Produkty pro péče o dlaždice (7)

Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masné výrobky, k výrobě masného produktu, který není tepelně zpracován, nazývaného "Lomo embuchado" nebo "Caña de lomo", vyrobeného procesem zrání-sušení trvajícím více než 45 dní. Formát: krabička 200g, sáček 5kg
Translation from English into French

Translation from English into French

Služby překladů z angličtiny do francouzštiny poskytované překladatelskou agenturou certifikovanou podle ISO 9001/EN 15038, specializující se na překlady z angličtiny do francouzštiny. Pracujeme pouze s profesionálními rodilými mluvčími angličtiny a francouzštiny, kteří mají vysokoškolské vzdělání a alespoň tři roky zkušeností jako překladatelé technických textů z angličtiny do francouzštiny na plný úvazek. Překlad vašich dokumentů z angličtiny do francouzštiny přidělíme rodilému překladateli žijícímu v zemi, kde bude překlad z angličtiny do francouzštiny použit: Francie, Kanada, francouzsky mluvící africké země atd. Překlad z angličtiny do francouzštiny.
Longaniza fresca extra 039

Longaniza fresca extra 039

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masné výrobky, pro přípravu masového výrobku nazývaného "Longaniza fresca" nebo "Salsicha fresca". Produkt vhodný pro všechny druhy masa. Formát: sáček 4 kg
Kompletní aditivum curados 049

Kompletní aditivum curados 049

Směs aditiv a pomocných produktů pro použití v uzenářství, určená k výrobě masných výrobků, ať už sušených (včetně doby zrání kratší než 30 dní) nebo tepelně upravených. Používá se jako doplněk v receptech, které přidávají sůl a koření. V ostatních případech je třeba zkontrolovat, že součet aditiv nepřekročí maximální legální limity povolené pro vyrobené uzeniny. Formát: krabice 6 kg
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Směs aditiv, koření a bylinek pro výrobu tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "Salchichón" nebo "Chorizo blanco" v kvalitě "Extra", vyrobeného pomalými zrajícími technikami (teplota 6 až 12 °C a počáteční vlhkost 78 až 86 %). Formát: sáček 4 kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masný průmysl, k výrobě tepelně zpracovaného masného produktu nazývaného "Morcilla". Formát: sáček 5 kg
Chorizo blanco criollo 120

Chorizo blanco criollo 120

Směs aditiv, koření a dochucovadel, určená pro masné výrobky, k výrobě tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "chorizo blanco" nebo "longaniza blanca", zrajícího tradičními metodami po dobu alespoň 30 dní. Formát: balení 160g, sáček 4kg