Produkty pro pahna dort (25)

TORTA BABÀ

TORTA BABÀ

Mouka "O", pasterizovaná vaječná směs, máslo, tuky a rostlinné oleje, cukr, pivovarské droždí, sůl. NÁPLŇ: Smetana, kyselé třešně. NÁLEV: Voda, cukr, rum.
Rafael Koláč

Rafael Koláč

Chutná kombinace měkkých mandlových dortových vrstev se speciálním mousse uprostřed a potažená kokosem, vytvořená podle profesionálních receptů.
Koláč

Koláč

Krásný, hutný koláč, bohatý na vejce a máslo. Příchutě: přírodní, citron, čokoláda. Další příchutě na vyžádání.
Mini Pomerančové Pečivo

Mini Pomerančové Pečivo

Výroba a dodávka cukrářských výrobků
Evropská instituce dort

Evropská instituce dort

2-patrový dort k oslavě 25. výročí asociace SKU: GATEU09
Krém

Krém

Odkaz s nejvyšší koncentrací aktiv v naší nabídce! Vybrali jsme specifické květiny pro jeho výrobu, skuff, který ho tvoří, je pomalu zahříván, tvarován a ručně modelován do podoby TempleBall. Optimální teplota pro řezání 25–30 °C Tip na řezání / detaily Vytvořte malé Templebally ručně při pokojové teplotě a poté zabalte do rostlinné celofánové fólie. Variace textury V závislosti na datu výroby Temple Ball se textura může mírně měnit a zpevnit, stačí zahřát jádro na 25–30 °C, abyste získali texturu vhodnou pro detaily. SKLADOVÁNÍ Typ skladování Vakuově, aby se uchovaly terpeny. Optimální teplota skladování 15–20 °C Místo skladování Vyhněte se kontaktu se světlem, vlhkými oblastmi, příliš velkým teplotním výkyvům a vystavení vzduchu. Hlavní kanabinoid: CBD Celkem 24,29% Vedlejší kanabinoid: CBG Celkem 0,40% Vzhled: Tmavě hnědá Textura: Měkká/Tučná Klasifikace produktu: Kolekce Filtrační síťka: 120 mikronů Typ tlaku: Ručně tvarováno Balení: Temple Ball 250 g v rostlinném celofánu Základní odrůda: Futura 75 Francouzská analytická laboratoř: Test-CBD
Vodní Patty

Vodní Patty

Vodní placka s vrstveným sýrem
Mražený Cheesecake

Mražený Cheesecake

Výroba a export mraženého cheesecake
Kovová forma na dort

Kovová forma na dort

Metalizovaný tác na jídlo, podložka
Kukuřice

Kukuřice

Vyrobeno z přírodních ingrediencí od místních dodavatelů v Řecku. - Naše bagely mají čistou hmotnost 120 g. - Mini bagely mají čistou hmotnost 60 g. Všechny bagely Leo jsou veganské, kromě 3 příchutí: - Brusinka s bílou čokoládou. - Čedar s jalapeňem. - Borůvka s bílou čokoládou.
Horký Fondant

Horký Fondant

Mléko a smetana z pasterizovaného kravského mléka (původ Francie), Sůl, Mikrobiální koagulant, Mléčné a zrající kultury, Zpevňující látka: chlorid vápenatý. Rokoko Alergeny Mléko a výrobky na bázi mléka (včetně laktózy a mléčné bílkoviny) Naše produkty nejsou označeny jako GMO v souladu s nařízeními 1829/2003/ES a 1830/2003/ES. Dodržujeme nepřítomnost GMO v limitu 0,9 % v souladu s evropskými nařízeními 1829/2003 a 1830/2003. Potvrzení o ionizaci Certifikujeme, na základě záruk a certifikátů získaných od našich dodavatelů, že naše produkty, ingredience a aditiva: nejsou předmětem ošetření ionizací v souladu s vyhláškou č. 2001-1097 ze dne 16.11.01. Analýza na: 100g Tuky: 31,6g Bílkoviny: 16,3g Cukr (g): 0,5 Sodík (mg): 1,2g Energie Kcal: 351 Energie KJ: 1454 Formát: Kulatý Hmotnost: 300g Balení: Fólie na keramickém podkladu Přepravní balení: Karton Teplota skladování: +2°C/+8°C
Krabice na koláče

Krabice na koláče

Naše krabička na dorty je ideální pro vaše dezerty jako: Mini cheesecake, fondant nebo jiné.
vodní těsto

vodní těsto

vodní těsto
Fondán s kokosovou vůní

Fondán s kokosovou vůní

Fondant parfém váha přibližně 18g Složení: rostlinný přírodní sójový vosk, biologicky rozložitelný, zaručeně bez pesticidů a bez GMO. Parfém z Grasse, světového hlavního města parfémů, splňuje také normy IFRA v Evropě. Doba hoření se liší podle parfému, hmotnosti vosku a použitého aromalampy. Údržba aromalampy: První metoda: umístěte aromalampu do lednice nebo mrazáku na několik minut, poté jemně odlepte okraj vosku pomocí zadní strany lžíce, ta se snadno oddělí. Druhá metoda: zapněte čajovou svíčku na přibližně jednu minutu, dokud se vosk nezačne trochu tavit, a poté ji jemně odstraňte pomocí papírového ubrousku.
Kokos - Fondants

Kokos - Fondants

Ručně vyrábí své vonné fondanty z pečlivě vybraných surovin: veganského vosku, vonných olejů z Grasse a práškových mikanových barviv, což zaručuje vysoce kvalitní produkt, bez toxických emisí a biologicky rozložitelný. Naše vonné fondanty jemně rozptylují své vůně ve vašem interiéru. Stačí zahřát fondant v aromalampě, aby pomalu uvolnil vůni, kterou obsahuje. Jakmile je použití dokončeno, vonný vosk se zpevní (při pokojové teplotě) a lze jej snadno odstranit pro změnu vůně. Již použitý vosk lze znovu použít později. Vonné fondanty Candy Fondant jsou totiž znovu použitelné 3 až 4krát. Velký fondant může uvolňovat svou vůni po dobu přibližně dvaceti hodin v závislosti na vybrané vůni.
Chapatta Dlažba

Chapatta Dlažba

Ciabatta pavé je zmenšená verze jednoho z nejikoničtějších chlebů OKIN, ciabatty. Je to chléb s výrazně rustikálním charakterem, s křupavou kůrkou a výraznou drobivostí. Pečený v kamenné peci s kynutím a přípravou, je to velmi hydratovaný chléb, který se tedy uchovává po celý den. Má krémově zbarvenou, pórézní střídku s velkou elasticitou. Ideální na krájení k snídani, protože také zajišťuje dobrou přítomnost na stole, na bufetu atd. REF:C109C EAN-13:8436017106220 EAN-14:18436017106227 POVÁHA PŘED PEČENÍM (G):260 g POVÁHA PO PEČENÍ:215 g DÉLKA (CM):26 cm ŠÍŘKA (CM):10 cm ROZMRAZOVÁNÍ:20 min. | POKOJNÁ TEPLOTA PEČENÍ:18 min. | 200ºC ROZMĚRY:600x398x263 JEDNOTKY:30 Jednotek/Karton | 28 Kartonů/Palet ENERGETICKÁ HODNOTA (KCAL/KJ):1105 / 264 BÍLKOVINY (G):8,18 SACHARIDY (G):53,30 CUKRY (G):1,02 TUKY (G):1,14 VLAKNINA (G):3,98 SŮL (G):1,25
Karame

Karame

Směs na karamel
zmrzlinové dezerty

zmrzlinové dezerty

zmrzliny
Neutrální cheesecake

Neutrální cheesecake

Neutrální cheesecake Kód: TRG076 Průměr: 24 cm
Maritozza tondo panna

Maritozza tondo panna

Maritozza tondo panna Kód: PPG022
Malinový cheesecake

Malinový cheesecake

Cheesecake s malinami Cod:MNG003
Citronové sorbet

Citronové sorbet

Sorbetto al limone Kód: VSC001
CAPRESE

CAPRESE

Pasterizovaná vaječná směs, čisté čokoládové kousky, syrové mandle, cukr, máslo, tuky a rostlinné oleje, mandlová mouka, kakao 22/24%, pečení.
Krémové gelato

Krémové gelato

Zmrzlina na smetaně Kód: VSC017
Ambrogio

Ambrogio

Ambrogio Kód: TRG054 Průměr: 18 cm