Produkty pro prasečí (7)

Grana Padano DOP

Grana Padano DOP

Il Grana Padano DOP se vyrábí v historické oblasti s chráněným označením původu, díky příspěvku členů dodavatelů z provincií Mantova a Brescia, které jsou dvěma nejdůležitějšími pro výrobu tohoto DOP. Dostupný v různých velikostech a zráních, které se pohybují od minimálně 10 měsíců až po 20 měsíců zrání.
Dalya Pepperoni Pizza

Dalya Pepperoni Pizza

Hunkar Přírodní a Zdravé Jídlo Jemná Pepperoni Pizza: Pikantní Tanec Chutí Jemná Pepperoni Pizza, speciální řada Hunkar Přírodní a Zdravé Jídlo, nabízí zážitek, který posouvá hranice chuti. Tato pizza je připravena pokrytím tenkého těsta pikantními plátky pepperoni a mozzarelly. Okouzlující patro svým pikantním a horkým chutí, tato příchuť je kandidátem na to, aby se stala nepostradatelným pokrmem pro milovníky pizzy. Připravená se zdravými a přírodními ingrediencemi, Jemná Pepperoni Pizza je volba, kterou můžete konzumovat s klidným svědomím díky kvalitním materiálům. Vyzkoušejte Jemnou Pepperoni Pizzu a zažijte pikantní tanec chutí a užijte si chuť. %100 Originální Italský Recept: Ručně vyrobená italská delikatesa pro bezkonkurenční chutě Itálie
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
ZRAZOVANÝ PECORINO D O P - Zrazený

ZRAZOVANÝ PECORINO D O P - Zrazený

Vyrábí se z mléka odebraného z konkrétních oblastí, jak stanovuje nařízení Konsorcia pro správu a výrobu pecorina DOP. Srážení probíhá při teplotě mezi 35 a 38 °C a rozbití sýřeniny musí mít velikost zrna kukuřice. Tvar může vážit od 1,000 kg do 3,500 kg. Naše produkce má hmotnost přibližně 1,800 kg na kus a zraje minimálně 120 dní. Vůně je intenzivní a chuť jemně výrazná.
Parmigiano Reggiano DOP

Parmigiano Reggiano DOP

Parmigiano Reggiano DOP je výsledkem zručného řemeslného zpracování, které se předává z generace na generaci. Členové ho vyrábějí podle tradiční metody, v provincii Mantova na pravém břehu řeky Po. Dostupný v různých velikostech a zráních, které se pohybují od minimálně 14 měsíců až po 30 měsíců zrání.
Ravioli Tortellini Mignon

Ravioli Tortellini Mignon

Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.
Ravioli Tortelloni Spinaci e Mozzarella

Ravioli Tortelloni Spinaci e Mozzarella

Tortelloni s mozzarellou a špenátem nabízejí kombinaci chuti a lehkosti, ideální pro ty, kteří mají rádi štíhlé náplně a hledají alternativu k klasickým tortellinům plněným masem. Mozzarella spolu s ricottou poskytuje dokonalou krémovost a konzistenci pro tyto tortellony, uzavřené v zeleném těstě se špenátem.