Produkty pro pekařská výroba na zakázku (16)

Poradenství v pekárenství

Poradenství v pekárenství

Odbornost pro Zlepšení Vašich Pekárenských Techniky
Nesmekavý hliníkový interiér GN1/1 - Stohovatelné cukrářské rámy

Nesmekavý hliníkový interiér GN1/1 - Stohovatelné cukrářské rámy

Nepřilnavý hliníkový interiér GN1/1 - Stohovatelné rámy na pečivo
3D vizuální systémy

3D vizuální systémy

Senzory Cirrus3D umožňují skenování scény ve 3D. Pro zjednodušení je můžeme označit jako "3D kamera". Jsou to průmyslové senzory, navržené pro intenzivní použití 24 hodin denně po mnoho let, včetně náročného prostředí, jako jsou slévárny nebo obráběcí dílny s prachem a/nebo olejem suspendovaným ve vzduchu. Nabízíme velmi širokou škálu produktů, aby vyhovovaly jak pevným, tak pohyblivým dílům na dopravnících a aby vyhovovaly jak malým, tak velmi velkým dílům. A pokud nenajdete senzor, který potřebujete, zavolejte nám, abychom o tom mohli diskutovat, možná ho pro vás můžeme vyvinout!
Pekařské stoly na vozících - Pekařský nábytek

Pekařské stoly na vozících - Pekařský nábytek

Praktický a snadno ovladatelný profesionální pekárenský stůl umožňuje přípravu chleba nebo pečiva. Měkká mouka je na dosah ruky díky vozíkům na pytle s moukou uloženým pod stolem na kolečkách. Tento stůl s vozíky na pytle s moukou je ideální pro profesionály v gastronomii, jako jsou pekaři nebo cukráři. Pekárenský stůl je vyroben z nerezové oceli s deskou z bukového dřeva o tloušťce 42 mm. Tento profesionální stůl je vybaven 4 kolečky, z nichž 2 mají brzdu, takže je velmi snadno ovladatelný. Vozíky na pytle s moukou jsou navrženy z nerezové oceli s 4 kolečky, z nichž 2 mají brzdu. Tyto vozíky na pytle s moukou mohou sloužit k uskladnění nebo přesunu 4 pytlů mouky po 40 kg každý.
Konvekční trouba - Konvekční trouba

Konvekční trouba - Konvekční trouba

Tento profesionální konvektomat s nerezovým pláštěm je navržen pro rychlé občerstvení. Je vybaven dvoukřídlovými skleněnými dveřmi, 4 plechy jsou součástí balení, má vnitřní osvětlení a časovač. Tento profesionální konvektomat z nerezové oceli s emailem na vaření je určen pro občerstvení a rychlé stravování. Je vybaven dvoukřídlovými skleněnými dveřmi, 4 plechy jsou součástí balení, má vnitřní osvětlení a časovač. Tento sporák umožňuje vaření potravin bez míchání chutí. Teplotní rozsah: od 0 °C do 300 °C Časovač: 0 - 120 minut Výkon: 2670 W / 230 V Rozměry: Š 595 x H 615 x V 570 mm Hmotnost: 38 Kg
Stolní dělič těsta - Dělící stroje na těsto

Stolní dělič těsta - Dělící stroje na těsto

Profesionální tvarovač umožňuje formovat malé housky, bagety, dlouhé chleby, krátké chleby a velké chleby. S tvarovačem na chleba můžete vyrábět chleby od 100 gramů do 3 kilogramů. Je to nezbytný stroj pro pekaře. S tvarovačem na chleba můžete pracovat bezpečně díky jeho ochrannému systému. Nakládání těsta na chleba se provádí ručně do stroje na tvarování chleba. Laminace těsta na chleba probíhá mezi dvěma plochými ocelovými válci. Profesionální tvarovač provádí předprotažení těsta mezi otočným kobercem z čisté vlny a zátěžovým kobercem. Poté se protažení těsta provádí mezi dvěma otočnými koberci z čisté vlny, které se otáčejí opačným směrem. Tvarovač na chleba je vybaven přesným nastavením pro laminaci a protažení těsta na chleba s nastavovacími šrouby. kapacita / h: 2 000 dlouhých baget tvarování: od 100 g do 3 kg těsta na chleba dimenzování: D 1020 x Š 730 x V 710 mm výkon motoru: 0,55 kW
Krájecí váleček na croissanty

Krájecí váleček na croissanty

Roluční kráječ croissantů je ideální nástroj pro úsporu času. Tento kráječ umožňuje řezání těsta na croissanty na pravidelné trojúhelníky. Roluční kráječ croissantů je perfektní pro pekaře nebo cukráře. Roluční kráječ croissantů je snadno použitelný. Na pracovní desce rozválejte těsto a projděte rolučním kráječem. Poté srolujte trojúhelníky těsta předtím, než je dáte do trouby. Roluční kráječ croissantů je vybaven ergonomickými plastovými rukojeťmi a řezné části s fazetou jsou vyrobeny z nerezové oceli. Délka: 350 mm Rozměry trojúhelníku: D 210 x Š 97 mm
Žitná mouka T70

Žitná mouka T70

Popis : Mouka z žita T70 je mouka získaná z obilí žita, které se tradičně používá při pečení. Je mírně prosévaná, což jí dodává světle šedou barvu a jemnou texturu. „T70“ označuje obsah popela, který zajišťuje dobrou rovnováhu mezi jemností a výživovou hodnotou. Žito je známé svou mírně sladkou a kyselou chutí, která dodává pečivu a dalším přípravkům charakteristický nádech. Původ : Ukrajina. Balení : papírový pytel o hmotnosti 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Paletizace : 750-950kg.
Smíšená Trouba 4 Úrovně 380 x 380 - Smíšená Trouba

Smíšená Trouba 4 Úrovně 380 x 380 - Smíšená Trouba

Tato kombinovaná trouba se 4 úrovněmi produkuje páru pomocí vstřikování vody. Vnitřek i vnější část je z nerezové oceli. Tato kombinovaná trouba se 4 úrovněmi je navržena pro pečení chleba, cukrářských výrobků nebo jiných gastronomických produktů. Můžete ji také použít pro čerstvé nebo mražené produkty. Pro lepší využití doporučujeme umístit filtr proti vodnímu kameni na vstup do zásobování vodou. Připojení vody této profesionální kombinované trouby je 3/4. Tato kombinovaná trouba má digitální ovládání s maximální teplotou 250 °C, alarmem na konci cyklu a bezpečnostním termostatem. Vzdálenost mezi úrovněmi: 65 mm Rozměry: Š 650 x H 715 x V 540 mm Kapacita: 4 x GN 2/3 Výkon: 400 V / 5150 Hmotnost: 52 Kg
Buffetový stojan - Stojan

Buffetový stojan - Stojan

Profesionální stojan je ideální na bufety, recepce nebo oslavy. Vaše vystavené pokrmy jsou tak zvýrazněny a prezentovány originálním způsobem. Tři police stojanu na bufet jsou odnímatelné. Profesionální bufetový stojan je vyroben z bílé plastu. Tři police stojanu na dorty jsou odnímatelné. Takto jej můžete snadno uložit a přenášet. Tento typ profesionálního stojanu je perfektní na bufety, recepce nebo svatby. Průměr talíře: 280 mm Výška: 250 mm
Pekařský Vozík na Těsto - Vozík na Těsto

Pekařský Vozík na Těsto - Vozík na Těsto

Díky vozíku na těsto mohou pekaři nechat své těsto v klidu odpočívat. Vozík na profesionální nádoby je vhodný pro všechny modely kulatých a obdélníkových nádob. Můžete si vybrat mezi vozíkem na těsto s kapacitou 8 nádob nebo 16 nádob. Vozík na těsto je vybaven čtyřmi kolečky, z nichž dvě mají brzdy pro větší praktičnost. Můžete vozík na těsto snadno přesouvat podle svých potřeb. Nabízíme dva modely vozíku na těsto: profesionální vozík s kapacitou 8 nádob o šířce 370 mm a další s kapacitou 16 nádob o šířce 790 mm. Mezera mezi dvěma úrovněmi nádob na těsto je 185 mm. mezi 2 úrovněmi: 185 mm
Obdélníkový Miska Dělitel - Dělitelé

Obdélníkový Miska Dělitel - Dělitelé

Divize cuve obdélníková umožňuje zpracovávat 4 až 16 kilogramů těsta na chléb. V závislosti na výběru modelu stroje na dělení můžete provést od 20 do 80 identických dělení. Dělička je ideální pro profesionály v pekařství. Profesionální dělička je vyrobena s tělem z bílého lakovaného plechu, který byl vypálen. Dno je zesíleno potravinářským PVC bez viditelných šroubů pro usnadnění čištění. Na přední straně obdélníkové děličky se nachází ovládací páka a tlačítko nouzového zastavení. Nože děličky jsou vyrobeny z nerezové oceli. Umožňují přímé krájení těsta na chléb s identickým tvarem pro získané kusy. rozměry: D 560 x Š 560 x V 1075 mm rozměry vany: D 480 x Š 400 x V 130 mm objem: 4 až 16 kg výkon motoru: 1,5 kW - 50/60 Hz - 230/400 V - 5,9/3,4 A
Profesionální Grill Panini s rýhovanými deskami - Grill Panini

Profesionální Grill Panini s rýhovanými deskami - Grill Panini

Grilovací panini profesionální s 2 velkými plochami, které umožňují vaření několika panini najednou. Přístroj na panini má výkon 2200 Watt a napájení se provádí prostřednictvím tradiční zásuvky 230 Volt. Tento profesionální přístroj na panini umožňuje ohřívat vaše teplé sendviče, předpečený chléb a panini. Tento gril na panini je vybaven 2 velkými vroubkovanými plochami. Tento profesionální stroj na panini, také nazývaný profesionální lis na panini, vám bude užitečný ve vaší pekárně, občerstvení, sendvičárně a dalších restauračních podnicích. Můžete připravit všechny druhy teplých sendvičů, jako jsou: červené papriky a kozí sýr, sendviče REUBEN (slanina, kysané zelí, švýcarský sýr a olivový olej), kuřecí s pestem, parmská šunka a mozzarella, kuřecí a feta sýr, quesadilla s kuřetem (s tortillami). Rozměry grilu: Š 410 x H 370 x V 200 mm Rozměry horní desky: Š 335 x H 220 mm Rozměry dolní desky: Š 335 x H 230 mm Termostat teploty: 50 až 300 °C Výkon: 2200 W / 230 V Hmotnost: 20 kg
Stohovatelné rámy pro kytary - Čokoládové kytary

Stohovatelné rámy pro kytary - Čokoládové kytary

Exkluzivní systém vytvořený společností MATFER, který usnadňuje rychlou a jednoduchou montáž desek na dezerty, pěny a vrstvené opery s dokonale pravidelnými vrstvami 2 nebo 3 příchutí, nebo i více. Díky svým mnoha možným kombinacím nahrazuje soubor stohovatelných rámů výhodně 4 tradiční rámy. Vnitřní rozměry: 350 x 350 mm Výška: 10 mm
8úrovňová tlačná komora - Tlačná komora

8úrovňová tlačná komora - Tlačná komora

Chamber of proof with water tank for humidification can accommodate 8 GN plates 8 x 2/3 or 442 x 320 mm. The professional proofing chamber is ideal for bakers, for the rising of their bread dough. The bakery proofing chamber allows the dough to rise, making it fluffy and airy, ready for baking. Designed in stainless steel, the proofing chamber combines robustness and hygiene. The professional proofing chamber is equipped with a water tray for humidification so that the risen dough does not dry out. The temperature of the proofing cabinet can be adjusted from 30°C to 60°C. Insertions: GN 8 x 2/3 or 442 x 320 mm Stainless steel: 18/10 Temperature range: 30 °C to 60 °C Power: 2.0 kW / 230 V 50-60 Hz Dimensions: L 700 x P 600 x H 960 mm Weight: 44 kg
Hřejivá deska na cukr a nugát - Cukrové lampy

Hřejivá deska na cukr a nugát - Cukrové lampy

Deska na cukr je nezbytným doplňkem profesionální lampy na cukr. Teplo je rovnoměrně rozloženo po celé ploše desky. Tato profesionální deska je ideální pro všechny profesionály v oblasti gastronomie, kteří pracují s cukrem nebo nugátinou. Profesionální deska udržuje cukr nebo nugátinu na správné teplotě, což usnadňuje jejich práci. Teplo je totiž rovnoměrně rozloženo po celé ploše desky na cukr a nugátinu. Regulátor výkonu se třemi pozicemi umožňuje nastavit teplotu povrchu profesionální desky od přibližně 25 °C do 80 °C. Deska na cukr je pokryta nepřilnavou podložkou. rozměry: D 400 x Š 300 x V 60 mm regulátor výkonu se třemi pozicemi: přibližně 25 °C do 80 °C výkon: 110W - 240V jednofázový