Produkty pro přepážka s ginjinha (5)

GIN

GIN

nelle sauvage, bobule jalovce, obiloviny, zázvor, pelyněk, kůra citronu a kůra pomeranče. Každá bylinka je destilována nezávisle na ostatních a poté je po 24 hodinovém odpočinku smíchána za studena. Tato technika umožňuje extrakci a zachování maximálního množství aromat. 70 cl
Bio Ginseng Prášek 50g

Bio Ginseng Prášek 50g

Doplňková strava Prášek z kořene červeného ženšenu Panax CA Meyer z ekologického zemědělství - 50g. Doporučení k použití: Rozpusťte přibližně 1g denně v horké vodě nebo čaji. Tento doplněk stravy by měl být používán v ...
Chiktail Sledě

Chiktail Sledě

Chiktail Sleď Ref: SAL029 Obsah: 190 g
100% přírodní zázvor

100% přírodní zázvor

S mírně pikantní a hřejivou chutí dodává zázvor pokrmům příjemnou a výraznou vůni. Použití zázvoru v kuchyni: * Zázvor v slané verzi: Zázvor se hodí ke všem druhům masa, k rybám, korýšům, zelenině (například cuketám), marinádám a salátovým dresinkům… * Zázvor v sladké verzi: Zázvor se kombinuje s ovocem, na koláčích, džemech, ovocných salátech, pečeném ovoci, kompotu, čaji... Přínosy zázvoru: Silné antioxidační vlastnosti, protizánětlivé účinky, zmírňuje zažívací potíže, podporuje kardiovaskulární zdraví, velmi nízký obsah kalorií.
GRANA PADANO DOP - GRANA PADANO AOP

GRANA PADANO DOP - GRANA PADANO AOP

Grana Padano je polotvrdý sýr s chráněným označením původu (AOP). Byl vytvořen před téměř 1000 lety cisterciáckými mnichy z opatství Chiaravalle, kteří používali zralý sýr k uchování přebytku mléka. Grana Padano je vyroben z částečně odtučněného kravského mléka z oblasti Grana. Oblast Padano se nachází v údolí Padana (severní Itálie). Mléčné krávy a zelené krmivo používané k jejich krmení musí pocházet z výrobní oblasti Grana Padano. Odtukování mléka probíhá přirozeně, když se nechá smetana stoupat gravitací, zatímco syrové mléko odpočívá. Pouze sýrové kola, která splňují předpisy Konsorcia, jak je uvedeno v pravidlech specifikace a která zrála alespoň 9 měsíců, budou označena ohněm značkou Grana Padano. Výroba Grana Padano představuje přibližně 22 % italské mléčné produkce a přibližně 40 % produkce v jeho oblastech.