Produkty pro piláž na jihu (7)

Restaurace Maria Antonia Gourmet

Restaurace Maria Antonia Gourmet

Autentické chutě Venezuely v každém soustu. V "María Antonia Gourmet" vás zveme, abyste si užili to nejlepší z naší země s pokrmy plnými tradice a lásky. Každé sousto vás přenese domů, s chutěmi, které evokují naše kořeny. V "María Antonia Gourmet", vedeném Caem, vás nezveme jen k jídlu, ale k prožití autentického venezuelského zážitku. Nacházíme se v Molins de Rei, klidném koutě na okraji Barcelony, a přinesli jsme to nejlepší z naší země, abychom to s vámi sdíleli. Inspirováni recepty našich babiček, každý pokrm je plný tradice, lásky a chutí, které dělají Venezuelu tak zvláštním místem. S každým soustem se budete cítit jako doma. Objevte naše menu a zažijte jedinečný zážitek!
Hinojo a granel

Hinojo a granel

Hřebíček ve velkém od Lord Spices Group je aromatická a všestranná bylina, ideální pro přidání čerstvé chuti do vašich pokrmů. S tradicí přes sto let jsme lídry v produkci a distribuci hřebíčku ve velkém, nabízející personalizované služby na národní i mezinárodní úrovni. Náš hřebíček je pečlivě vybírán a balen v různých formátech, což zajišťuje jeho čerstvost a kvalitu. Bez GMO, náš hřebíček je bezpečná a lahodná volba pro vaše kulinářské výtvory.
Pikantní Bramborové Chipsy Taška 125g - Espinaler - Snacks

Pikantní Bramborové Chipsy Taška 125g - Espinaler - Snacks

Espinaler chipsy s příchutí omáčky jsou dokonalou kombinací výjimečných klasických brambor Espinaler a chuti legendární omáčky Espinaler (ideální na předkrmy). Chipsy s příchutí omáčky Espinaler jsou vyrobeny z dobře pěstovaných a vybraných brambor ve výšce 1000 m, v oblasti Soria (Španělsko); 100% olivový olej a nízké množství soli. Hmotnost: 0,125 gr
Sklady na rýži - pro prevenci ztráty potravin a dosažení maximální potravinové bezpečnosti.

Sklady na rýži - pro prevenci ztráty potravin a dosažení maximální potravinové bezpečnosti.

Rýže je zásadní součástí globální stravy. Správné skladování vyžaduje čisté, suché a nepoškozené zrno. Klíčové faktory: -Humidita: Sklizeň při ≈ 25%. -Teplota: Ovlivňuje růst plísní a chemické změny. -Doba skladování: Méně je lépe; předchozí čištění snižuje rizika. -Obecný stav: Kontrola rozbitých semen a cizích částic. -Manipulace po sklizni zahrnuje příjem, čištění, sušení a skladování. Pro udržení kvality: -Příjem: Analyzujte vlhkost, teplotu a cizí částice. Kontrola hmyzu a systém odsávání. -Čištění: Integrovaný systém se separátorem magnetů, bubnovým sítem, předfiltrací, čističkou zrna a čekacími silosy. Ventilace a ventilátory jsou klíčové. -Sušení: Snižuje vlhkost. Zabraňuje vyblednutí a ztrátě klíčivosti. -Skladování: Oblíbené možnosti jsou kovové silosy, betonové silosy, haly a pytlové silosy.
Kopr na váhu

Kopr na váhu

Sypaný kopr od Lord Spices Group je aromatická a všestranná bylina, ideální pro přidání čerstvého chuťového nádechu do vašich pokrmů. S tradicí přes sto let jsme lídry v produkci a distribuci kopru ve velkém, nabízející personalizované služby na národní i mezinárodní úrovni. Náš kopr je pečlivě vybírán a balen v různých formátech, což zajišťuje jeho čerstvost a kvalitu. Bez GMO, náš kopr je bezpečná a chutná volba pro vaše kulinářské výtvory.
Bílý Tuňák Nakládaný - Espinaler - Ryba, Ryba a Mořské Plody

Bílý Tuňák Nakládaný - Espinaler - Ryba, Ryba a Mořské Plody

Bonito del Norte se loví v Kantabrijském moři od června do října pomocí selektivního rybářského vybavení, jednoho po druhém, s háčky. Vyznačuje se svou bílou a jemnou masou, hladkou chutí a šťavnatou texturou. Je konzervován a pokryt mírně nakládanou omáčkou. Neobsahuje lepek. Potravina vhodná pro celiaky.
Sklady na rýži - k prevenci ztrát potravin a tím k dosažení potravinové bezpečnosti

Sklady na rýži - k prevenci ztrát potravin a tím k dosažení potravinové bezpečnosti

Efektivní manipulace s rýží po sklizni zajišťuje potravinovou bezpečnost. Udržujte rýži čistou, suchou a nepoškozenou během skladování. Faktory, které je třeba zvážit: -Moistura: Cílem je ≈ 25 % při sklizni. -Teplota: Vysoké teploty podporují růst plísní a oxidaci. -Doba skladování: Čím kratší, tím lepší; před skladováním vyčistěte zrno. -Obecný stav: Zkontrolujte rozbité semena, nečistoty a další. Procesy po sklizni zahrnují příjem, čištění, sušení a skladování. Pro udržení kvality: -Příjem: Analyzujte teplo, vlhkost a nečistoty. Použijte opatření proti hmyzu a systém aspirace. -C čištění: Nainstalujte integrovaný systém s magnetickým separátorem, bubnovým sítem, předčištěním zrna, čističem zrna a bufferovými silosy. Ventilace a výfukové ventilátory jsou zásadní. -Sušení: Snižte vlhkost na bezpečné úrovně. Zabraňte zabarvení, ztrátě klíčivosti, čerstvosti a rozbití. -Skladování: Oblíbené možnosti jsou ocelové silosy, betonové silosy, sklady a pytlové silosy. Optimalizujte skladování správným řízením.