Bílkoviny
Obsah: např. 750g
Mléčný protein, syrovátkový protein, vaječný protein, přírodní aroma, sladidlo sukralóza
Po otevření spotřebujte do 3 měsíců. Produkt skladujte uzavřený, na suchém, tmavém místě při pokojové teplotě (15 – 25 °C).
RoxFox®
Ochrana produktů s rozmarýnem
Uzenářské výrobky, salátové zálivky, lahůdky nebo hotová jídla - ať už je to cokoliv, spotřebitelé ocení čerstvé, vizuálně dokonalé jídlo. Optimalizujte kvalitu a čerstvost svých produktů s produkty RoxFox®. Zároveň zajistěte stabilitu barev a zvolte maximální ochranu produktu.
RoxFox® je k dispozici ve variantách rozpustných ve vodě nebo v oleji, a také v variantě bez E čísla "N".
N pro přírodní
Produkty RoxFox® W-N a O-N mají harmonický chuťový profil a zároveň nabízejí antioxidační potenciál. Kromě označení koření nebo extraktu z koření není při použití RoxFox® W-N a RoxFox® O-N nutné další označení. Není tedy potřeba uvádět E číslo podle německého nařízení o potravinových aditivech (ZZulV).
Výhody RoxFox®:
Optimalizace kvality produktu
Optimální stabilizace barev
Optimální distribuce účinných látek
Použití v aplikacích v solném roztoku
Použití v produktech s vysokým obsahem olejů a tuků
Zabraňuje autooxidaci tuků
Molkenprotein Isolat (WPI) se získává odstraněním dostatečného množství neproteinových složek z syrovátky, takže hotový suchý produkt obsahuje nejméně 90 % bílkovin na bázi sušiny. Vyrábí se procesy membránové filtrace a/nebo iontové výměny. Kyselost Molkenprotein Isolatu může být upravena přidáním bezpečných a vhodných pH upravujících složek. Náš WPI pro lidskou spotřebu splňuje všechny předpisy a shodu s Evropskou unií.
Molkenprotein Isolat regular 1000kg - 9,99€/kg
RoxFox®
Ochrana produktů s rozmarýnem
Uzenářské výrobky, salátové zálivky, lahůdky nebo hotová jídla - ať už je to cokoliv, spotřebitelé ocení čerstvé, vizuálně dokonalé jídlo. Optimalizujte kvalitu a čerstvost svých produktů s produkty RoxFox®. Zároveň zajistěte stabilitu barev a zvolte maximální ochranu produktu.
RoxFox® je k dispozici v variantách rozpustných ve vodě nebo v oleji, a také v variantě bez E čísla "N".
N pro přírodní
Produkty RoxFox® W-N a O-N mají harmonický chuťový profil a zároveň nabízejí antioxidační potenciál. Kromě označení koření nebo extraktu z koření není při použití RoxFox® W-N a RoxFox® O-N nutné další označení. Není tedy potřeba uvádět E číslo podle německého nařízení o potravinových přísadách (ZZulV).
Výhody RoxFox®:
Optimalizace kvality produktu
Optimální stabilizace barev
Optimální distribuce aktivních látek
Použití v aplikacích s nálevem
Použití v produktech s vysokým obsahem olejů a tuků
Zabraňuje autooxidaci tuků