Produkty pro produkt ' (4)

Extra panenský olivový olej - andaluský produkt - Extra panenský olivový olej

Extra panenský olivový olej - andaluský produkt - Extra panenský olivový olej

Andaluský olivový olej se vyznačuje nejen svou chutí a vůní, ale také svou všestranností v kuchyni. Je základní ingrediencí středomořské stravy, používá se jak syrový, aby zvýraznil chuť salátů, chlebů a studených pokrmů, tak při vaření, kde jeho odolnost vůči teplu ho činí ideálním pro smažení, pečení a dušení. Kromě své kulinářské hodnoty je andaluský olivový olej uznáván pro své zdravotní přínosy, přispívá k prevenci kardiovaskulárních onemocnění a je bohatým zdrojem antioxidantů. Stručně řečeno, andaluský olivový olej je produkt excelence, který odráží kulturní a přírodní bohatství Andalusie, je nezbytným prvkem ve středomořské kuchyni a symbolem kvality na celosvětové úrovni. Kontaktujte nás pro více informací!
Dehydratovaná Letní Hřib Tuber Aestivum - Letní Hřib

Dehydratovaná Letní Hřib Tuber Aestivum - Letní Hřib

Dehydrovaná letní houbová truffle, připravená k truflování produktů v zemědělském potravinářském průmyslu.
Dehydratovaná zimní houbová Tuber Melanosporum - Černá houbová

Dehydratovaná zimní houbová Tuber Melanosporum - Černá houbová

Dehydrovaná zimní lanýž pro truflování produktů,
Sójový olej

Sójový olej

Sójový olej je jedním z nejvíce používaných jedlých olejů na světě, ceněný pro svou dostupnost, výživnost a vysoký kouřový bod. Obsahuje nízké množství nasycených tuků, je bez trans tuků a bohatý na polynenasycené a mononenasycené tuky, což z něj činí zdravou volbu pro srdce. Sójový olej je hlavním zdrojem omega-3 mastných kyselin a neobsahuje cholesterol. Jeho neutrální chuť z něj činí vynikající volbu pro širokou škálu kulinářských aplikací, od výroby snacků po pečení a gastronomické služby. Jeho emulgační vlastnosti z něj činí základní složku v majonéze a v širším potravinářském průmyslu.