Produkty pro pražená pohanka (7)

Pohankové zrno pro klíčení 600g

Pohankové zrno pro klíčení 600g

Zelené klíčky pohanky se skvěle hodí ke všemu zelenému! Například k bylinkám, avokádu, okurce, celeru. Zařazením klíčené pohanky do vaší každodenní stravy získáte silnou imunitu, dobré zdraví, pocit lehkosti a výbornou náladu. Hmotnost: 600 g
List šalvěje - HoReCa

List šalvěje - HoReCa

Salvia officinalis se široce používá v kuchyni jako koření. Sušená tráva se přidává do polévek a hlavních jídel, stejně jako na koláče a další kulinářské výrobky, mezi které patří vejce-rýže, zelí, maso. Použití pro Svačiny, hlavní jídla, nápoje, sladká jídla. Chuť Pikantní, hořká Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 11 Tuky (g / 100g)… 13 Sacharidy (g / 100g)… 61 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 410
Koriandr - Olejnatá semena

Koriandr - Olejnatá semena

Koriandr se používá jako koření v kuchyni a k dodání příjemné vůně v parfumerii, kosmetice a výrobě mýdel. Rostlina je dobrým medonosným rostlinou. Je široce používán jako koření pro ochucení a posílení klobás, sýrů, konzervovaného masa a ryb, nakládané zeleniny, nakládaných okurek a likérů, přidává se do pečení Borodinského chleba, cukrářských a kulinářských výrobků, stejně jako při výrobě některých typů piva a likérů (v Německu). Esenciální olej se získává z plodů, který se používá pro syntézu linalylacetátu, citralu a dalších aromatických látek používaných v parfumerii a kosmetice k dodání parfémovým výrobkům vůně konvalinky, fialky, růže, bergamotu, lilie, citronu atd. Esenciální olej se používá v technologiích, výrobě mýdel a v textilním průmyslu. Po destilaci esenciálního oleje se extrahuje mastný olej, který se používá v mýdlářském průmyslu a při výrobě olejové kyseliny.
Pohanková semolina 800g

Pohanková semolina 800g

Pohanková semolina jsou pohankové krupice, jejichž velikost se pohybuje od 300 do 800 mikronů (velikost semoliny). Mletí na kamenech nám umožňuje zachovat přirozené vyvážené složení zrn, což umožňuje snížit glykemický index, což je důležitý ukazatel pro ty, kteří se starají o své zdraví. Hmotnost: 800 g
Fenyklová semena - HoReCa

Fenyklová semena - HoReCa

Semena kopru se dlouho přidávají téměř do všech nálevů a nakládaných potravin, v nálevu s nakládanými okurkami, rajčaty a paprikou se vkládají celé deštníky se semeny, pouze semena se používají v kysaném zelí. Semena kopru se skvěle hodí k masovým a rybím pokrmům, jakémukoli zeleninovému guláši, a zejména k pokrmům z hrášku, fazolí a čočky. Použití pro Omáčky, polévky, konzervaci, masové pokrmy, drůbeží pokrmy, přílohy. Chuť Pikantní Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 16 Tuky (g / 100g)… 15 Sacharidy (g / 100g)… 12 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 250
Anýzová semena

Anýzová semena

Anýzová semena - koření, které bylo do Evropy přivezeno na počátku středověku a rychle si získalo popularitu v kuchyni. Kněží a léčitelé starověkých civilizací oceňovali semena anýzu - jejich léčivé vlastnosti byly někdy nazývány zázraky. V kuchyni se používají všechny části anýzu ve všech možných formách. Anýzová semena se přidávají do marinád, aby jim dodala výraznou chuť. Pokud je smícháte s bobkovým listem a skořicí, získáte vynikající domácí koření na studené masové pokrmy. Bílkoviny (g / 100g): 18,0 Tuky (g / 100g): 16,0 Sacharidy (g / 100g): 35,0 Energetická hodnota (kcal / 100g): 360,0
Sušený lilek - HoReCa

Sušený lilek - HoReCa

Tato solanová bobule přišla do Evropy z Persie a kvůli obtížím s překladem byla často nazývána bláznivým jablkem. Lilky přišly do Ruska z Kavkazu, a proto měly dlouho přezdívku "arménský okurek". Správně sušený lilek má jasnou vůni a chuť hub. Tato vlastnost z něj činí nepostradatelnou součást pokrmů s dušenou zeleninou nebo v jakémkoli pečeném jídle. Použití Polévky, omáčky, marinády, pokrmy z masa, drůbeže a zvěřiny. Chuť Pikantní, hořká, pikantní Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 11 Tuky (g / 100g)… 1,0 Sacharidy (g / 100g)… 43 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 230