Produkty pro prasečí (8)

Grana Padano DOP

Grana Padano DOP

Il Grana Padano DOP se vyrábí v historické oblasti s chráněným označením původu, díky příspěvku členů dodavatelů z provincií Mantova a Brescia, které jsou dvěma nejdůležitějšími pro výrobu tohoto DOP. Dostupný v různých velikostech a zráních, které se pohybují od minimálně 10 měsíců až po 20 měsíců zrání.
EURO     11,00 AL KGPECORINO TOSCANO DOP KG 2

EURO 11,00 AL KGPECORINO TOSCANO DOP KG 2

Ruce a tváře producentů "Pecorino Toscano DOP" vyprávějí stejně fascinující příběhy vášně, obětování a zkušenosti. Vytvořit produkt, který je stále více uznáván jako excelence našeho území, znamená tvrdou práci, oběti a pozornost k kvalitě. Proto sdílíme příběhy některých našich sýrařů: jednotlivců a životů mimo stádo. CENA ZA KG V EUR 11,00 DATUM EXPIRACE 09/02/25 MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 500 KUSŮ
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Pecorino Toscano DOP zralý celý kus přibližně 2,6 kg

Pecorino Toscano DOP zralý celý kus přibližně 2,6 kg

Il Pecorino Toscano DOP stagionato è formaggio s intenzivním a jemným chutí, vyrobený v souladu s DOP. Celý kus váží přibližně 2,6 kg a představuje skvělou volbu pro ty, kteří milují kvalitu a autenticitu italské tradice. Perfektní k vychutnání samostatně nebo v kombinaci s dalšími typickými produkty.
Černé olivy

Černé olivy

Černé olivy
Parmigiano Reggiano DOP

Parmigiano Reggiano DOP

Parmigiano Reggiano DOP je výsledkem zručného řemeslného zpracování, které se předává z generace na generaci. Členové ho vyrábějí podle tradiční metody, v provincii Mantova na pravém břehu řeky Po. Dostupný v různých velikostech a zráních, které se pohybují od minimálně 14 měsíců až po 30 měsíců zrání.
Ravioli Tortellini Mignon

Ravioli Tortellini Mignon

Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.
Ravioli Tortelloni Spinaci e Mozzarella

Ravioli Tortelloni Spinaci e Mozzarella

Tortelloni s mozzarellou a špenátem nabízejí kombinaci chuti a lehkosti, ideální pro ty, kteří mají rádi štíhlé náplně a hledají alternativu k klasickým tortellinům plněným masem. Mozzarella spolu s ricottou poskytuje dokonalou krémovost a konzistenci pro tyto tortellony, uzavřené v zeleném těstě se špenátem.