Produkty pro parmazán (12)

Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Paccheri

Paccheri

Paccheri trafilati al bronzo a pomalu sušené, 100% italská pšenice a bez přidaných konzervantů
Sardinella

Sardinella

Mauritánská ryba ulovená v Mauritánii se dodává čerstvá nebo zmrazená. Rybaření zde v Mauritánii a dostupné zmrazené na palubě a čerstvé. https://www.google.com/search?q=FISHERIES-INTL+MAURITANIA&source=hp&ei=fjGtZKLeJLunkdUP092V4Ao&iflsig
Gruyère

Gruyère

Surové mléko, mléčné kultury, syřidlo, sůl Alergeny Mléko a výrobky na bázi mléka (včetně laktózy a mléčné bílkoviny) Naše produkty nejsou označeny jako GMO v souladu s nařízeními 1829/2003/ES a 1830/2003/ES. Dodržujeme nepřítomnost GMO v prahu 0,9 % v souladu s evropskými nařízeními ES 1829/2003 a 1830/2003. Potvrzení o ionizaci Certifikujeme, na základě záruk a certifikátů získaných od našich dodavatelů, že naše produkty, ingredience a aditiva: nejsou předmětem ošetření ionizací v souladu s vyhláškou č. 2001-1097 ze dne 16.11.01. Analýza na: 100g Tuky: 33g Bílkoviny: 27g Cukr (g): 0,5 Sodík (mg): 0,9g Energie Kcal: 450 Energie KJ: 1680 Formát: Obdélníkový Hmotnost: Přibližně 200g Balení: Fólie Přepravní balení: Karton Teplota skladování: +2°C/+8°C
Kukuřičný škrob

Kukuřičný škrob

Kukuřičný škrob se často používá v kečupu, majonéze, různých omáčkách a pudincích, stejně jako do náplní do koláčů. Tento produkt může také pomoci, pokud potřebujete udělat těsto méně lepkavé a dodat mu jemnost a měkkost. Kukuřičný škrob má o něco více kalorií než bramborový škrob. Tento produkt neobsahuje lepek. Produkt je testován na lepek v každé fázi výroby. Garnec byl prvním v Rusku, kdo získal právo označovat své produkty ochrannou známkou „Křížené zrno“. Tato značka je bezpečnostním označením pro bezlepkové produkty Asociace evropských celiakálních společností, uznávanou ve většině vyspělých zemí. Hmotnost: 400 g
Panatella

Panatella

V přechodu na ekologické zemědělství. Ruční a mechanické sklizně. Úplné odstopkování, fermentace v termoregulačních nerezových tancích, časté tlačení, pravidelné míchání. Zrání vína v dubových sudech, zrání v nerezových tancích, míchání, tradiční korkový uzávěr, pravidelné míchání. Hlinito-vápencové půdy. Oko Purpurová barva, jasná, granátové odlesky. Nos Dřevitý, elegantní, ovocný. Ústa Harmonické, jemné, sametové, jemné tóny černé lanýže, tóny ostružin, tóny opékaného chleba, bohaté dřevité tóny, jemné třísloviny, přesné třísloviny, kulaté, mírně minerální, strukturované tělo, dlouhá perzistence. Doporučení k jídlu a vínu Červené maso v omáčce, Cassoulet Teplota podávání: 8° - 10° Barva: Červená Odrůda: Grenache, Syrah Alkohol: 14,5% Objem: 75 cl (láhev)
Ajvar

Ajvar

Množství balení: 15 x 190ml Číslo položky: 16025 Gramy: 190
Sýr Rochefort

Sýr Rochefort

350g Rochefort mladý také k dispozici v: - 2,3kg bochník - blister s 6 plátky po 150g
Uvolnit se

Uvolnit se

Kombinace přírodních esenciálních olejů - mandarinka, ylang-ylang, cedr, kadidlo. Objasňuje mysl, vyvažuje emoce, uvolňuje. Odstraňuje napětí a únavu, uklidňuje a uvolňuje. Obnovuje harmonii v těle a mysli.
Carthamus

Carthamus

Carthamus Přímo z oblasti Středomoří, Evropy a USA, tento barvivo, extrahované z carthamus tinctorius, známého jako světlice, je zcela přírodní a pokračuje v našem závazku k čistým etiketám. Extrakt z Carthamus poskytuje odstíny žluté až oranžově žluté, když je použit samostatně, nebo může poskytnout různé odstíny červené, když je smíchán s paprikou nebo antokyany a zelenou, když je kombinován se spirulinou. Taková je všestrannost Carthamus. Aplikace: Carthamus je ideální volbou pro vaše cukrovinky, nápoje, pekárenské výrobky, mléčné výrobky nebo masné aplikace.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragù (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou z lanýžů, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

Velké sardinské ravioli jsou plněné ricottou (měkký sýr) a citronem a ztělesňují jednoduchost a čistotu středomořských chutí, nabízející čerstvý a rafinovaný kulinářský zážitek. Tento raviol představuje dokonalou harmonii mezi sladkostí a obklopující jemností ricotty a citrusovou chutí živého citronu, uzavřenou v jemné těstovinové vrstvě.