Produkty pro proteinový občerstvení (14)

Izolát syrovátkového proteinu

Izolát syrovátkového proteinu

Izolát syrovátkového proteinu se získává koncentrováním a čištěním syrovátkového proteinového koncentrátu, aby se snížil obsah tuku a sacharidů v syrovátce. Proces může být prováděn pomocí membránové separace nebo iontové výměny. WPI je považován za produkt nejvyšší čistoty a koncentrace proteinu.
Enzymové přípravky: Proteozym® N

Enzymové přípravky: Proteozym® N

Proteozym® N jako monoenzymový přípravek obsahuje bromelain (enzymy z ananasu) a zinek. Proteozym® N podporuje normální syntézu bílkovin a udržení kostí, vlasů, nehtů a pleti. Kdy a kde enzymy? „Jádrovou kompetencí“ enzymů je regulace, podpora a urychlení zánětlivých reakcí. Tím, že proteázy a lipázy přispívají k rozkladu buněčných fragmentů a zlepšují mikrocirkulaci na místě zánětu, působí protizánětlivě, protiotokově a nakonec také analgeticky, tedy zmírňují bolest. Jelikož většina patofyziologických procesů, od hematomů přes bolesti kloubů až po rakovinu, je přičítána zánětům nebo je alespoň provázena zánětlivými procesy, mohou být enzymy použity také při velmi velkém počtu onemocnění.
Bílkovina

Bílkovina

Bílkoviny Obsah: např. 750g Mléčný protein, syrovátkový protein, vaječný protein, přírodní aroma, sladidlo sukralóza Po otevření spotřebujte do 3 měsíců. Produkt skladujte uzavřený, na suchém, tmavém místě při pokojové teplotě (15 – 25 °C).
Lesní med

Lesní med

Lesní med není produkován včelami z nektaru květin, ale z medovice, kterou vylučují duby, korkové duby a buky. Jeho barva je mnohem tmavší než u ostatních medů, jeho vůně je pražená a jeho chuť je méně sladká než u ostatních medů, s nádechem slanosti. Je balen ručně do formátů pro maloobchod nebo do větších kapacit pro průmysl.
Nutrivet Energie

Nutrivet Energie

Nutrivet energie
Tetrahydrofuran (THF)

Tetrahydrofuran (THF)

Rozpouštědlo
PYRETROV P5 - Listy, Komáři... - Insekticid s rostlinnou účinnou látkou

PYRETROV P5 - Listy, Komáři... - Insekticid s rostlinnou účinnou látkou

Insekticid na bázi rostlinného pyrethru bez PBO, který má široké spektrum účinnosti na lezoucí hmyz (švábi, mravenci...), létající hmyz (mouchy, komáři...) a hmyz v uskladněných potravinách (tribolium, vrtule, pyrály...). Jeho nízká rezistence z něj činí ideální insekticid pro použití v prostorách s potravinami (POA/POV).
Bovinní Aprotinina ≥3U/mg - Jemné Chemikálie

Bovinní Aprotinina ≥3U/mg - Jemné Chemikálie

{"CAS-Nr.":"CAS-č.: [9087-70-1]","CAS Nr":"CAS č.: [9087-70-1]","Peptides":"Peptidy","Manufacturers":"Výrobci: GERBU","Activity":"Aktivita: >3.0EPU/mg","Storing temperature":"Teplota skladování: -20°C","IUPAC":"IUPAC: 4-[[1-[[29a,62a,69,84-tetrakis(4-aminobutyl)-35a,75,78-tris(2-amino-2-oxoethyl)-14a-(3-amino-3-oxopropyl)-8a,41a,72-tribenzyl-50a,53a-di(butan-2-yl)-47a,48,56a,81,90-pentakis(3-carbamimidamidopropyl)-31,60-bis(2-carboxyethyl)-42-[[2-[[2-(1-carboxyethylamino)-2-oxoethyl]amino]-2-oxoethyl]carbamoyl]-57-(karboxymethyl)-11a,13,45-tris(1-hydroxyethyl)-66-(hydroxymethyl)-2a,16,38a,44a-tetrakis[(4-hydroxyfenyl)methyl]-26a,32a,59a,63,87-pentamethyl-20a,34-bis(2-methylpropyl)-51-(2-methylsulfanylethyl)-1a,3,4a,7a,9,10a,12,13a,15,16a,18,19a,22a,24,25a,28a,30,31a,33,34a,36,37a,40a,43a,44,46a,47,49a,50,52a,53,55a,56,58a,59,61a,62,64a,65,68,71,74,77,80,83,86,89,92,95,98-pentacontaoxo-5a-propan-2-yl-39,40,66a,67a,70a,71a-hexathia","GHS pictogram":"GHS pictogram: GHS08","EINECS":"EINECS: 232-994-9","Application":"Aplikace: Proteinové technologie","Code":"Kód: 1302"}
Izolát syrovátkového proteinu (WPI)

Izolát syrovátkového proteinu (WPI)

Izolát syrovátkových bílkovin se získává koncentrací a purifikací syrovátkového bílkovinného koncentrátu s cílem snížit obsah tuku a sacharidů v syrovátce. Proces může být prováděn pomocí membránové separace nebo iontové výměny. WPI je považován za produkt nejvyšší čistoty a koncentrace bílkovin.
Koncentrát syrovátkového proteinu 80%

Koncentrát syrovátkového proteinu 80%

Koncentrát mléčného proteinu (MPC) je koncentrované mléko v prášku, které obvykle obsahuje 80 % mléčného proteinu. Je vyráběno z čerstvého a pasterizovaného odstředěného mléka pomocí filtrace a sušení rozprašováním. Poměr vysokého obsahu proteinu a nízkého obsahu laktózy činí tento produkt běžně používaným v produkci potravin s nízkým obsahem sacharidů a nápojů obohacených o protein. Může být také přidáván mimo jiné do pečiva, dezertů, krmných produktů, mléčných nápojů, omáček a sýrů.
Koncentrát mléčné bílkoviny 80% (MPC)

Koncentrát mléčné bílkoviny 80% (MPC)

Konzentrát mléčných bílkovin (MPC) je vysoce koncentrovaný mléčný prášek, který obvykle obsahuje 80 % mléčných bílkovin. Je získáván z čerstvého, pasterizovaného odstředěného mléka prostřednictvím procesu filtrace, odpařování a sušení rozprašováním. MPC je známý svými výjimečnými vlastnostmi pěnění, texturování, vázání vody a srážení. Svou vynikající nutriční hodnotu vděčí vysoké koncentraci bílkovin. Má trvanlivost 24 měsíců a je dostupný v 25 kg pytlích a velkých pytlích. MPC je životaschopnou alternativou k plnotučnému mléčnému prášku nebo odstředěnému mléčnému prášku, přičemž nabízí srovnatelné úrovně bílkovin.
Koncentrát sójových bílkovin 60% – Kvalita krmiva

Koncentrát sójových bílkovin 60% – Kvalita krmiva

Koncentrát sójových bílkovin (SPC) je purifikovaný produkt získaný z loupané a odtučněné sójové mouky, který se vyrábí oddělením od sacharidů (rozpustné cukry) pomocí nejmodernější technologie extrakce v EU.
Bramborový protein

Bramborový protein

Bramborový protein se později čistí, napařuje a loupá. Škrob se poté extrahuje s vodou, aby se vytvořila proteinová suspenze, která se ošetří kyselinou a poté se suší a práškuje. Bramborový protein je jemný, sypký prášek, světle šedé nebo žlutozelené barvy a má typickou vůni sušených brambor. Surovina pro výrobu bramborového proteinu jsou škrobové brambory polského původu.
Instantní Koncentrát Syrovátkového Proteinu (WPC 80 Insta)

Instantní Koncentrát Syrovátkového Proteinu (WPC 80 Insta)

Koncentrát syrovátkových bílkovin 80 % instantní (WPC 80 instantní) (WPC 80 % instantní) je vyráběn z jemné syrovátky pomocí pokročilého procesu ultrafiltrace při nízké teplotě. Proto většina bílkovin zůstává neporušená. WPC obsahuje přibližně 35 až 90 % mléčných bílkovin. Tento prášek není ochucený, a proto může přijmout jakoukoli chuť nebo aroma. WPC 80 Instant se používá při výrobě zmrzlin, jogurtů, nápojů, masných výrobků a především ve sportovní výživě. Instantní koncentrát se snadno rozpouští i ve studené vodě. WPC 80 Instant je k dispozici v baleních po 15/20/25 kg nebo v "Big Bag" 500-1000 kg. Průměrná trvanlivost WPC 80 Instant je přibližně 12 měsíců. Obsah bílkovin: min. 80 % Obsah tuku: max. 8 % Obsah popela max. 3,5 %