Produkty pro portugalská ginjinha (4)

Longaniza fresca extra 039

Longaniza fresca extra 039

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masné výrobky, pro přípravu masového výrobku nazývaného "Longaniza fresca" nebo "Salsicha fresca". Produkt vhodný pro všechny druhy masa. Formát: sáček 4 kg
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Směs aditiv, koření a bylinek pro výrobu tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "Salchichón" nebo "Chorizo blanco" v kvalitě "Extra", vyrobeného pomalými zrajícími technikami (teplota 6 až 12 °C a počáteční vlhkost 78 až 86 %). Formát: sáček 4 kg
Chorizo blanco criollo 120

Chorizo blanco criollo 120

Směs aditiv, koření a dochucovadel, určená pro masné výrobky, k výrobě tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "chorizo blanco" nebo "longaniza blanca", zrajícího tradičními metodami po dobu alespoň 30 dní. Formát: balení 160g, sáček 4kg
Cordilina

Cordilina

Rostliny Cordyline, také známé jako Dracaena Indivisa, jsou rodem trvalek z čeledi Asparagaceae. Listy rostlin Cordyline jsou dlouhé, úzké a mohou se lišit v barvě v závislosti na druhu a odrůdě. Mohou být zelené, červené, purpurové nebo vícebarevné. Za vhodných podmínek mohou rostliny Cordyline produkovat malé voňavé květy ve tvaru hroznů. Po odkvětu mohou některé druhy Cordyline produkovat malé masité plody červené, černé nebo tmavě modré barvy. Tyto rostliny jsou ceněny pro své barevné listy a exotický vzhled a mohou být pěstovány jak uvnitř, tak venku, v závislosti na klimatických podmínkách a konkrétních odrůdách.