Produkty pro růžové pyžamo (7)

Freeze Dry - Freeze Dry

Freeze Dry - Freeze Dry

Freeze Dry je proces sušení potravin a materiálů náchylných k rozkladu sublimací. V této metodě jsou potraviny nejprve zmrazeny a zamrzlá voda je odpařena, čímž je odstraněna z potravin. Tímto způsobem dochází k sušení. Kroky, které se při sušení pomocí Freeze Dry dodržují, jsou následující: - Zařízení s kapacitou 350 kg ochladí potraviny na -40 °C a zajistí jejich úplné zamrznutí. Velmi nízká teplota způsobuje vznik malých krystalů ledu během zamrzání. - Zmrazené potraviny jsou umístěny do vakuové komory, čímž dojde k poklesu tlaku. - Díky nízkému tlaku se voda v ledové formě přímo odpařuje a vzdaluje se od potravin. - Zbytková vlhkost v potravinách je odstraněna jemným ohřevem, čímž je proces sušení dokončen. - Po sušení jsou potraviny baleny do obalů, které nepropouštějí vlhkost. Tím se zabrání opětovnému hromadění ztracené vlhkosti v potravinách.
cips - cips

cips - cips

čerstvé chipsy
Chlebové tyčinky s černými olivami

Chlebové tyčinky s černými olivami

Chlebové tyčinky s černými olivami
Piroh s Mletým Masem - Plechový Piroh

Piroh s Mletým Masem - Plechový Piroh

Pasta s mletým masem, bramborami, sýrem a zeleninou
Těsto s Bramborovou Náplní - Börek

Těsto s Bramborovou Náplní - Börek

Těsto s Bramborovou Náplní
Listové těsto s olivovým olejem - Bude nezbytné pro vaše sladké a slané prezentace, zatímco vám nabídne

Listové těsto s olivovým olejem - Bude nezbytné pro vaše sladké a slané prezentace, zatímco vám nabídne

Nechte těsto odpočívat, dokud nezměkne. Přidejte do středu ingredience podle vašeho výběru (sýr, klobása atd.).
samosa - sambusa

samosa - sambusa

výroba a export samos