Produkty pro produkt ' (7)

Iberský Červený Cular Chorizo Výběr

Iberský Červený Cular Chorizo Výběr

Vyrobeno z vybraných libových kusů a mramorovaného masa z iberského vepřového. Okořeněno vybranými kořeními (paprika pro červenou iberskou chorizo) a sušeno v přírodní sušárně.
Přírodní sušené fíky z hor a vysoké kvality.

Přírodní sušené fíky z hor a vysoké kvality.

BOLSAS: 150g, 220g a 500g, krabice 5 a 10kg - La Higuera Cuello de Dama se pěstuje v horách Sierra de Gredos, výhradně na severu Cáceres v regionu Extremadura (Španělsko). Produkujeme naše vlastní fíky tradičním a řemeslným způsobem, jak se to dělá již po generace, výsledkem je horský fík, s jedinečnou kůží a sladkostí díky vodě, kterou dostává z mnoha svých údolí, úrodné půdě a tradici pěstování fíkovníku. Navíc máme ekologický certifikát Extremadura.
Mandle odrůdy "Belona" S skořápkou - Mandle ve velkém big bagu

Mandle odrůdy "Belona" S skořápkou - Mandle ve velkém big bagu

Prodej mandlí odrůdy 'Belona' se slupkou ve velkých pytlích.
Blokový vosk

Blokový vosk

100% přírodní včelí vosk z vlastní produkce. Extrahován metodou lisování z jádra a purifikován dekantací. Formy s jednotným tvarem a hmotností.
Iberská Cebo Výběr Hřbet

Iberská Cebo Výběr Hřbet

Líčko pocházející z 50% iberských prasat chovaných volně v dehesas a krmených krmivem během jejich poslední fáze ztučnění.
Iberský Cular Salchichón Výběr

Iberský Cular Salchichón Výběr

Salchichón, uzenina pocházející z iberských prasat krmených krmivy složenými z obilovin a luštěnin a chovaných ve stádech nebo na výkrmu, v intenzivním režimu. Vyrobeno z libového a tučného masa iberského prasete, jemně nasekaného, ochuceného solí, pepřem, muškátovým oříškem, oreganem a česnekem, a plněného do přírodní vepřové střívko. Tradiční proces, který se provádí, se vyznačuje fázemi: nasekání masa a sádla, smíchání s kořením, odpočinkem hmoty na chladném místě přes noc, vložením hmoty do vepřového střívka, svázáním a provětráním v přirozeném prostředí, přičemž se vybírají vhodná místa z hlediska teploty a vlhkosti.