Produkty pro pahna dort (5)

Koláč

Koláč

Krásný, hutný koláč, bohatý na vejce a máslo. Příchutě: přírodní, citron, čokoláda. Další příchutě na vyžádání.
Horký Fondant

Horký Fondant

Mléko a smetana z pasterizovaného kravského mléka (původ Francie), Sůl, Mikrobiální koagulant, Mléčné a zrající kultury, Zpevňující látka: chlorid vápenatý. Rokoko Alergeny Mléko a výrobky na bázi mléka (včetně laktózy a mléčné bílkoviny) Naše produkty nejsou označeny jako GMO v souladu s nařízeními 1829/2003/ES a 1830/2003/ES. Dodržujeme nepřítomnost GMO v limitu 0,9 % v souladu s evropskými nařízeními 1829/2003 a 1830/2003. Potvrzení o ionizaci Certifikujeme, na základě záruk a certifikátů získaných od našich dodavatelů, že naše produkty, ingredience a aditiva: nejsou předmětem ošetření ionizací v souladu s vyhláškou č. 2001-1097 ze dne 16.11.01. Analýza na: 100g Tuky: 31,6g Bílkoviny: 16,3g Cukr (g): 0,5 Sodík (mg): 1,2g Energie Kcal: 351 Energie KJ: 1454 Formát: Kulatý Hmotnost: 300g Balení: Fólie na keramickém podkladu Přepravní balení: Karton Teplota skladování: +2°C/+8°C
Krabice na koláče

Krabice na koláče

Naše krabička na dorty je ideální pro vaše dezerty jako: Mini cheesecake, fondant nebo jiné.
Krém

Krém

Odkaz s nejvyšší koncentrací aktiv v naší nabídce! Vybrali jsme specifické květiny pro jeho výrobu, skuff, který ho tvoří, je pomalu zahříván, tvarován a ručně modelován do podoby TempleBall. Optimální teplota pro řezání 25–30 °C Tip na řezání / detaily Vytvořte malé Templebally ručně při pokojové teplotě a poté zabalte do rostlinné celofánové fólie. Variace textury V závislosti na datu výroby Temple Ball se textura může mírně měnit a zpevnit, stačí zahřát jádro na 25–30 °C, abyste získali texturu vhodnou pro detaily. SKLADOVÁNÍ Typ skladování Vakuově, aby se uchovaly terpeny. Optimální teplota skladování 15–20 °C Místo skladování Vyhněte se kontaktu se světlem, vlhkými oblastmi, příliš velkým teplotním výkyvům a vystavení vzduchu. Hlavní kanabinoid: CBD Celkem 24,29% Vedlejší kanabinoid: CBG Celkem 0,40% Vzhled: Tmavě hnědá Textura: Měkká/Tučná Klasifikace produktu: Kolekce Filtrační síťka: 120 mikronů Typ tlaku: Ručně tvarováno Balení: Temple Ball 250 g v rostlinném celofánu Základní odrůda: Futura 75 Francouzská analytická laboratoř: Test-CBD
Chapatta Dlažba

Chapatta Dlažba

Ciabatta pavé je zmenšená verze jednoho z nejikoničtějších chlebů OKIN, ciabatty. Je to chléb s výrazně rustikálním charakterem, s křupavou kůrkou a výraznou drobivostí. Pečený v kamenné peci s kynutím a přípravou, je to velmi hydratovaný chléb, který se tedy uchovává po celý den. Má krémově zbarvenou, pórézní střídku s velkou elasticitou. Ideální na krájení k snídani, protože také zajišťuje dobrou přítomnost na stole, na bufetu atd. REF:C109C EAN-13:8436017106220 EAN-14:18436017106227 POVÁHA PŘED PEČENÍM (G):260 g POVÁHA PO PEČENÍ:215 g DÉLKA (CM):26 cm ŠÍŘKA (CM):10 cm ROZMRAZOVÁNÍ:20 min. | POKOJNÁ TEPLOTA PEČENÍ:18 min. | 200ºC ROZMĚRY:600x398x263 JEDNOTKY:30 Jednotek/Karton | 28 Kartonů/Palet ENERGETICKÁ HODNOTA (KCAL/KJ):1105 / 264 BÍLKOVINY (G):8,18 SACHARIDY (G):53,30 CUKRY (G):1,02 TUKY (G):1,14 VLAKNINA (G):3,98 SŮL (G):1,25