Produkty pro podkrovní role 44 (3)

Nona - Červenec bez alkoholu

Nona - Červenec bez alkoholu

Le spiritueux : Nona June je lahodný nealkoholický nápoj evokující gin, vyrobený z 9 vysoce kvalitních botanických ingrediencí (jalovcové bobule, bazalka, citrusy, bez, andělika, čerstvý koriandr, citronová tráva atd.). Při degustaci se objevují tóny žlutého a zeleného citronu, příjemná přítomnost bazalky a náznak pepře. Celkově je to svěží a velmi příjemné, skvěle se kombinuje s tonikem! Je také možné připravit mnoho dalších koktejlů, aby se zvýšilo potěšení. La maison : Nona Drinks je výtvor Charlotte Matthys, belgické podnikatelky a inženýrky v oboru biosciences. Nadšená přírodou a inovacemi, v roce 2019 vytvořila Nona June, aby nabídla nealkoholickou alternativu k ginu. Následovat bude Nona Spritz v roce 2022 a poté Nona Ginger v roce 2023. Typ: Nealkoholický nápoj Objem: 70cl
Azzalure 125 - Kosmetické Produkty

Azzalure 125 - Kosmetické Produkty

Azzalure 125 - Kosmetické produkty
Vinosia - Greco di Tufo - L'Ariella 2019

Vinosia - Greco di Tufo - L'Ariella 2019

Víno: Greco di Tufo je v Francii málo známá odrůda, ale přesto schopná vyjádřit velké aromatické bohatství. Cuvée L'Ariella je jejím dokonalým symbolem a její lahodné tóny meruněk, broskví, mandarinek a citrusů skvěle probouzejí naše chuťové pohárky. Dotek bílých květin a krásná minerální struktura doplňují tuto cuvée, která se skvěle hodí k rybám nebo zralým sýrům. Neváhejte a vyzkoušejte to! Domaine: Společnost Vinosia byla založena v roce 2004 Lucianem Ercolinem a je zasvěcena vyjádření excelence Irpinie (Kampánie) a Salenta (Apulie), dvou regionů prosycených tisíciletou vinařskou tradicí. Sklep, postavený v roce 2014, se nachází v Paternopoli v srdci apelace Taurasi na východ od Neapole. Od roku 2016 Vinosia hostí jako vinaře pana Beppe Caviolu, jednoho z nejtalentovanějších enologů v Itálii, aby pozvedl 30 hektarů majetku. Objem: 75cl Typ: Bílé víno Odrůda: Greco di Tufo DOCG: Greco di Tufo (Kampánie, Itálie) Skladování: K pití ihned a k uchování až do roku 2025 Teplota podávání: 8-10°C