Produkty pro ostnokožcovití (6)

Cremadelizia

Cremadelizia

Babbi Cremadelizia pomazánky zahrnují několik příchutí. Babbi pomazánky jsou perfektní na plátcích chleba a ideální pro plnění nebo zdobení dezertů. Všechny Babbi pomazánky jsou bezlepkové.
Poradenství

Poradenství

Poradenství podle platných norem Rádi vám poskytneme poradenství podle příslušných platných norem strojních směrnic. Všechny kvalitní ochranné ploty AnVa se vyznačují jednoduchou montáží a variabilními provedeními. A to v souladu se směrnicí o strojích 2006/42/ES. Neváhejte se na nás obrátit.
SUPER-JEDINEČNÝ

SUPER-JEDINEČNÝ

Patentovaný ferma-anta je novinkou, která má potenciál revolučně změnit trh v tomto odvětví. Je to jediný ferma-anta, který působí bez ohledu na to, zda se jedná o dorazovou lištu, sloupek nebo dvojité dveře, a má milimetrovou regulaci od 0 do 124 mm, díky použití speciálních prodloužení. Materiály použité na výrobu byly důkladně testovány specializovanými laboratořemi, stejně jako mechanismus fungování. Přísnost zkoušek nám umožňuje nabídnout vám produkt, který je trvanlivý a spolehlivý. Produkt od společnosti Tecnometalsystem.
Ječné zrno

Ječné zrno

Ječmenné zrno obsahuje až 15,8 % bílkovin, 76 % sacharidů, 3-5 % tuků, 9,6 % vlákniny, enzymy, vitamíny skupiny B, D, E, A. Vláknina, která se převážně skládá z krupice, čistí střeva od škodlivých látek a toxinů. Beta-glukany z ječmene obnovují mikroflóru trávicího traktu a jsou užitečné při léčbě řady onemocnění trávicího systému.
MOTOROVÝ SKÚTR

MOTOROVÝ SKÚTR

Logické funkce zajišťují zabezpečený a kontrolovaný tok zboží na dopravníku tím, že spouštějí a zastavují na definovaných segmentech v rámci dopravníku. Logické funkce řídí akumulační válečkový dopravník s přesným vkládáním a odstraňováním zboží během distribuce.
Bílý krystalový cukr

Bílý krystalový cukr

Bílý krystalický cukr, bez hrudek, skvrn a cizích nečistot. Cukr je sladký, bez cizího zápachu a chuti. Cukr po rozpuštění je průhledný, bez nerozpustného sedimentu, mechanických a jiných nečistot. NE GMO Hmotnostní podíl vlhkosti: 0,08% Barva v roztoku v jednotkách ICUMSA: 43,0 Hmotnostní podíl sacharózy, %: nejméně 99,82%