Produkty pro pekařská výroba na zakázku (73)

LINKA NA VÝROBU MUFFINŮ, MAKARONŮ, MAGDALEN A FIANCÉ

LINKA NA VÝROBU MUFFINŮ, MAKARONŮ, MAGDALEN A FIANCÉ

Pracovní stanice pro více produktů: muffiny, makronky, fiancés - PRODUKT: •Rozmanitost a složitost produktů: –Živý prvek: Proměnlivý objem a tvar. –Křehký a delikátní: Snadno se poškodí při manipulaci. Polité želatinami, čokoládou atd. –Nestabilní: Nízká hmotnost, snadno se posune. CHARAKTERISTIKY STROJŮ: •Univerzální výrobní linka, která může pracovat s různými typy plechů a papírů. •Robotická paže technologie Omron nám umožňuje zvýšit univerzálnost a efektivitu celku, protože stejný robot může pracovat s různými formáty plechů. •Dávkovač pro kapsle muffinů a fiancés, který umisťuje kapsle na plech. •Dávkovač muffinů se sedmi tryskami, s regulací objemové dávky. •Dva vyměnitelné dávkovače semen. VÝHODY •Jednotnost produktu. •Automatizace celku nám umožňuje dosáhnout produkce přibližně 8.400 makronek/hodinu nebo více než 8.000 kusů/hodinu u muffinů, bábovek nebo fiancés.
STANICE NA PLNĚNÍ CUPCAKE S DVĚMA CHUTĚMI

STANICE NA PLNĚNÍ CUPCAKE S DVĚMA CHUTĚMI

Muffiny plněné čokoládou a džemem, pokryté čokoládou a polevou - - Náplně jsou injektovány za tepla. CHARAKTERISTIKY STROJE: - Výrobní linka složená ze čtyř stanic: o Dva automatické injektory. o Automatický dávkovací stroj pro obalování čokoládou. o Jednotka umožňující roztírání náplně na obal. Jediná nádoba udržuje injektory a dávkovací stroj na teplotě, takže produkt je udržován na stabilní teplotě, při které se dávkování provádí hladce a bez problémů. - Linka není delší než 5 metrů a může být obsluhována jednou osobou na začátku dopravníku. - Systém dvojitého pásového dopravníku posouvá plechy s hotovým produktem k začátku linky. VÝHODY - Vysoký stupeň automatizace na malém prostoru, 5 metrů. - Řízeno jedním operátorem. - Jednotnost produktu.
Plnicí Stanice na Muffiny se Dvěma Příchutěmi

Plnicí Stanice na Muffiny se Dvěma Příchutěmi

Bolléria plněná čokoládou a marmeládou s čokoládovou polevou a toppingem - •Náplně se injektují za tepla. CHARAKTERISTIKY STROJŮ: •Výrobní linka složená ze čtyř stanic: o Dvě automatické injektory. o Jeden automatický dávkovač pro čokoládovou polevu. o Jednotka pro rozprostření topping na polevu. •Jedna jediná nádoba udržuje injektory a dávkovač v teple, aby se produkt udržoval na stabilní teplotě, při které je dávkování tekuté a bez problémů. •Linka nepřesahuje 5 metrů na délku a může být obsluhována jednou osobou na začátku pásu. •Systém dvojitého dopravníku posouvá plechy s již hotovým produktem k začátku linky. VÝHODY •Vysoký stupeň automatizace na malém prostoru, 5 metrů. •Obsluhováno jedním pracovníkem. •Jednotnost produktu.
FORMOVACÍ A DÁVKOVACÍ STROJ - Pro dávkování a tvarování suchých sušenek a produktů s hustým, polohustým těstem

FORMOVACÍ A DÁVKOVACÍ STROJ - Pro dávkování a tvarování suchých sušenek a produktů s hustým, polohustým těstem

S TOUTO STROJEM BUDETE MOCI VYROBIT: Čajové koláčky, piškoty, pusinky, koláče se švestkami, domácí pečivo, perrunillas, mantecados, polvorones, alfajores, krémové sušenky, cookies, madeleines, piškoty, makronky, cupcakes, marcipánové sušenky, jazýčky, atd. - Rovnoměrnou a rychlou výrobu, přičemž se vyhnete poškození těsta nebo narušení jeho přirozených vlastností. - Pro střední a velké produkce, v závislosti na produktu a modelu. 50-200 kg/h. - Snadná a rychlá výměna různých příslušenství pro práci s více produkty. - Inteligentní řízení výroby pomocí IHM panelu, programování receptů. ŘEZÁNÍ FILÉ A FORMOVÁNÍ S VELKÝM VÝBĚREM TVARŮ A ROZMĚRŮ: Pro husté nebo tvrdé těsto. OTÁČECÍ A FIXNÍ TRYSKY: Pro polohusté těsto. PUMPOVÁ HLAVA: Pro polohusté nebo tekuté těsto.
DÁVKOVACÍ STROJ NA DVOUBARVOVÉ TĚSTO - Stroj na cupcakes ve dvou barvách a dvou příchutích.

DÁVKOVACÍ STROJ NA DVOUBARVOVÉ TĚSTO - Stroj na cupcakes ve dvou barvách a dvou příchutích.

•Dávkovací stroj na výrobu muffinů, bábovek a dalších potravinářských produktů s dvoubarevným těstem. •Stroj určený k dávkování dvou různých těst do stejné kapsle nebo formy. •Nádrž je rozdělena na dvě části, aby bylo možné umístit každou směs do jedné z nich. •Dávkovací výstup má mimoosé trysky, aby bylo možné upravit místo nanášení hmoty. •Parametry dávkování pro každý produkt lze měnit nezávisle prostřednictvím dotykové obrazovky. •Přibližná produkce 170-230 táců/hod.
DÁVKOVAČ NA DONUTY - DA+ - Pro dávkování těsta na donuty do silikonových forem.

DÁVKOVAČ NA DONUTY - DA+ - Pro dávkování těsta na donuty do silikonových forem.

CHARAKTERISTIKY STROJE • Charakteristika produktu, kobliha s otvorem uprostřed, vyžaduje dávkování rozložené v formě. • Každá tryska má adaptér ve tvaru sprchy, takže dávka je rozložena v formě. • Dávkovací trysky se přizpůsobují rozměrům formy. • Na každém plechu se dávkuje šest koblih. • Hladký dopravník, na který se ručně pokládají silikonové plechy. Některé vodítka umisťují plech na správné místo. • Dopravník musí být během výroby udržován v čistotě, proto je na jeho konci zahrnut škrabák pro čištění možných zbytků těsta. VÝHODY • Rychlost a zvýšení produkce, až šestkrát více. • Rovnoměrnost v dávkování. • Odnímatelná hlava pro kompletní čištění a dezinfekci. Také se vyhneme znečištění plechů a jejich následnému čištění. • Operátor umístí plechy na začátek dopravníku a na konci je vyzvedne plné.
STROJ NA TVAROVÁNÍ A DÁVKOVÁNÍ ČAJOVÝCH PAST A SUŠENEK - Dávkovač těsta na suché, zkroucené sušenky, pasty atd.

STROJ NA TVAROVÁNÍ A DÁVKOVÁNÍ ČAJOVÝCH PAST A SUŠENEK - Dávkovač těsta na suché, zkroucené sušenky, pasty atd.

S TOUTO STROJEM MŮŽETE VYROBIT: Čajové sušenky, piškoty, pusinky, plum-cake, domácí sušenky, perrunillas, mantecados, polvorones, alfajores, smetanové sušenky, cookies, muffiny, plátky piškotu, makronky, cupcakes, sušenky z mandlového těsta, jazýčky, atd. • Rovnoměrná a rychlá výroba, která zabraňuje poškození těsta nebo jakékoli změně jeho přirozených vlastností. • Pro střední a velké produkce, v závislosti na produktu a modelu. 50-200 kg/h. • Snadná a rychlá výměna různých příslušenství pro práci s více produkty. • Inteligentní řízení výroby pomocí HMI panelu, programování receptů. ŘEZÁNÍ DRÁTEM A FORMAMI S VELKOU VARIETOU TVARŮ A VELIKOSTÍ: Pro husté nebo tvrdé těsto. OTÁČIVÉ A STACIONÁRNÍ TRYSKY: Pro polohusté těsto. HLAVA POMOCÍ ČERPADLA: Pro polohusté nebo tekuté těsto.
Základní pekárenský balíček - Nábytkový balíček pro pekárny

Základní pekárenský balíček - Nábytkový balíček pro pekárny

2 moduly pro pekařství a cukrářství, potraviny a pečivo. 1000x450x2000 s nakloněnými policemi a zadržovačem a výškově nastavitelnými policemi. + 1 pult 1500x500x900mm s zadním šuplíkem a střední policí + vitrína na pečivo 600x450x400 s 1 střední policí + chladicí vitrína s rezervou + pokladna s účtenkou.
DISTRIBUTOR DONUTŮ - Pro dávkování těsta na donuty do silikonových forem.

DISTRIBUTOR DONUTŮ - Pro dávkování těsta na donuty do silikonových forem.

CHARAKTERISTIKY STROJE - Charakteristika produktu, kobliha s otvorem uprostřed, vyžaduje dávkování rozložené v formě. - Každá tryska je vybavena sprchovým adaptérem, takže je dávkování rozloženo v formě. - Dávkovací trysky jsou přizpůsobeny rozměrům formy. - Na každém podnosu je dávkováno šest koblih. - Hladký dopravník, na který jsou podnosy ze silikonu umístěny ručně. Vodítka umisťují podnosy do správné polohy. - Dopravník musí zůstat čistý během výroby, proto je na konci dopravníku zahrnut stěrka pro čištění zbytků těsta. VÝHODY - Rychlost a zvýšení výroby, až šestkrát více. - Rovnoměrnost dávkování. - Odnímatelná hlava pro kompletní čištění a dezinfekci. Také se vyhýbáme zabarvení podnosů a jejich následnému čištění. - Operátor umisťuje podnosy na začátek dopravníku a na konci je vyzvedává plné.
VÝROBNÍ LINKA NA FLAN - Karamelový flan v plastové nádobě s tepelným uzávěrem.

VÝROBNÍ LINKA NA FLAN - Karamelový flan v plastové nádobě s tepelným uzávěrem.

{"•Por último la unidad de termo sellado de los recipientes.":"•Nakonec jednotka pro tepelné uzavírání nádob.","oDosificadora de flan.":"oDávkovač flanu.","•Al inicio de la línea colocamos manualmente las bandejas en el cargador.":"•Na začátku linky umisťujeme tác manuálně do nabíječe.","•Línea de producción compuesta por seis estaciones:":"•Výrobní linka složená ze šesti stanic:","•Se completan seis elaboraciones en un espacio reducido.":"•Šest zpracování se dokončuje na malém prostoru.","CARACTERÍSTICAS DE LAS MÁQUINAS:":"CHARAKTERISTIKY STROJŮ:","oDispensador de recipientes.":"oDávkovač nádob.","•Posteriormente dosificamos el flan.":"•Poté dávkujeme flan.","VENTAJAS:":"VÝHODY:","•En el siguiente módulo el dispensador coloca automáticamente los recipientes del flan en las diferentes posiciones de la bandeja.":"•V následujícím modulu dávkovač automaticky umisťuje nádoby s flanem na různá místa na tácu.","oTúnel de enfriado.":"oChladicí tunel.","•Seguridad en el proceso de trabajo.":"•Bezpečnost v pracovním procesu.","•La siguiente unidad es una dosificadora con la que dosificamos el caramelo a una temperatura de 170°C.":"•Další jednotkou je dávkovač, kterým dávkujeme karamel při teplotě 170 °C.","•Producción automatizada para elaboraciones de gran volumen.":"•Automatizovaná výroba pro velké objemy zpracování.","oCargador de bandejas.":"oNabíječ táců.","oDosificadora de caramelo.":"oDávkovač karamelu.","oUnidad de termo sellado.":"oJednotka pro tepelné uzavírání.","•Las bandejas pasan por un túnel dispuesto con varios ventiladores para enfriar el caramelo.":"•Tác se pohybuje chladicím tunelem vybaveným několika ventilátory pro chlazení karamelu."}
POLAUTOMATICKÝ INJEKTOR NA NÁPLNĚ DO PEČIVA - IS - Pro malé a střední výroby, 50-200 kg/den.

POLAUTOMATICKÝ INJEKTOR NA NÁPLNĚ DO PEČIVA - IS - Pro malé a střední výroby, 50-200 kg/den.

• INJEKČNÍ STROJ NA PLNĚNÍ krémem, čokoládou, marmeládou, dulce de leche atd. uvnitř muffinů, croissantů a dalších pekařských výrobků na stejné pečící plechu, čímž se vyhýbá zbytečné manipulaci s produktem. • Přesné a snadno nastavitelné objemové dávkování. • S velkou výhodou nahrazuje manuální plnicí procesy: je rychlejší, pohodlnější, přesnější, nepoškozuje těsto, stroj nekape a plechy se neznečišťují. • Přetváří pomalý proces na poloautomatický. • Stačí jen položit nohu na elektrický pedál a naplníme řadu muffinů na plechu. • Posun plechu je manuální. • Čistí se za minutu a zabírá minimální prostor.
Dělítko pro fermentované těsto TXA-ROLL-TOP 800

Dělítko pro fermentované těsto TXA-ROLL-TOP 800

Stroj navržený pro výrobu vysoce hydratovaného chleba (70-90% vody). Díky svému speciálnímu procesu: tvrdá mouka, důležitý odpočinkový čas, menší poškození při krájení atd., umožňuje výrobu vysoce kvalitního chleba a několika tvarů. TXA-ROLL-TOP-800 má "multiroller", který laminuje a prodlužuje těsto, které již bylo naloženo na pás a dodává těstu 40-50% extra délky. Po krájení jsou kusy odděleny různými variabilními způsoby a automaticky se umisťují do tácu nebo na desku, přičemž se s tácy manipuluje ručně. Ovládání prostřednictvím automatu, který umožňuje 16 různých programů. Stroj signalizuje, kdy je těsto hotové, aby se spojilo s následujícím. Rozměry tácu nebo desky: maximálně 500-800 mm. Typy chleba: klasická Ciabatta ve všech svých tvarech: basto, bageta, rustikální, rustikální s špičatými konci, minis atd.
Stolní injektory - Pro malé produkce.

Stolní injektory - Pro malé produkce.

•Ideální stroje pro dávkování a injektování různých typů měkkých hmot, jako jsou těsta na muffiny, croissanty, bábovky, cannelloni atd. •Injektuje čokoládu, krémy, džemy, dulce de leche a další náplně. •Model s hlavou na laloky umožňuje dávkování hmot s kousky čokolády, ořechy, ovocem atd.
DÁVKOVAČ PŘIPOJENÝ K ŘEZACÍMU STOLU

DÁVKOVAČ PŘIPOJENÝ K ŘEZACÍMU STOLU

•Stroj přizpůsobený pro připojení k dopravníku na již fungující lince. •Dávkovací hlava je zavěšena na výložníku a vzhledem k absenci vlastního dopravníku se konstrukce podvozku zmenšuje. •Tímto způsobem můžeme stroj, který má kola, přímo přesunout na výrobní linku, aby dávkovací hlava byla nad dopravníkem. •To přináší výhody nejen z hlediska funkčnosti a čistoty, ale také modularity, protože stroj může být do výrobní linky začleněn nebo z ní odstraněn, kdykoli je to nutné, a nemusí zůstat na pevném místě.
DÁVKOVAČ BONBÓNŮ A ČOKOLÁDY - MAB - Dávkovací stroj na malé dávky vhodný pro výrobu bonbónů.

DÁVKOVAČ BONBÓNŮ A ČOKOLÁDY - MAB - Dávkovací stroj na malé dávky vhodný pro výrobu bonbónů.

•Může dávkovat: bonbón, likérový bonbón a pralinkový bonbón. •Čokoláda může obsahovat pevné částice o tloušťce až 3 mm. •Model vyrobený podle výrobních potřeb a přizpůsobený formám zákazníka. •Oblast dávkování, jak nádrž, tak dávkovací trysky, je vyhřívána, aby usnadnila horké dávkování čokolády při regulovatelné teplotě, což zajišťuje ideální podmínky produktu. •Objemové dávkování. •Dopravník obsahuje vibrační systém na výstupu produktu, aby odstranil bubliny, které se mohly během dávkování v produktu vytvořit. •Odnímatelná hlava pro snadné čištění a možnost výměny. •Na začátek dopravníku lze přidat zásobník na tácky nebo jednotku na polevy po dávkování.
DÁVKOVACÍ STROJ SPOJENÝ S ŘEZACÍM STOLEM

DÁVKOVACÍ STROJ SPOJENÝ S ŘEZACÍM STOLEM

-Stroj je přizpůsoben pro spojení s dopravníkem již v provozu. -Hlava dávkování je zavěšena na konzole a díky absenci vlastního dopravníku je konstrukce rámu zjednodušená. -Tímto způsobem můžeme stroj, který má kola, přímo přesunout na výrobní linku, takže hlava dávkování zůstává na dopravníku. -To je výhoda nejen z hlediska funkčnosti a čistoty, ale také modularity, protože stroj může být podle potřeby přidán nebo odebrán z výrobní linky a nemusí zůstat na místě.
POLAUTOMATICKÝ INJEKTOR PRO KONFEKČNÍ NÁPLNĚ - Pro malé a střední výroby, 50-200 kg/den.

POLAUTOMATICKÝ INJEKTOR PRO KONFEKČNÍ NÁPLNĚ - Pro malé a střední výroby, 50-200 kg/den.

-STROJ NA INJEKCI PRO PLNĚNÍ krémem, čokoládou, džemem, marmeládou, dulce de leche atd., muffinů, croissantů a dalších pekárenských výrobků na stejném plechu, čímž se vyhýbá zbytečné manipulaci s produktem. -Přesné a snadno nastavitelné objemové dávkování. -Nahrazuje ruční plnicí procesy s velkou výhodou: je rychlejší, pohodlnější, přesnější, nepoškozuje těsto, stroj nekape a plechy se neznečišťují. -Přetváří pomalý proces na poloautomatický. -Jednoduše umístěním nohy na elektrický pedál naplníme řadu muffinů na plechu. -Podávání plechu je manuální. -Lze vyčistit za jednu minutu a zabírá minimální místo.
Dělítko pro fermentované těsto TXA-AUT-ROLL

Dělítko pro fermentované těsto TXA-AUT-ROLL

Stroj navržený k výrobě vysoce hydratovaného chleba (70-90% vody). Díky svému speciálnímu procesu: tvrdá mouka, důležitý odpočinkový čas, menší poškození při krájení atd., umožňuje výrobu vysoce kvalitního chleba a několika tvarů. TXA-AUT-ROLL má "multiroller", který laminuje a prodlužuje těsto, které již bylo naloženo na pás a dodává těstu 40-60% extra délky. Proces podélného řezu, oddělení kusů pomocí pásů, sekce guillotine..., (příčný řez) a nakládání produktu do desky nebo tácku (plochého nebo vlnitého) se provádí automaticky. Typy chleba: klasická Ciabatta ve všech jejích tvarech: basto, bageta, rustikální, rustikální s špičatými konci, minis atd.
HORIZONTÁLNÍ INJEKTOR NA PLNĚNÍ ČOKOLÁDOU V BOLLYCAO - Vstřikuje čokoládu a/nebo džem do podlouhlých housek.

HORIZONTÁLNÍ INJEKTOR NA PLNĚNÍ ČOKOLÁDOU V BOLLYCAO - Vstřikuje čokoládu a/nebo džem do podlouhlých housek.

{"CHARACTERISTICS OF THE MACHINE":"•Stroj na plnění čokoládou a/nebo marmeládou do prodloužených buchet.\n•Vstřikovací hlava má 8 trysek. Jehly jsou umístěny horizontálně, propichují buchty a zároveň se při vytahování vstřikuje produkt, čímž dosahujeme rovnoměrného vstřikování po celé délce buchty.\n•Množství a rychlost vstřikování se nastavují na obrazovce, což umožňuje přesnější nastavení.\n•Nádrž je vyhřívaná, aby se udržel produkt v teple a usnadnilo se vstřikování.\n•Dopravník má vodítka, která usnadňují ruční umístění buchet pro větší pohodlí operátorů.\n•Na konci pásu je vyhazovač, což usnadňuje vyjímání produktu.","PRODUCT":"•Náplň se vstřikuje horká.","ADVANTAGES":"•Rychlost a zvýšení produkce.\n•Rovnoměrnost v množství vstřikovaných dávek a v rozložení náplně.\n•Snadné čištění."}
FORMY A POKLIVKY NA CHLEB - Návrh a výroba bateriových forem na chléb

FORMY A POKLIVKY NA CHLEB - Návrh a výroba bateriových forem na chléb

• Formy, plechy a víka na pečení. • Lisované formy, skládací formy a další povrchové úpravy nebo nátěry.
Stříkací stanice

Stříkací stanice

•Modulární pneumatická stříkací stanice složená z jednoho nebo více stříkacích zařízení, které můžeme umístit na různé části výrobní linky podle jejich účelu. •Například: oStříkání oleje na prázdné plechy před dávkováním pro usnadnění vyklápění. oStříkání želatiny na croissanty po injektáži a před dávkováním polevy. oStříkání alkoholu na muffiny před jejich balením pro lepší konzervaci. oStříkání sirupů nebo aromat.
Dělící stroj na fermentované těsto TXA AUT + AL - MR650

Dělící stroj na fermentované těsto TXA AUT + AL - MR650

Linka navržená pro výrobu vysoce hydratovaných chlebů (65-85% hydratace). Automatická nakladačka s kapacitou: 80-125 kg. Výroba: 550-700 kg těsta/hod. Díky svému speciálnímu procesu dlouhého odpočinku a silným moukám umožňuje výrobu vysoce kvalitních chlebů v různých formátech. Typy chlebů: klasická Ciabatta ve všech jejích tvarech: basto, bageta, rustikální, rustikální s špičatými konci, minis atd.
Dělící stroj na fermentované těsto TXA-ROLL 800 Plus

Dělící stroj na fermentované těsto TXA-ROLL 800 Plus

Stroj navržený k výrobě vysoce hydratovaného chleba (70-90% vody). Díky svému speciálnímu procesu: tvrdá mouka, důležitý odpočinkový čas, menší poškození při krájení atd., umožňuje výrobu vysoce kvalitního chleba a několika tvarů. TXA-ROLL 800 Plus má "multiroller", který laminuje a prodlužuje těsto, které již bylo naloženo na pás a dodává těstu 40-50% extra délky. Obsahuje předlaminační válec. Po krájení jsou kusy odděleny prostřednictvím různých variabilních bayů a automaticky vykládány, což zajišťuje dokonalé uložení: tác po tácu. Ovládání prostřednictvím automatu, který umožňuje 16 různých programů. Stroj signalizuje, kdy je těsto hotové, aby se spojilo s následujícím. Rozměry tácu nebo desky: max. 500-800 mm. Typy chleba: klasická Ciabatta ve všech jejích tvarech: basto, bageta, rustikální, rustikální s špičatými konci, minis atd.
POLOAUTOMATICKÝ DÁVKOVAČ - Pro malé a střední výroby, 50-200 kg.

POLOAUTOMATICKÝ DÁVKOVAČ - Pro malé a střední výroby, 50-200 kg.

-Distribuuje tekuté a polotekuté těsto. -Účinně nahrazuje cukrářský sáček: je rychlejší, praktičtější, přesnější, nepoškozuje těsto, stroj nekape a plechy se neznečišťují. -Presné objemové dávkování je snadno nastavitelné. Proměňuje pomalý proces na poloautomatický. -Jednoduše umístěním nohy na elektrický pedál naplníte řadu muffinů na plechu. -Zásobování plechu je manuální. -Lze jej vyčistit za jednu minutu a zabírá minimální místo. PRO VÝROBU: muffiny, piškoty, sobaos, koláče, sušenky, dorty, palačinky, majonéza, mramorový piškot, jogurt, anglický krém, pěna, omáčky, milkshaky, krémy, produkty bez pevných částic.
Injektor Dulce de Leche pro Panettone - IAS+ - Pro plnění velkých panettone.

Injektor Dulce de Leche pro Panettone - IAS+ - Pro plnění velkých panettone.

{"•La máquina inyecta cuatro panettones al mismo tiempo y la inyección está accionada con servomotor.":"•Stroj vstřikuje čtyři panettony současně a vstřikování je poháněno servomotorem.","•Aumento producción: 400% según condiciones y parámetros de trabajo.":"•Zvýšení produkce: 400 % podle podmínek a pracovních parametrů.","•El dulce de leche se inyecta caliente.":"•Sladké mléko se vstřikuje horké.","•Transportador de banda lisa con marcas para situar los panettones a mano y rascador en su extremo para limpiar los posibles restos de masa que hayan quedado.":"•Pásový dopravník s hladkým pásem a značkami pro ruční umístění panettonů a škrabkou na konci pro čištění případných zbytků těsta.","•Todo el bloque inyector, incluido depósito, boquillas y agujas está situado dentro de una urna calefactada que mantiene el producto a una temperatura constante de 40ºC.":"•Celý vstřikovací blok, včetně nádrže, trysek a jehel, je umístěn uvnitř vyhřívané vany, která udržuje produkt při konstantní teplotě 40 °C.","•Facilidad de uso. El operario coloca los panettones en la cinta marcada y los recoge al final del proceso.":"•Snadné použití. Operátor umístí panettony na označený pás a na konci procesu je vyzvedne.","•Seguridad en el proceso de trabajo.":"•Bezpečnost v pracovním procesu.","PRODUCTO":"PRODUKT:","•Limpieza rápida y sencilla gracias al rascador y al cabezal extraíble para limpiar y desinfectar de manera completa.":"•Rychlé a snadné čištění díky škrabce a odnímatelné hlavě pro kompletní čištění a dezinfekci.","•Inyectadora adaptada a las medidas del producto con regulación precisa en la inyección.":"•Vstřikovač přizpůsobený rozměrům produktu s přesnou regulací vstřikování.","VENTAJAS":"VÝHODY:","CARACTERÍSTICAS DE LA MÁQUINA":"CHARAKTERISTIKY STROJE:","•Panettone de 18cm de diámetro y 22cm de alto.":"•Panettone o průměru 18 cm a výšce 22 cm."}
Dělítko pro fermentované těsto TXA-MINI

Dělítko pro fermentované těsto TXA-MINI

Stroj navržený k výrobě vysoce hydratovaného chleba (70-90% vody). Díky svému speciálnímu procesu: tvrdá mouka, důležitý odpočinkový čas, menší poškození při krájení atd., umožňuje výrobu vysoce kvalitního chleba a několika tvarů. U TXA-MINI je třeba kus těsta rozprostřít ručně. Po rozdělení se formuje automaticky, sběr produktu je manuální. Typy chleba: klasická Ciabatta ve všech svých tvarech: baston, bageta, sendvič, malý, špičaté konce atd.
PLNIČKA S MULTI-TÁCOVÝM ADAPTÉREM - DA+ - Navrženo na míru pro použití táců různých šířek, mezi 40 a 60 cm.

PLNIČKA S MULTI-TÁCOVÝM ADAPTÉREM - DA+ - Navrženo na míru pro použití táců různých šířek, mezi 40 a 60 cm.

• Dopravník s manuálními vodítky na začátku pásu, které nastavují šířku táců. • Pro správné dávkování, podle formátu tácu, mají dávkovací trysky adaptéry, které umožňují dávkovat na požadovaném místě, nebo zátky uvnitř zásobníku v případě, že je nutné zrušit nějaký výstup.
STROJ NA DÁVKOVÁNÍ GENOISE LISTŮ - Nepřetržitě vyrábí genoise listy. Je spojen s výrobní linkou.

STROJ NA DÁVKOVÁNÍ GENOISE LISTŮ - Nepřetržitě vyrábí genoise listy. Je spojen s výrobní linkou.

-Kontinuální dávkování v závislosti na pokroku pásu. -Manuální nastavení výšky dávkovací hlavy, která se automaticky snižuje pro každou dávku. -Nastavitelné rychlosti pásu pomocí displeje. -Kontrola dávkování je řízena systémem servomotoru, který stroji poskytuje vyšší rychlost, větší jemnost a větší přesnost pro práci s širokou škálou hustot. -Díky servomotoru může uživatel elektronicky řídit množství dávkování a také rychlosti nakládání a/nebo vykládání. -Pohyb proti kapání s odsáváním produktu. -To vše s vysokou přesností a s možností předem uložit tyto parametry do více než 100 receptů.
Anýz v semenech

Anýz v semenech

Son los frutos sanos, limpios y desecados del Pimpinella anisum; semilla color pardo-verdoso, de aroma y sabor característico. Planta de ámbito mediterráneo, solo comercializamos la cultivada en España. Formatos: bote 130g, tarro 600g, bolsa 1Kg, caja 4kg y saco 25kg
Stroj na plnění a dávkování forem nebo kapslí

Stroj na plnění a dávkování forem nebo kapslí

Stroj na dávkování kapslí a forem pro následné vkládání produktu - • Zajišťují přesné umístění a centrování formy pro dávkovací operace. • Snadné plnění zásobníku bez přerušení výroby. • Jeden stroj na kapslování může sloužit pro různé typy papírů/formulí s jednoduchou a rychlou výměnou zásobníku. • Pokud má zákazník, nebo instaluje automatizovanou dávkovací linku, můžeme navrhnout stroj kolem dopravního systému připraveného k připojení. • Pro případy, kdy se chcete zbavit manipulace s tácemi a umisťování papíru. • Počítač integrovaný do stroje dohlíží na všechny pohyby a funkce, jako jsou: o Posun plechovek. o Detekce tácu při umisťování papíru. o Funkce nezávislého tažení. o Regulace parametrů: – Typ odsávání. – Typ papírového zásobníku. – Centrovaní táců. – Regulace rychlosti. • Pro dosažení vyšší úrovně automatizace lze zahrnout modul pro plnění táců.