Produkty pro organická houby (18)

Aminotonikum - Bio Produkty

Aminotonikum - Bio Produkty

Složení: Dusík 8% + 10% betainy, 18 aminokyselin.
Houbové bylinky

Houbové bylinky

Pleurotus eryngii, Plátky, Bylinné houby dostupné jako plátky, granule a prášek.
Mražená směs mini hub

Mražená směs mini hub

Naše mražená směs mini hub se skládá z: žampionů, houbových ústřic, enoki hub, hřibů a porcini. BALENÍ: 5 x 1 kg
Zelenina - Bílé Houbě

Zelenina - Bílé Houbě

Tyto houby patří mezi nejznámější, protože se pěstují více než jedno století, intenzivně. Také se jim říká "pařížské houby", když jsou pěstovány v jeskyních. Tipy na přípravu Pokud jsou celé, před vařením houby jemně vyčistěte. Nakrájené a "připravené k použití" potřebují pouze uvařit. Tipy na uchování Naše houby jsou prodávány v plastových obalech, které umožňují dýchání produktu. Doporučujeme udržovat tento obal kolem misky, aby se zabránilo vysychání a ztrátě hmotnosti během skladování. Uchovávejte je v dolní části vaší lednice při ideální teplotě 2 až 4 °C, maximálně po dobu 3 dnů. Dostupné prezentace Celé houby misky od 150 g do 3 kg nebo podle požadavku zákazníka. Nakrájené houby Misky od 150 g do 2 kg nebo podle požadavku zákazníka.
Čerstvé balené kultivované houby 350g - Kvalitní 1. třídy čerstvé balené 350g kultivované houby

Čerstvé balené kultivované houby 350g - Kvalitní 1. třídy čerstvé balené 350g kultivované houby

1. třída čerstvých kvalitních kultivovaných hub. Prosím, pošlete zprávu pro obchodní dotazy.
Houbu

Houbu

čerstvé hříbky, lišky, žampiony, ústřičné houby, enoki houby, shiitake smetanové houby, královské ústřičné houby
BIO Shiitake prášek; BIO Shiitake granule; Shiitake práškový extrakt 10% polysacharidů - Chem2Market GmbH

BIO Shiitake prášek; BIO Shiitake granule; Shiitake práškový extrakt 10% polysacharidů - Chem2Market GmbH

Shiitake práškový extrakt 30% polysacharidů Kvalita: pro potraviny Zpracovávaná rostlinná část: plodnice Extrakční prostředek: ethanol a voda Nosná látka: maltodextrin Vědecký název: Lentinus edodes Shiitake houby jsou v tradiční medicíně ceněny pro své potenciální imunostimulační a protizánětlivé vlastnosti. Naše produkty se prodávají jako hromadné zboží. U většiny našich produktů platí minimální odběr 25 kg. Vzorky mohou být poskytnuty. Kromě toho je Plants2Market BIO a HACCP certifikováno a od konce září 2023 je certifikováno podle DIN EN ISO 9001:2015. Následující produkty také nabízíme: Acerola Ackerbóny Acker-šáchtelhalm Africká černá fazole Alant Alfa-lipoová kyselina Amla Artičok Ashwagandha Astaxanthin Valerián Bambus Beta glukan BIO březový list BIO brazilský mandlovník BIO kopřiva BIO brokolice BIO chaga BIO chlorella
Bio Bílá Quinoa Mouka 1 Kg

Bio Bílá Quinoa Mouka 1 Kg

BIO bezlepková quinoa mouka je vysoce zdravou a výživnou kulinářskou alternativou. Je získávána mletím semen quinoy, bezlepkové obiloviny pocházející z And. Certifikovaná jako biologická a bez obsahu lepku, quinoa mouka je ideální pro osoby, které dodržují bezlepkovou dietu nebo mají potravinové intolerance. Quinoa sama o sobě je mimořádná potravina bohatá na kompletní bílkoviny, které poskytují všechny esenciální aminokyseliny potřebné pro zdraví svalů a celkovou pohodu. Kromě toho je cenným zdrojem vlákniny, která podporuje trávení a přispívá k dlouhotrvajícímu pocitu sytosti. BIO bezlepková quinoa mouka také obsahuje řadu důležitých vitamínů a minerálů, včetně vitamínů skupiny B, železa, hořčíku a zinku. Tyto živiny jsou nezbytné pro správné fungování těla a hrají klíčovou roli v mnoha fyziologických funkcích.
Bio žluté cibule

Bio žluté cibule

Bio žluté cibule z Francie Allium jsou pěstovány s ohledem na životní prostředí a jsou certifikovány jako bio. Tyto cibule jsou určeny pro spotřebitele, kteří dbají na kvalitu a původ svých produktů. Jsou ideální pro velkoobchodníky, zpracovatele a maloobchodníky. K dispozici na váhu nebo v pytlích, splňují potřeby francouzských a mezinárodních trhů. Výběrem těchto bio cibulí si mohou spotřebitelé být jisti, že konzumují zdravý a udržitelný produkt, a zároveň podporují odpovědné zemědělské praktiky.
Lískové ořechy - Lískové ořechy

Lískové ořechy - Lískové ořechy

Název: Lískový ořech Vlhkost: méně než 6 %. Volné mastné kyseliny: méně než 1 % Peroxidy: maximálně 1 Aflatoxiny B1: méně než 1 Aflatoxiny B1+B2+G1+G2: méně než 2 Kalibr: 18, 20, 25. očištěné jádra Velikost: 9-11 mm, 11-13 mm, 13-15 mm Balení: vakuové pytle po 10, 12,5 kg, 20, 25 kg v kartonech
Mletý černý pepř

Mletý černý pepř

Mletý černý pepř
Houbu - Ústřicové houby

Houbu - Ústřicové houby

Tyto šedé nebo hnědé houby s bílou dužninou a příjemnou chutí jsou vhodné pro všechny pokrmy. Tipy na přípravu Pokud jsou celé, před vařením houby důkladně vyčistěte. Nakrájené a "připravené k použití" stačí jen uvařit. Tipy na skladování Naše houby jsou prodávány v plastových obalech, které umožňují dýchání produktu. Doporučujeme udržovat tento obal kolem misky, aby se zabránilo vysychání a ztrátě hmotnosti během skladování. Uchovávejte je v dolní části chladničky při ideální teplotě 2 až 4 °C, maximálně po dobu 3 dnů. Dostupné varianty Celé houby misky od 150 g do 3 kg nebo podle požadavku zákazníka. Nakrájené houby Misky od 150 g do 2 kg nebo podle požadavku zákazníka.
Houbu - Hřiby

Houbu - Hřiby

Hlívy jsou jarní houby s hnědým, pletivovým kloboukem, bílým stonkem a bělavou dužninou. Hlívy jsou vynikající jedlé, avšak je nutné je dostatečně uvařit. Tipy na přípravu Lesní houby pocházející z přírody, i když jsou kontrolovány při sběru a balení, je třeba čistit podle následujících zásad: - Odříznout 2 až 3 mm stonku - Jemně vyčistit houby, klobouk a lupeny pomocí malého štětce, aby se zbavily případných jehličí nebo větviček. - Umývat pouze v případě potřeby (přítomnost zeminy) tak, že houby propláchnete pod vodou nebo je jemně otřete. Vaření: vždy je osmahněte na "vysokém ohni" na pánvi a preferujte je konzumovat křupavé. Tipy na uchování Hlívy mohou mít různé vlastnosti v závislosti na období sběru nebo jejich původu. Z tohoto důvodu se vždy snažíme...
Houbu - Žluté Ústřice

Houbu - Žluté Ústřice

Žluté citronové žampiony, s bílou dužninou a mírně anýzovou chutí. Ideální do houbové fricassée. Tipy na přípravu Před vařením žampiony očistěte kartáčem. Tipy na skladování Naše žampiony jsou prodávány v baleních s fólií, která umožňuje dýchání produktu. Doporučujeme udržovat tuto fólii kolem misky, aby se zabránilo vysychání a ztrátě hmotnosti během skladování. Uchovávejte je v dolní části chladničky při ideální teplotě 2 až 4 °C, maximálně po dobu 3 dnů. Dostupné prezentace Celé žampiony misky od 150 g do 3 kg nebo podle požadavku zákazníka.
Hlíva Enoki

Hlíva Enoki

Enoki se skládá z malého bílého nebo béžového klobouku a dlouhého stonku, který může měřit až 10 centimetrů. Enoki roste v trsech a pěstuje se na pařezech nebo na substrátu na bázi pilin. Hlavně se pěstuje v Japonsku. Enoki má jemnou, ovocnou chuť a mírně křupavou texturu. Houbové enoki jsou vynikající syrové v salátech nebo rychle vařené. Jsou připravené k použití. Tipy na přípravu Asijské houby vyžadují jen minimální čištění. Je dobré je otřít vlhkým hadříkem (mytí pod tekoucí vodou by jim vzalo část chuti). Na Enoki je dobré vše. Je "připravené k použití". Doporučujeme pouze odříznout konec pokrytý substrátem. Enoki je lahodné syrové. Ozdobí a dochutí saláty a sendviče. Přidává se do polévek (používá se jako vermicelli) a do pokrmů vařených na východní způsob, přidává se na konci vaření, aby se zachovala jeho jemná chuť. Tipy...
Bio Hřebíček

Bio Hřebíček

Bio hřebíček v bio kvalitě ze Srí Lanky.
Zelenina - Hřiby

Zelenina - Hřiby

Rozpoznávají se podle svého tmavě šedého nebo žlutě zbarveného kuželovitého klobouku. Jejich dužnina je nažloutlá a aromatická. Používají se především do směsí. Tipy na přípravu Hřiby pocházející z přírody, i když kontrolované při sběru a balení, je třeba čistit podle následujících zásad: - Odříznout 2 až 3 mm nožiček - Jemně vyčistit houby, klobouk a lupeny pomocí malého štětce, aby se zbavily případných jehličí nebo větviček. - Omývat pouze v případě potřeby (přítomnost zeminy) pod tekoucí vodou nebo je jemně otřít. Vaření: vždy je osmahněte na „vysokém ohni“ na pánvi a preferujte je konzumovat křupavé. Nakrájené a „připravené k použití“ houby samozřejmě vyžadují pouze uvaření. Tipy na uchování Hřiby mohou vykazovat různé vlastnosti v závislosti na období sběru nebo jejich...
Zelenina - Ovčí nohy

Zelenina - Ovčí nohy

Jsou to oranžové houby od nohy po klobouk, s bledě bílou dužninou, mírně hořké a s jemnou chutí. Sbírají se na podzim v podrostu jehličnatých a listnatých stromů, zejména v bučinách. Tipy na přípravu Hlavně nohy ovčí houby pocházející z přírody, i když kontrolované při sběru a balení, je třeba čistit podle následujících zásad: - Odříznout 2 až 3 mm nohou - Jemně vyčistit houby, klobouk a lupeny pomocí malého štětce, aby se zbavily případných trnů nebo větviček. - Příliš velké kusy nakrájet podélně - Umýt pouze v případě potřeby (přítomnost zeminy) tak, že houby propláchneme pod vodou nebo je jemně otřeme. Vaření: vždy je osmahnout na "vysokém plameni" na pánvi a preferovat konzumaci křupavé. Nakrájené houby a "připravené k použití" samozřejmě vyžadují pouze uvaření. Tipy na uchování Houby...