Bez kalorií a sacharidů. Úspora peněz: 10krát sladší než cukr. Odměrná lžíce v každém balení. Balení 150 g nahradí 1,5 kg cukru! S Prebiosweet vanilkovým sladidlem je snadné snížit kalorie a omezit sacharidy ve vaší stravě. Pro tvarohové palačinky, zapečené pokrmy a další dezerty z tvarohu a mouky, sladké koláče, dorty, záviny, máslové krémy atd. Prebiosweet vanilka obsahuje prebiotikum, laktulózu, v preventivní dávce pro udržení pohodlného fungování trávicího traktu. Čistá hmotnost, kg: 0,164 Hrubá hmotnost, kg: 0,164 Rozměry (D * Š * V), cm: 5 * 12 * 16 Balení: hrubá hmotnost: 3,458 Rozměry (D * Š * V), cm: 28 * 20 * 30 Počet kusů (kg) na paletě: 2400 Počet krabic na paletě: 80
Kavlak Kamenný Lis Studeně Lisovaný Olivový Olej 5 L

Kavlak Kamenný Lis Studeně Lisovaný Olivový Olej 5 L

Kavlak Taş Baskı Soğuk Sıkım Zeytinyağı je aromatický olivový olej vyrobený z oliv z oblasti Gemlik v největší továrně na olivový olej lisovaný za studena v Turecku. Kavlak Taş Baskı Soğuk Sıkım Zeytinyağı je vyráběn drcením v kamenných mlýnech a metodou suchého lisu, a poté je bezdotykově plněn do lahví nebo plechovek, aby se dostal na pulty obchodů. Kavlak Taş Baskı Soğuk Sıkım Zeytinyağı je balen v různých objemech: 500 ml, 750 ml, 1 l, 2 l, 3 l a 5 l. Obecné vlastnosti Taş Baskı Soğuk Sıkım Zeytinyağı Kavlak Taş Baskı Soğuk Sıkım Zeytinyağı má kyselost 0,4 - 0,8 a je vyroben z oliv z oblasti Gemlik. Tento aromatický olivový olej je vhodný pro široké použití (snídaně, saláty, předkrmy, teplá jídla). Olivový olej Kavlak Taş Baskı Soğuk Sıkım, získaný metodou lisování za studena, je správnou volbou pro ty, kteří hledají pravý olivový olej lisovaný na kameni.
Estragon - HoReCa

Estragon - HoReCa

Estragon je jedinečný svým způsobem: je to jediná rostlina z rodu pelyňku, která nemá silnou hořkost v chuti. Tato bylina má silnou pronikavou a kyselou vůni, osvěžující chuť, a francouzští kuchaři plně využili těchto vlastností při vytváření mnoha kulinářských receptů. Estragon, jak čerstvý, tak sušený, se používá k dochucení široké škály pokrmů: dobře doplňuje omelety, mnoho druhů omáček. Použití Použití při přípravě salátů, předkrmů, polévek, hlavních jídel, nápojů, sladkých pokrmů. Chuť pikantní, mírně pikantní, osvěžující Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 23 Tuky (g / 100g)… 7,0 Sacharidy (g / 100g)… 50 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 360
HŘÍBEK – 17°

HŘÍBEK – 17°

Barva: Amberová s zlatými odlesky Nos: Umami, velmi komplexní na houbách a lanýžích. Chuť: Velmi intenzivní na lanýž, pečená rajčata, velmi komplexní a silná, lehká hořkost, kterou převládá lanýž. Závěr: Velmi dlouhý na lanýž a vyvíjí se na aroma hroznů, datlí, kandovaného ovoce, s neustálou dominancí lanýže, přítomnost bylinných tónů jako je génépi, absinth, hořec.
Shams Fialové Směs Oliv 380 g

Shams Fialové Směs Oliv 380 g

fialová směs oliv
Lísková pasta 330G Vivio

Lísková pasta 330G Vivio

Pasta z lískových oříšků byla připravena ze 100% lískových oříšků, bez jakýchkoli zbytečných aditiv. Přítomnost velkého množství vitamínu E v lískových oříšcích s výraznými antioxidačními vlastnostmi podporuje obranu těla proti škodlivým účinkům volných radikálů. Vitamín E obsažený v lískových oříškách chrání před špatným cholesterolem, čímž brání aterosklerotickým změnám, což je důležité při prevenci infarktu myokardu. Kromě toho obsahují lískové oříšky velké množství vitamínů B, které přispívají k správnému fungování nervového systému, vitamín C, A, K, kyselinu listovou, draslík, fosfor a vápník. Oříšky jsou zdrojem zdravých mastných kyselin a vlákniny. & NBSP; <strong> Složení: </strong> Pražené lískové oříšky & NBSP; <strong> nutriční hodnota na 100g </strong> energetická hodnota 2900KJ / 702Kcal - 35% RHP * tuk 63 g - 90%, z toho nasycené mastné kyseliny 4,51 g - 23% sacharidů
Pasta z lískových ořechů 330g vivio

Pasta z lískových ořechů 330g vivio

Pasta vyrobená z lískových oříšků byla připravena ze 100 % lískových oříšků, bez jakýchkoli zbytečných aditiv. Přítomnost velkého množství vitamínu E v lískových oříšcích s výraznými antioxidačními vlastnostmi podporuje obranu těla proti škodlivým účinkům volných radikálů. Vitamín E obsažený v lískových oříškách chrání před špatným cholesterolem, čímž zabraňuje aterosklerotickým změnám, což je důležité v prevenci infarktu myokardu. Kromě toho obsahují lískové oříšky velké množství vitamínů skupiny B, které přispívají k řádnému fungování nervového systému, vitamín C, A, K, kyselinu listovou, draslík, fosfor a vápník. Ořechy jsou zdrojem zdravých mastných kyselin a vlákniny. & Nbsp; <strong> složení: </strong> pražené lískové oříšky & nbsp; <strong> nutriční hodnoty na 100 g </strong> energetická hodnota 2900 kJ/702 kcal - 35 % RHP* tuk* tuk* tuk* tuk* 63 g - 90 % včetně nasycených mastných kyselin 4,51 g - 23 % sacharidy 14,9 g - 6 % včetně cukrů 3.