Produkty pro rámy na brýle (7)

Banánové chipsy 500G Vivio

Banánové chipsy 500G Vivio

Banánové chipsy, které jsou vyrobeny z banánů bohatých na draslík, jsou skvělou svačinou doma, na cestách, ve škole nebo v práci. Perfektně nahrazují sladkosti, jsou chutné a křupavé. Stejně jako jejich syrové protějšky jsou banánové chipsy bohatým zdrojem vitamínů jako: A, B, D, E a K. Díky takovému složení mají banánové chipsy pozitivní vliv na krevní tlak, pomáhají při svalových obtížích a zlepšují naši náladu a pohodu. Sušené banány také obsahují serotonin, látku, která pozitivně ovlivňuje naši náladu a zajišťuje dobrý pocit. Serotonin také ovlivňuje nervový systém, pomáhá při stresu a usnadňuje usínání. Proto stojí za to doporučit banánové chipsy lidem, kteří trpí nespavostí a obecně špatně zvládají stres. <strong> Výživová hodnota na 100 g </strong> Energetická hodnota 2225 kJ/533 kcal - 26% RHP* Tuk 31 g - 44% včetně nasycených mastných kyselin včetně nasycených
Rajčatový paštika 200 g

Rajčatový paštika 200 g

Chutná a zdravá rajčatová pomazánka připravená na bázi cizrny, pečené zeleniny jako mrkev, cibule, celer s přídavkem sušených rajčat. Skvěle se hodí jako příloha k pečivu, sendvičům nebo toastům. Má lehkou konzistenci, snadno se roztírá a má příjemnou, mírně pikantní chuť. Obsahuje bílkoviny, vlákninu, vitamíny a minerály.&nbsp;<strong>Složení:</strong> vařená cizrna 34,8% (cizrna, voda), pečená zelenina 28% (mrkev, cibule, celer), voda, slunečnicový olej, sušená rajčata 1,9%, jablečný ocet, mořská sůl, česnek, koření a bylinky (může obsahovat stopy hořčice a sóji)&nbsp;<strong>Nutriční hodnoty na 100g</strong> Energetická hodnota 557kJ/133kcal Tuky 8,4g z toho nasycené mastné kyseliny 1,1g Sacharidy 9,3g z toho cukry 2,4g Bílkoviny 3,4g Vláknina 3,4g Sůl 0,8g&nbsp;<strong>Použití</strong> Na mazání pečiva, sendvičů a toastů.&nbsp;<strong>Poznámky</strong> Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 48 hodin.
Černá Rýže 1000g VIVIO - Černá Rýže 1000g VIVIO

Černá Rýže 1000g VIVIO - Černá Rýže 1000g VIVIO

Černá rýže po uvaření nabírá fialový odstín, a proto je také nazývána fialovou. Stejně jako hnědá rýže je neloupaná, a proto je bohatá na vlákninu, vitamíny, zejména vitamín E a minerály: železo, zinek, měď. Černá rýže se vaří déle než jiné rýže, od půl hodiny do hodiny, vždy bude jemně křupavá. Často se používá k přípravě zdravých dezertů, např. rýžového dezertu s kokosovým mlékem. Černá rýže je bohatá na antioxidanty, které bojují proti volným radikálům, a tím nás chrání před záněty a mnoha onemocněními a zpomalují stárnutí buněk. &nbsp;<strong>Složení:</strong> hnědá rýže&nbsp;<strong>Nutriční hodnoty na 100g</strong> Energetická hodnota 1498kJ/354kcal - 18% DDD* Tuky 3,2g - 5% z toho nasycené mastné kyseliny 0,8g - 4% Sacharidy 72g - 28% z toho cukry 0,7g &lt;1% Bílkoviny 7,7g - 15% Vláknina 3,1g Sůl 0,03g &lt;1% *DDD - Referenční hodnota příjmu&nbsp;<strong>Použití</strong> Rýži propláchněte studenou vodou.
Černá Rýže 1000g Vivio

Černá Rýže 1000g Vivio

Černá rýže po uvaření získává fialový odstín, proto se jí také říká fialová. Stejně jako hnědá rýže, která se nepodává, je bohatá na vlákninu, vitamíny, zejména vitamín E a minerály: železo, zinek, měď. Černá rýže se vaří déle než ostatní rýže, od půl hodiny do jedné hodiny, a vždy zůstává mírně křupavá. Často se používá k přípravě zdravých dezertů, například rýžového dezertu s kokosovým mlékem. Černá rýže je bohatá na antioxidanty, které bojují proti volným radikálům, čímž nás chrání před zánětlivými stavy a mnoha nemocemi a zpomalují stárnutí buněk. <strong> Nutriční hodnoty na 100 g </strong> energetická hodnota 1498KJ / 354Kcal - 18% DDD * TUKY 3,2 g - 5%, z toho nasycené mastné kyseliny 0,8 g - 4% SACHARIDY 72 g - 28%, z toho cukry 0,7 g < 1% BÍLKOVINY 7,7 g - 15% VLAKNO 3,1 g SÓL 0,03 g < 1% * DDD - Referenční výživová hodnota
Hnědá Rýže 1000g vivio

Hnědá Rýže 1000g vivio

Hnědá rýže je celozrnná obilnina z rostliny Oiza Sativa, ze které pochází oblíbená bílá rýže. Hnědá rýže je očištěna od jedlé slupky, takže zůstávají neporušené obaly, otruby a embryo. Chuť hnědé rýže má jemný oříškový nádech, je o něco tvrdší než bílá, vaří se déle, ale má také mnohem více zdravých vlastností než očištěná bílá rýže. Hnědá rýže obsahuje více vitamínů a minerálů, obsahuje vlákninu bohaté otruby, má nižší glykemický index a pomaleji se zamrazuje. Je tedy ideální pro lidi, kteří se starají o svou postavu. Obsahuje především: fosfor, který je potřebný pro stavbu kostí a zubů, draslík, který je zodpovědný za správnou funkci srdce, hořčík, který nás chrání před stresem, železo, které je nezbytné pro buněčné dýchání, a měď, která se například stará o stav naší pleti a vlasů.
Jasmínová rýže 1000g

Jasmínová rýže 1000g

Jasmínová rýže je druh dlouhozrnné rýže, která se pěstuje především v Thajsku a používá se v asijské kuchyni. Kromě Thajska, které je jejím hlavním dodavatelem, se jasmínová rýže v současnosti pěstuje také v Kambodži, jižním Vietnamu a Laosu. Jednou z jejích charakteristických vlastností je mírně znatelná, sladká vůně připomínající jasmín - odtud pochází její název. Má také specifickou, velmi mírně sladkou chuť, někdy označovanou jako med. Jasmínová rýže má mnoho výživových hodnot. Především je skvělým zdrojem sacharidů a bílkovin, a zároveň má málo tuku, takže ji často volí lidé, kteří se věnují sportu nebo se snaží zhubnout. Může ji také konzumovat i ti, kteří mají zažívací problémy - jasmínová rýže je snadno stravitelná a nezatěžuje žaludek, i když zanechává pocit sytosti. Rýže je bezlepkový produkt. Je také vynikajícím zdrojem vitamínů skupiny B, vitamínu E a draslíku, hořčíku, zinku, železa a fosforu.
Pate a'la Falafel 200 g

Pate a'la Falafel 200 g

Chutná a zdravá pomazánka A'la Falafel, která je připravena na bázi cizrny, pečené zeleniny jako jsou mrkev, cibule, celer s kari a zázvorem, což jí dodává orientální nádech. Je skvělá jako doplněk k chlebu, sendvičům nebo toastu. Má lehkou konzistenci, snadno se roztírá a má příjemnou chuť. Obsahuje bílkoviny, vlákninu, vitamíny a minerály. , česnek, česnek, česnek, česnek, kari (včetně hořčice), pepř, sušený zázvor. <strong>Komentáře</strong> uchovávejte v lednici po otevření a spotřebujte do 48 hodin.