Produkty pro odpadní tuk (3)

Mijo 1000g

Mijo 1000g

Proso je vyrobeno z prosa. Pomáhá proti okyselování těla, posiluje imunitu a je výživné a snadno stravitelné. Přirozeně neobsahuje lepek. Jeho velkou výhodou je vysoký obsah vitamínů skupiny B, hematopoetického železa a mědi. Je vynikajícím zdrojem vlákniny a draslíku, hořčíku, vápníku a sodíku. Poskytuje tělu snadno stravitelnou bílkovinu a komplexní sacharidy, které jsou základem zdravé stravy. Proso má antivirový a posilující účinek, pomáhá obnovit acidobazickou rovnováhu těla. Skupina B a vitamíny železa mají hematopoetické vlastnosti. Proso pomáhá snižovat zánět v těle, zahřívá, zlepšuje metabolismus, zvyšuje koncentraci a paměť. Vysoký obsah sloučenin vápníku a křemíku posiluje zuby a kosti. - 4% zahrnuje nasycené mastné kyseliny 0,4 g - 2% sacharidů 72,1 g - 28% včetně cukrů 0,8 g - 1% bílkovin 10.
Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky se získávají z dužiny kokosového ořechu, která se nejprve suší a poté se strouhá na jemné vločky. Dužina je bohatá na živiny, jako jsou vitamíny: C, E, K a skupiny B, minerály: zinek, fosfor, hořčík, sodík, draslík, vápník a železo. Kokos a jeho deriváty (vločky, kokosové chipsy, kokosový olej) obsahují nasycené mastné kyseliny. Nasycené mastné kyseliny živočišného původu by měly být v každodenní stravě omezeny, avšak ty pocházející z kokosu jsou složeny z mnohem menších molekul a jsou přímo přeměňovány na energii, aniž by se ukládaly v těle ve formě tuku. Kokosové vločky obsahují obrovské množství vlákniny, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Najdeme zde také malé množství bílkovin a elektrolytů, které pomáhají udržovat acidobazickou rovnováhu organismu.<strong>Složení:</strong> kokosové vločky&nbsp;<strong>Nutriční hodnota na 100g</strong> Energetická hodnota 2695kJ/655k
Bio pšeničná mouka typ 750 - 1kg

Bio pšeničná mouka typ 750 - 1kg

Mouka pšeničná typu 750 pochází z farem v Bieszczadech, které mají ekologický certifikát. Je to jeden z nejpopulárnějších typů mouky, který se získává z mletého pšeničného zrna. Pšenice, díky obsahu bílkovin (lepku), dodává pečivu elasticitu a zajišťuje, že se méně drobí. &nbsp; <strong> složení: </strong> pšenice &nbsp; <strong> Nutriční hodnota na 100g </strong> Energetická hodnota 1450KJ/342kcal - 17%RHP* tuk 1.8g - 2.6% z toho nasycené mastné kyseliny 0.7g - 3.5% sacharidy 68g - 26% z toho cukry 0.5g - 0.6% vláknina 2.9g - 12g - 24% sůl 0.01g - 0.2% *referenční hodnota potravin &nbsp; <strong> použití </strong> pšeničná mouka typu 750 je ideální na pečení chleba a všech slaných i sladkých pečiv. Ideální na palačinky, vafle nebo jako zahušťovadlo do polévek a omáček. &nbsp; <strong> Poznámky </strong> Skladujte na suchém a chladném místě v těsně uzavřeném obalu.