Produkty pro oves pro koně (4)

Bio Ovesné Flakes - Bio Ovesné Flakes

Bio Ovesné Flakes - Bio Ovesné Flakes

Ovesné vločky Bio: Ovesné vločky se získávají z rostliny ovsa (Avena sativa). Rostlina dosahuje výšky přibližně 1,2 metru. Oves je původem z jihovýchodní Evropy a jihovýchodní Asie a pěstuje se jako obilovina již od roku 7000 př. n. l. Ovesné vločky obsahují mnoho sacharidů a bílkovin, a proto jsou široce používaným produktem při přípravě snídaně. Výrobní proces ovsa: Po sklizni se ovseňové zrno nejprve umyje a zbaví se slupky, tyto vnější obalové listy zrna nejsou jedlé. Poté se zrna zahřejí a nakrájí na kousky. Nakrájené kousky se pak spojí a vytvoří ovesné vločky. Zdravotní vlastnosti ovesných vloček: Ovesné vločky obsahují mnoho vlákniny a mají příznivý účinek na trávicí trakt. Kromě toho obsahují ovesné vločky mnoho pomalých sacharidů, které zajišťují, že tělo má delší dobu energii.
Žlutá kukuřice

Žlutá kukuřice

Nabízíme žluté kukuřičné zrno nejvyšší kvality, které je ideální pro krmení zvířat a výrobu potravin. Naše kukuřice je vyráběna podle přísných standardů a exportována. Garantujeme vysokou kvalitu a čerstvost, stejně jako konkurenceschopné ceny. Důvěřujte našim zkušenostem v mezinárodním obchodě, abyste našli nejlepší kukuřičné produkty pro vaše potřeby.
Česnekové granule

Česnekové granule

Doba dodání: 3 - 5 pracovních dnů Kapacita dodání: 6000Kg / měsíčně Minimální objednávkové množství: 1 x 25Kg karton Odeslat dotaz e-mailem Zobrazit telefonní číslo 25Kg karton
Bio Quinoa Flakes

Bio Quinoa Flakes

Historie a původ quinoy Quinoa (Chenopodium quinoa) pochází z Jižní Ameriky a byla pěstována jako hlavní potravinová plodina již před 6000 lety. Quinoa byla již používána Inkami jako polní produkt. Rostlina je schopna růst za studených, živinami chudých a suchých podmínek. Růstové období trvá přibližně 5-6 měsíců. Díky křížení byly vytvořeny odrůdy quinoy, které mohou růst v evropských a severoamerických podmínkách. V první polovině dubna se quinoa v Evropě zasévá a sklizeň probíhá od poloviny září. Výrobní proces quinoa vloček Po sklizni se quinoa nejprve čistí. Poté se quinoa omyje, aby se odstranil saponin. Následně se suší a nejlepší kousky se vybírají ručně. Tyto kousky se namáčejí, aby se quinoa zploštila. Po usušení se quinoa prosévá a poté se zpracovává na quinoa vločky. Zdravotní vlastnosti quinoa vloček <Quinoa vločky jsou bohaté na vitaminy B2, E, železo, měď a hořčík. Quino…