Produkty pro rap sláva (3)

Rum Farol

Rum Farol

RUM FAROL je tradiční destilát na bázi melasy, zrající v sudech po portském víně Tawny. Na pohled se jeví jako jantarově zbarvený, světle měděný. Nos překvapí sladkou vůní třešní, ovocné a vytrvalé náznaky připomínají portské víno. Chuť odhaluje kouřovou a dřevitou aromatiku, zpočátku suchou, která se postupně stává hladkou. RUM FAROL je vynikající řemeslný rum s univerzálním charakterem, ideální pro ochutnávání a skvělý pro míchání sofistikovaných nápojů. Vyrobeno výhradně v Portugalsku, Rum Farol je výsledkem přirozených procesů fermentace a destilace lisované šťávy z cukrové třtiny, jejíž aromatický profil je zaručen. RUM FAROL osvětluje sofistikované pití, mapuje cestu smyslů. Objem: 70cl - 40%Vol
Lugana Malavasi

Lugana Malavasi

VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Hrozny pocházejí z první zóny vápenaté jílovité oblasti u jezera Garda v legendární Sirmione, nadmořská výška 68 m n. m. SESTO DI IMPIANTO: Pěstování v řadách s guyotským řezem AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: V nerezových tancích při kontrolované teplotě COLORE: Intenzivní slámově žlutá s nazelenalými odlesky NASO: Příjemné bouquet s melounem a mandarinkou s náznaky máty a několika květinovými tóny BOCCA: Cítí se určitá astringence, ale téměř neznatelná a s vynikající ovocností CIBO: Všechny pokrmy na bázi ryb, polévky, těstoviny a rýže, bílé maso GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
RUM FAROL

RUM FAROL

Vytvořený vynalézavostí destilátora, Rum Farol vzniká z vášně pro zvědavost zkoumat nové chutě. Výhradně portugalská produkce, Rum Farol je výsledkem přírodních procesů fermentace a destilace lisované šťávy z cukrové třtiny, jejíž aromatický profil je zaručen.