Produkty pro projekt italiano (4)

Pasta Rigatoni Ruvidi

Pasta Rigatoni Ruvidi

Voda, vejce a semolina z tvrdé pšenice vytvářejí dokonalou směs pro tento tvar těstovin, který se vyznačuje svou trubkovou formou a drsným, rýhovaným povrchem. Tato konzistence je navržena tak, aby zachycovala a udržovala omáčky, což z ní činí ideální kombinaci pro bohaté ragú (masová omáčka).
Technická podpora

Technická podpora

Spolupráce s designérem Charakteristiky Bossongových kotev jsou definovány na základě specifických parametrů každého jednotlivého projektu, stejně jako rozměrů otvoru, do kterého musí být zakotveny, které závisí na typu materiálu tvořícího podklad. Změna informací týkajících se znalosti stavu zachování budovy a cílů prováděných zásahů, výkresů a fotografií, vzorů trhlin a deformací, stejně jako návrhu zásahů, jsou velmi důležité pro definování typu kotvy, která nejlépe vyhovuje aplikaci, a také pro posouzení zásahu z ekonomického hlediska. Testy na místě Potřeba poskytnout projektovým inženýrům možnost posouzení chování injektovaných kotev v konkrétní aplikaci a v specifickém prostředí vedla Bossong k vybavení svých techniků mobilními přístroji, které umožňují provádění testů na místě.
Ministerské Oznámení

Ministerské Oznámení

Nabízíme poradenskou službu pro oznámení vašeho produktu Ministerstvu zdravotnictví.
Těstoviny Spaghetti alla Chitarra

Těstoviny Spaghetti alla Chitarra

Spaghetti alla chitarra, známé také jako maccheroni alla chitarra, jsou speciálním typem čerstvých vaječných těstovin. Abruzzská verze piemontských tagliolini se vyznačuje svou odlišnou formou. Je silnější a má čtvercový průřez, což z něj činí ideální volbu pro doprovod masových, rybích nebo zeleninových omáček.