Produkty pro pevné opotřebení (2)

ANČOVIČKY V OLIVOVÉM OLEJI - SOLENÉ

ANČOVIČKY V OLIVOVÉM OLEJI - SOLENÉ

Milovníci ančoviček to vědí, filety ančoviček v olivovém oleji nabízejí nekonečné potěšení a skvěle se hodí do mnoha receptů, kde přinášejí svou silnou chuť ryb a soli. Ančovičky v olivovém oleji se používají téměř jako koření, aby každému receptu dodaly jedinečnou a lahodnou chuť, do které vstupují. Spojení ančoviček v oleji s jinými chutěmi Předtím, než se pustíme do receptů, zde je seznam ingrediencí, které se dokonale snoubí s marinovaným filetem ančoviček v olivovém oleji. Pokud máte recept, který převážně používá tyto ingredience, pak můžete bezpochyby přidat ančovičky a uspět na plné čáře: - Zelené nebo černé olivy - Rajčata (čerstvá, drcená, cherry rajčata...) - Kapary - Grilované papriky - Cuketa - Brambory - Sýry mozzarella a feta - Vařené vejce, majonéza nebo omeleta - Stroužky česneku.
Výrobce č. 1 Chébé prášku Čad - 100% prášek ze semen Chebe - Balení - 1 kg

Výrobce č. 1 Chébé prášku Čad - 100% prášek ze semen Chebe - Balení - 1 kg

Pudr z chébé je přírodní a rostlinný vlasový produkt. Používají ho ženy v Čadu po několik generací k dosažení krásy a růstu vlasů. POUŽITÍ: Smíchejte pudr z chébé s rostlinnou látkou dle vašeho výběru (olej, máslo, vlasová mast). Aplikujte směs na vlasy, které jste předtím navlhčili. Rozčesejte vlasy odshora dolů. Nechte produkt na vlasech působit několik dní, poté proces opakujte několikrát. Produkt lze uchovávat 24 měsíců po otevření v původním obalu. Poznámka: Pro lepší uchování uchovávejte produkt v původním, dobře uzavřeném sáčku, mimo teplo a vlhkost.