Produkty pro plnotučná ricotta (13)

Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Parmigiano Reggiano DOP

Parmigiano Reggiano DOP

Parmigiano Reggiano DOP je výsledkem zručného řemeslného zpracování, které se předává z generace na generaci. Členové ho vyrábějí podle tradiční metody, v provincii Mantova na pravém břehu řeky Po. Dostupný v různých velikostech a zráních, které se pohybují od minimálně 14 měsíců až po 30 měsíců zrání.
Milkyland mozzarella originální

Milkyland mozzarella originální

Milkyland mozzarella original je klasický sýr, který ztělesňuje podstatu italské kuchyně. Známý svou měkkou, krémovou texturou a jemnou chutí, je tento mozzarella ideální pro různé pokrmy, od pizz a těstovin po saláty a předkrmy. Jeho schopnost krásně se rozpouštět z něj činí oblíbenou volbu pro šéfkuchaře i domácí kuchaře, přidávající dotek autentičnosti do každého italsky inspirovaného jídla. Vyrobený z nejlepších ingrediencí, Milkyland mozzarella original je důkazem kvality a tradice. Je vyroben z čerstvého mléka, což zajišťuje bohatou chuť a hladkou konzistenci. Tento sýr není jen kulinářským potěšením, ale také výživnou volbou, plnou esenciálních živin jako je vápník a bílkoviny. Ať už připravujete gurmánské jídlo nebo jednoduchou svačinu, Milkyland mozzarella original je všestrannou a chutnou volbou.
ZRAZOVANÝ PECORINO D O P - Zrazený

ZRAZOVANÝ PECORINO D O P - Zrazený

Vyrábí se z mléka odebraného z konkrétních oblastí, jak stanovuje nařízení Konsorcia pro správu a výrobu pecorina DOP. Srážení probíhá při teplotě mezi 35 a 38 °C a rozbití sýřeniny musí mít velikost zrna kukuřice. Tvar může vážit od 1,000 kg do 3,500 kg. Naše produkce má hmotnost přibližně 1,800 kg na kus a zraje minimálně 120 dní. Vůně je intenzivní a chuť jemně výrazná.
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragù (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou z lanýžů, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

Velké sardinské ravioli jsou plněné ricottou (měkký sýr) a citronem a ztělesňují jednoduchost a čistotu středomořských chutí, nabízející čerstvý a rafinovaný kulinářský zážitek. Tento raviol představuje dokonalou harmonii mezi sladkostí a obklopující jemností ricotty a citrusovou chutí živého citronu, uzavřenou v jemné těstovinové vrstvě.
Ravioli Ricotta e Spinaci

Ravioli Ricotta e Spinaci

Tyto zelené ravioli z čerstvého těsta, plněné ricottou a špenátem, jsou nadčasovým klasikou italské kulinářské tradice, dokonale vyvážené mezi jednoduchostí a rafinovaností. Těsto je zbarveno do zelena, protože je smícháno se špenátem, a vyznačuje se svou hedvábnou konzistencí, ideální pro elegantní uzavření jemné a bohaté náplně.
Gran Mezzaluna Ricotta e Spinaci

Gran Mezzaluna Ricotta e Spinaci

Tento velký raviolo ve tvaru půlměsíce, plněný špenátem a ricottou, je navržen tak, aby uspokojil i ty nejnáročnější chutě, a je také inženýrsky navržen pro ideální poměr mezi těstem a náplní. Těsto a jeho velkorysé rozměry mohou obalit náplň, aniž by se během vaření roztrhlo. Náplň je symfonií chutí a textur. Čerstvý, mírně osmahnutý špenát a vysoce kvalitní, měkká a krémová ricotta vytvářejí dokonalou rovnováhu lehkosti a chuti.
Gorgonzola DOP

Gorgonzola DOP

Gorgonzola je sýr s syrovým těstem bílé slámové barvy, jehož zelené žíhání je způsobeno procesem erborinatury, tedy vznikem plísní. V variantě Dolce je krémový a měkký, s jedinečnou a charakteristickou chutí, mírně pikantní. V variantě Piccante má výraznější a silnější chuť, jehož těsto je více erborinované, konzistentní a křehké. Vyrobeno z pasterizovaného mléka pocházejícího z farem nacházejících se v oblasti původu s přídavkem mléčných kultur a vybraných plísní, přirozeně bez laktózy. Je dostupný v klasických formátech.
Milkyland PIZZA Milky

Milkyland PIZZA Milky

Milkyland Pizza Milky je perfektní sýr pro dosažení krásně rozpuštěné a lahodně krémové vrstvy na jakékoliv pizze. Díky své hladké textuře a vyvážené chuti doplňuje různé přísady, aniž by je přehlušil. Sýr Milkyland Pizza Milky se rovnoměrně rozpouští, čímž vytváří zlatohnědý povrch, který je ideální pro pečení. Ať už jste profesionální kuchař nebo domácí kuchař, tento sýr je navržen tak, aby poskytoval konzistentní, vysoce kvalitní výsledky a neodolatelný chuťový zážitek v každém plátku.
Pecorino z jeskyně - Zrálé

Pecorino z jeskyně - Zrálé

Touha nás všech je jistě sledovat zdravou a výživnou stravu. Ve skutečnosti, není náhodou, že v naší povaze je vždy přítomný záměr znovuobjevit, najít a konzumovat pravé potraviny, jaké existovaly kdysi. Protože naše společnost je zaměřena na tradici, nemohli jsme ochudit milovníky sýra o Pecorino Val d’Orcia Stagionato in grotta. Charakteristika tohoto produktu spočívá právě v jeho zrání. To probíhá přirozeně, uvnitř jeskyně vyhloubené v tufovém kameni; a právě v tomto prostředí, během celého období zrání, sýr získává nezapomenutelné aroma a chutě „opravdu nezapomenutelné“. V jeskyni zůstává přibližně 4 měsíce, během kterých je sýr pečlivě chráněn a ošetřován v kůře s rostlinným olejem, aby si zachoval svou chuť.
PECORINO CONTADINO NOCE - Zrálý

PECORINO CONTADINO NOCE - Zrálý

Nechceme působit monotónně tím, že se neustále odvoláváme na tradice minulosti, chceme jednoduše nabídnout současným chutím něco, co by byla škoda neznat. PECORINO CONTADINO je zvláštní sýr s mírně hořkým nádechem, díky čemuž zraje pod vrstvou ořechových listů. Určitě bychom ani s velkým úsilím nedokázali slovy popsat dobrotu tohoto cenného a starobylého SÝRA; co však můžeme s jistotou říci, je, že chuť je ohromující!!! VYZKOUŠEJTE A UVIDÍTE!!! Tvar je misky o hmotnosti přibližně 1,400 kg. Zrání trvá minimálně 120 dní, z toho 90 dní pod ořechovými listy, ze kterých absorbuje aroma, které proniká do těsta a činí ho tak UNIKÁTNÍM a EXKLUZIVNÍM!!!