Panatella
V přechodu na ekologické zemědělství. Ruční a mechanické sklizně. Úplné odstopkování, fermentace v termoregulačních nerezových tancích, časté tlačení, pravidelné míchání. Zrání vína v dubových sudech, zrání v nerezových tancích, míchání, tradiční korkový uzávěr, pravidelné míchání. Hlinito-vápencové půdy.
Oko
Purpurová barva, jasná, granátové odlesky.
Nos
Dřevitý, elegantní, ovocný.
Ústa
Harmonické, jemné, sametové, jemné tóny černé lanýže, tóny ostružin, tóny opékaného chleba, bohaté dřevité tóny, jemné třísloviny, přesné třísloviny, kulaté, mírně minerální, strukturované tělo, dlouhá perzistence.
Doporučení k jídlu a vínu
Červené maso v omáčce, Cassoulet
Teplota podávání: 8° - 10°
Barva: Červená
Odrůda: Grenache, Syrah
Alkohol: 14,5%
Objem: 75 cl (láhev)