Produkty pro proteinový koktejl (3)

Frappés

Frappés

Pro úspěšný produkt Frappé není rozhodující pouze chuť – ale také jednoduchá a praktická příprava. Všechny naše instantní prášky na studené nápoje lze připravit během několika sekund buď pomocí automatu, nebo šleháním s ledem v koktejlovém shakeru. Dalšími klasikami pro teplé letní dny – jako například naše mléčné mixy vanilková a jahodová mléko – se jednoduše rozmíchají s studenou vodou. Vaši zákazníci tak získají plnotučný mléčný koktejl, který můžete navíc obohatit o ovoce nebo zmrzlinu. Nechte se inspirovat mnoha možnostmi, které vám Schoppe Instant Beverages nabízí. Kultovní nápoj Frappé Věděli jste, že dnes tak oblíbený Café frappé nebyl cíleně vyvinut, ale byl objeven náhodou? Obchodní zástupce na Mezinárodním veletrhu v Thessalonikách v roce 1957 nedostal horkou vodu na přípravu kávy. Rychle...
Antioxidace

Antioxidace

RoxFox® Ochrana produktů s rozmarýnem Uzenářské výrobky, salátové zálivky, lahůdky nebo hotová jídla - ať už je to cokoliv, spotřebitelé ocení čerstvé, vizuálně dokonalé jídlo. Optimalizujte kvalitu a čerstvost svých produktů s produkty RoxFox®. Zároveň zajistěte stabilitu barev a zvolte maximální ochranu produktu. RoxFox® je k dispozici ve variantách rozpustných ve vodě nebo v oleji, a také v variantě bez E čísla "N". N pro přírodní Produkty RoxFox® W-N a O-N mají harmonický chuťový profil a zároveň nabízejí antioxidační potenciál. Kromě označení koření nebo extraktu z koření není při použití RoxFox® W-N a RoxFox® O-N nutné další označení. Není tedy potřeba uvádět E číslo podle německého nařízení o potravinových aditivech (ZZulV). Výhody RoxFox®: Optimalizace kvality produktu Optimální stabilizace barev Optimální distribuce účinných látek Použití v aplikacích v solném roztoku Použití v produktech s vysokým obsahem olejů a tuků Zabraňuje autooxidaci tuků
Antioxidace

Antioxidace

RoxFox® Ochrana produktů s rozmarýnem Uzenářské výrobky, salátové zálivky, lahůdky nebo hotová jídla - ať už je to cokoliv, spotřebitelé ocení čerstvé, vizuálně dokonalé jídlo. Optimalizujte kvalitu a čerstvost svých produktů s produkty RoxFox®. Zároveň zajistěte stabilitu barev a zvolte maximální ochranu produktu. RoxFox® je k dispozici v variantách rozpustných ve vodě nebo v oleji, a také v variantě bez E čísla "N". N pro přírodní Produkty RoxFox® W-N a O-N mají harmonický chuťový profil a zároveň nabízejí antioxidační potenciál. Kromě označení koření nebo extraktu z koření není při použití RoxFox® W-N a RoxFox® O-N nutné další označení. Není tedy potřeba uvádět E číslo podle německého nařízení o potravinových přísadách (ZZulV). Výhody RoxFox®: Optimalizace kvality produktu Optimální stabilizace barev Optimální distribuce aktivních látek Použití v aplikacích s nálevem Použití v produktech s vysokým obsahem olejů a tuků Zabraňuje autooxidaci tuků