Produkty pro prášek pro proteinový koktejl (10)

Edari probiotikoa: ur-edaria kultura probiotikoekin limoni-zapore organický 500 ml

Edari probiotikoa: ur-edaria kultura probiotikoekin limoni-zapore organický 500 ml

Mikroorganismy jsou živé nápoje, sladké a zdravé. Jsou vyráběny fermentací probiotických kultur, což vytváří osvěžující nápoj s mírně perlivou, nízkokalorickou a nízkosacharidovou charakteristikou. Každý nápoj obsahuje méně než 2 % cukru a má vlastnosti jogurtu s bifidobakteriemi a osvěžujícími izotonickými vlastnostmi, bez nutričních problémů způsobených kyselinou mléčnou nebo přidanými cukry a sladidly. Nabízíme různé příchutě, jako je citron - zázvor, ibišek a můžeme připravit i další příchutě, které si zákazníci přejí, jako je kokos, mango,... Tyto probiotické nápoje se vyrábějí z cukru z konopí a datlového sirupu, které jsou rozpuštěny ve vodě a konzumovány probiotickými kulturami. Díky citronovému koncentrátu mají chuť. Jsou mírně perlivé (plyn vznikající přirozeně během výroby v důsledku fermentace). Živé nápoje, nepasterizované, obsahují Lactococcus, Lactobacillus a Bifidobacteria. Jeden z nápojů obsahuje přírodní antioxidanty (olivové polyfenoly) přidáním olivového oleje.
FAX KONDI ENERGIE 50cl

FAX KONDI ENERGIE 50cl

FAX KONDI ENERGIE 50cl
Prime Hydration WWE 500ml

Prime Hydration WWE 500ml

Prime Hydration WWE 500ml
Koncentrát syrovátkového proteinu 80%

Koncentrát syrovátkového proteinu 80%

Koncentrát mléčného proteinu (MPC) je koncentrované mléko v prášku, které obvykle obsahuje 80 % mléčného proteinu. Je vyráběno z čerstvého a pasterizovaného odstředěného mléka pomocí filtrace a sušení rozprašováním. Poměr vysokého obsahu proteinu a nízkého obsahu laktózy činí tento produkt běžně používaným v produkci potravin s nízkým obsahem sacharidů a nápojů obohacených o protein. Může být také přidáván mimo jiné do pečiva, dezertů, krmných produktů, mléčných nápojů, omáček a sýrů.
Prospan sirup na kašel

Prospan sirup na kašel

Indikace: Bylinný lék na katarální onemocnění dýchacích cest. Lék se používá ke zlepšení příznaků chronických zánětlivých onemocnění průdušek; Akutní zánět dýchacích cest spojený s kašlem. Upozornění: Pokud příznaky přetrvávají nebo pokud pocítíte dušnost, horečku nebo hnisavý či krvavý hlen, měli byste se okamžitě obrátit na lékaře.
Koncentrát mléčné bílkoviny 80% (MPC)

Koncentrát mléčné bílkoviny 80% (MPC)

Konzentrát mléčných bílkovin (MPC) je vysoce koncentrovaný mléčný prášek, který obvykle obsahuje 80 % mléčných bílkovin. Je získáván z čerstvého, pasterizovaného odstředěného mléka prostřednictvím procesu filtrace, odpařování a sušení rozprašováním. MPC je známý svými výjimečnými vlastnostmi pěnění, texturování, vázání vody a srážení. Svou vynikající nutriční hodnotu vděčí vysoké koncentraci bílkovin. Má trvanlivost 24 měsíců a je dostupný v 25 kg pytlích a velkých pytlích. MPC je životaschopnou alternativou k plnotučnému mléčnému prášku nebo odstředěnému mléčnému prášku, přičemž nabízí srovnatelné úrovně bílkovin.
Bramborový protein

Bramborový protein

Bramborový protein se později čistí, napařuje a loupá. Škrob se poté extrahuje s vodou, aby se vytvořila proteinová suspenze, která se ošetří kyselinou a poté se suší a práškuje. Bramborový protein je jemný, sypký prášek, světle šedé nebo žlutozelené barvy a má typickou vůni sušených brambor. Surovina pro výrobu bramborového proteinu jsou škrobové brambory polského původu.
Izolát syrovátkového proteinu

Izolát syrovátkového proteinu

Izolát syrovátkového proteinu se získává koncentrováním a čištěním syrovátkového proteinového koncentrátu, aby se snížil obsah tuku a sacharidů v syrovátce. Proces může být prováděn pomocí membránové separace nebo iontové výměny. WPI je považován za produkt nejvyšší čistoty a koncentrace proteinu.
Instantní Koncentrát Syrovátkového Proteinu (WPC 80 Insta)

Instantní Koncentrát Syrovátkového Proteinu (WPC 80 Insta)

Koncentrát syrovátkových bílkovin 80 % instantní (WPC 80 instantní) (WPC 80 % instantní) je vyráběn z jemné syrovátky pomocí pokročilého procesu ultrafiltrace při nízké teplotě. Proto většina bílkovin zůstává neporušená. WPC obsahuje přibližně 35 až 90 % mléčných bílkovin. Tento prášek není ochucený, a proto může přijmout jakoukoli chuť nebo aroma. WPC 80 Instant se používá při výrobě zmrzlin, jogurtů, nápojů, masných výrobků a především ve sportovní výživě. Instantní koncentrát se snadno rozpouští i ve studené vodě. WPC 80 Instant je k dispozici v baleních po 15/20/25 kg nebo v "Big Bag" 500-1000 kg. Průměrná trvanlivost WPC 80 Instant je přibližně 12 měsíců. Obsah bílkovin: min. 80 % Obsah tuku: max. 8 % Obsah popela max. 3,5 %
Izolát syrovátkového proteinu (WPI)

Izolát syrovátkového proteinu (WPI)

Izolát syrovátkových bílkovin se získává koncentrací a purifikací syrovátkového bílkovinného koncentrátu s cílem snížit obsah tuku a sacharidů v syrovátce. Proces může být prováděn pomocí membránové separace nebo iontové výměny. WPI je považován za produkt nejvyšší čistoty a koncentrace bílkovin.