Produkty pro okamžité nudle (6)

Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Kuře z surové kůže

Kuře z surové kůže

Složení: kuře 32%, hovězí kůže 60%, škrob 4%, glycerin 1,8%, sůl 0,1%, sorbitol 2%, sorban draselný 0,1 Analytické složky: Hrubý protein: 61%, obsah tuku: 4%, hrubé vlákno: 3%, hrubý popel: 4%, vlhkost 18%.
Sezamová semena

Sezamová semena

Sezamová semena jsou všestrannou surovinou dostupnou v různých barvách, včetně bílé, hnědé, černé, červené a žluté. Tato semena jsou zbavena slupky, aby se odstranila černá kůže před balením, přičemž tmavší semena nabízejí nejvíce chuti. Sezamová semena mají oříškovou, čerstvou chuť, která se často používá jako posyp na chleba a housky. Také se posypávají na saláty a smažená jídla v asijské kuchyni. Mletý sezam je hlavní složkou Tahini, základní pasty na Blízkém východě, a používá se v tyčinkách se semeny, kuřecích pokrmech a rýžových pokrmech.
SLUNEČNICOVÁ MOUKA

SLUNEČNICOVÁ MOUKA

SLUNEČNICOVÉ JÍDLO
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragù (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou z lanýžů, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Hladová kachna

Hladová kachna

Složení: Kachna 32%, hovězí kůže 60%, škrob 4%, glycerin 1,8%, sůl 0,1%, sorbitol 2%, sorban draselný 0,1 Analytické složky: Hrubý protein: 61%, obsah tuku: 4%, hrubé vlákno: 3%, hrubý popel: 4%, vlhkost 18%